Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gamstblomster, Meny Vermlandsgade: Jeg er altid gået glad hjem herfra. Personalet er altid rigtig søde, hjælpsomme og dygtige til at pakke blomster ind. Der er især en rigtig sød medarbejder me... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Grimmeste blomster nogensinde!!! Jeg bestilte en buket på wolt, hvor der var et billede af en buket. Det var på ingen måde den samme, det var faktisk en buket grønne blade jeg betalte 269 for, magen t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bloemist

Geschreven door het bedrijf

I 1903 åbnede Johan Gamst blomsterbutik på Agtrupvej i Kolding. Siden har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, høj blomsterfaglighed og god service. I dag er Gamst Blomster én af landets større blomsterkæder med 21 blomsterbutikker fordelt over hele landet. Butikkerne er typisk placeret i forbindelse med Meny-, Kvickly- og Salling butikker samt i Kolding Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Lyngby Storcenter. Vores blomster kommer direkte fra avlere i Europa. Vi har skåret mellemmanden væk til gavn for dig og miljøet.

Contactgegevens

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meny Vermlandsgade - god oplevelse, søde personale

Gamstblomster, Meny Vermlandsgade:

Jeg er altid gået glad hjem herfra. Personalet er altid rigtig søde, hjælpsomme og dygtige til at pakke blomster ind. Der er især en rigtig sød medarbejder med mørkt hår, hvis navn jeg desværre ikke kan huske. Hun er altid utrolig venlig, og fordi jeg næsten altid køber blomster hos dem, kan hun også huske mig.

Jeg købte forleden lyserøde roser til mors dag, og de er stadig rigtig flotte i dag, efter 5 dage (15/5). Det synes jeg siger meget om kvaliteten.

Jeg giver 4/5 stjerner. Den eneste grund til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er fordi jeg i sjældne tilfælde synes, at udvalget af blomster kan være lidt begrænset. Derudover synes jeg, det er ærgerligt, at de ikke har cellofan til indpakning af blomster samt bånd i forskellige farver.

10 mei 2026

Hej Saher,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du altid går glad hjem fra butikken, og at du føler dig godt mødt af vores personale. Vi bliver især glade for at høre, at vores medarbejdere gør en forskel med deres venlighed og hjælp — vi sender helt sikkert dine søde ord videre til teamet.

Hvor er det dejligt at høre, at de lyserøde mors dags-roser stadig står flot efter 5 dage. Vi gør os umage for at vælge blomster af god kvalitet, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.

Tak også for din ærlige feedback omkring udvalget og indpakningen. Vi har bevidst valgt ikke at bruge cellofan af miljømæssige hensyn, men vi forstår godt ønsket om flere muligheder til indpakning og farvede bånd — det tager vi bestemt med videre.

Vi håber at se dig igen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og flotte blomster

Rigtig flotte blomster til rimelige priser og altid en fantastisk god service af Thea og Caroline i Nærum afd.👌🏼🤩

8 mei 2026

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak Mikkel - det var dejligt at høre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle bruge tre buketter til Mors…

Jeg skulle bruge tre buketter til Mors Dag, og valgte Gamst Blomster i Hellerup (Rotunden) – og det var virkelig den rigtige beslutning. Selvom der var ekstremt travlt, blev jeg mødt med overskud, venlighed og god rådgivning hele vejen igennem. Det var tydeligt, at de havde styr på tingene, selv under pres.
Alle tre buketter var smukt bundet, friske og med hver sit udtryk – præcis som jeg havde håbet på. Kvaliteten er bare altid i top, og butikken er samtidig utrolig indbydende at træde ind i.

10 mei 2026

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Jacob!

