Bedrijfsgegevens

4. Ondergoedwinkel
  5. Damesmodewinkel
  6. Jeugdkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

GANT.no er den offisielle nettbutikken for GANT i Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av klær, tilbehør og interiørprodukter til menn, damer og barn, med fokus på tidløs stil, høy kvalitet og bærekraft. Utforsk vårt sortiment av klassiske skjorter, gensere, jakker og stilige interiørartikler som sengetøy, håndklær og morgenkåper – alt designet for å gi hjemmet ditt et løft. Hos GANT.no får du en enkel og trygg handleopplevelse, med rask levering og enkel retur. Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste servicen og hjelpe deg med alt du trenger. Vi tilbyr flere leveringsalternativer, inkludert levering med Bring hjem, hentested, pakkeboks, Click & Collect (C&C), og Porterbuddy for en smidig og fleksibel handleopplevelse. Vi leverer innen 1-3 dager! Oppdag dine nye favoritter til både garderoben og hjemmet hos GANT.no i dag!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Eksemplarisk kundeservice

Det ble en del feil i forbindelse med bestilling/levering og informasjon. Til min store skuffelse.
Én telefon til kundeservice rettet opp det dårlige førsteinntrykket.
Hun som besvarte meg beviste til fingerspissene hva god kundeservice innebærer. Lyttende og forståelsesfull.
Jeg endte opp med å bli utrolig positivt overrasket, og sitter igjen med et imponert inntrykk over hvor god kundebehandling kan være. Bravo!

16 februari 2026

Hei John,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din!

Vi setter stor pris på at du tok kontakt, og det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, og at alt ordnet seg til slutt 😊
Takk igjen for de fine ordene – det motiverer oss til å fortsette det gode arbeidet!

Håper vi ser deg igjen hos oss! 😊

Mvh,
GANT Kundeservice

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rask levering hver gang en bestiller…

Rask levering hver gang en bestiller herfra! Ca 2 dager leveringstid, noe som er helt supert! Sist ordre fikk vi et produkt som var feilmerket str på. Utenpå posen sto det en str, men inni så var det en mye større str.
Fikk raskt svar fra kundeservice og kan selvfølgelig sende produktet tilbake for å få ny størrelse, men blir for mye mikk makk med slik i en travel hverdag, så vi får nok bare vente til klæra blir passende om noen år 😅

12 augustus 2024

Hei Isabell :)

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du har hatt positive opplevelser med rask levering – det er noe vi alltid jobber hardt for å opprettholde!

Vi beklager imidlertid at du mottok et feilmerket produkt. Vi forstår hvor frustrerende det kan være å håndtere, spesielt i en travel hverdag.

Hvis du bestemmer deg for å returnere produktet, kan du enkelt bestille returetikett her: https://retur.bring.no/?q=Gant1949. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en løsning som fungerer for deg.

Vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang! Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, send oss e-post på kundeservice@gant.no

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service

Har kjøpt over 20 T-skjorter det siste året. Alle er for små. Det står at de er størrelse 2XL. Men alle er enten XL eller Large. Har mange 2 XL Gant t-skjorter i fra før. Når man sammelinger er de alt for små. Tror de er feilmerket. Men servicen man får i butikken er elendig. Måtte bruke flere uker med krangling, bilder osv får å få reklamert. Fikk til slutt de samme t-skjortene tilbake, da hadde de kun renset de… Var jo fortsatt for små (skjønner ikke at Gant tror at de kan vaske de gjør de større igjen, for så å gi de tilbake til kunden). Fikk til slutt nye. Som også er for små. Alle er 1-2 størrelser for små. Så nå reklamerer jeg igjen, for 3 gang. Kommer aldri til å handle hos Gant igjen. Synes både servicen og produktene har blitt elendig de siste årene. Synes også mye av sømmer, kvalitet på andre Gant klær er dårlig. Ovehodet ikke vært pengene de tar for det. Ser etter et nytt favoritt merke…

14 augustus 2023

Hei Thomas :)

Vi beklager virkelig at opplevelsen din med t-skjortene og vår kundeservice ikke har vært tilfredsstillende. Vi forstår hvor frustrerende det må være å motta klær som ikke lever opp til forventningene, spesielt når det gjelder størrelser.

Vi tar tilbakemeldingene dine på alvor, spesielt når det gjelder passform og kvalitet. Det er viktig for oss at våre kunder føler at de