Altid en fornøjelse at handle hos Gamst Blomster

Vi handler primært i butikken i Meny, Rotunden i Hellerup, og oplevelsen er konsekvent i topklasse. Betjeningen er altid kompetent, imødekommende og venlig. Medarbejderne tager sig tid til kunderne og giver kvalificeret rådgivning, uanset om man kommer ind efter en hurtig buket eller har brug for hjælp til noget mere gennemtænkt.
Varerne fremstår altid friske og veludvalgte, og man mærker tydeligt, at man står i en specialforretning med ægte faglig stolthed. Der er en kvalitet og en omhu i sortimentet, som man simpelthen ikke finder i et almindeligt supermarked, og det smitter af på hele oplevelsen.
Gamst Blomster er blevet vores faste valg, og vi bliver ved med at komme tilbage af gode grunde. Fem stjerner herfra. Fortsæt endelig det fine arbejde.

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Jeppe - det sætter vi stor pris på!

Ekstremt flotte buketter

Ekstremt flotte buketter. Til rimelige priser.
Sødt og venligt personale, der altid holde op en når man kommer ind i butikken

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak Rebecca - det er vi super glade for at høre!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hjælp til at vælge en flot buket 💐

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak Morten og velbekomme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg af friske blomster til…

Stort udvalg af friske blomster til alle anledninger. Udvalget af indendørs og udendørs planter er også stort. God service i butikken af faglig kyndigt personale.

5 mei 2026

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak - det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rådne blomster

Min mand købte, i Meny Hørsholm, 3 store afskårne flamingoblomster a 50kr stk og fik bundet dem med 2 stilke pyntegrønt - en enkel og elegant buket, som fødselsdagsgave til mig, men…. Allerede dagen efter, da jeg ville skifte vand, opdagede jeg at to af stilkene var brune og rådne indeni og den ene hang allerede med hovedet. 2 dage efter lå de fleste af bladene fra den ene stilk pyntegrønt, på bordet og den ene blomst havde tydelig brune pletter. På 3. dagen lå hovedet af den ene blomst også på bordet, den anden var plettet af råd og på vej mod bordet ligeså. Jeg er ikke uddannet florist, men uddannet gartner og har blomsterbinderkursus i baglommen, så jeg ved noget om pleje og vedligehold, om forskellen på bløde og træede stilke ( vandtemperatur) om soignering og optimal skift af vand, af frugters negative virkning tæt på buketter osv osv og vigtigst af alt - jeg ved også, hvad jeg skal kigge efter, når jeg køber blomster. Det gør min mand derimod ikke, han er HELT afhængig af blomsterhandlerens viden og kunnen, som altså i dette tilfælde var langt fra, hvad man kunne ønske - Skam jer 😠

25 april 2026

Hej Bibi

Tak for din anmeldelse – det er vi selvfølgelig kede af at læse.

Det lyder bestemt ikke som den kvalitet, vi ønsker, at vores kunder skal opleve. Vi vil meget gerne have mulighed for at rette op på det.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte eller besøge butikken i Meny Hørsholm, hvor buketten er købt, så sørger de for en ombytning.

Gamst Blomster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi benyttede Gramst Blomster i Kolding…

Vi benyttede Gramst Blomster i Kolding til et event, og blomsterne levede fuldt ud op til vores forventninger. Leveringen skete til tiden, og servicen op til eventen forløb professionelt og helt uproblematisk. Vi havde en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale dem.

22 april 2026

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord - det betyder rigtig meget for os :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestille blomster til min mormors…

Bestille blomster til min mormors bisættelse. Fik de smukkeste kranse og bårebuketter.
Louise forstod præcis mine ønsker, hvad jeg ville have pg det smukkeste syn kom os i møde i kirken ved bisættelsen. Det var ikke kun smukke blomster men også en varm, nærværende og respektfuld betjening. Bedste anbefalinger herfra. 🌸

16 april 2026

Antwoord van Gamstblomster

Tusind tak Charlotte - det sætter vi stor pris på og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min go to blomster butik i…

Min go to blomster butik i Frederiksbergcenterer. God service og smukke blomster

8 april 2026

Tusind tak Sarah - det sætter vi stor pris på! Mvh. Gamst Blomster

Lees meer over geverifieerde reviews.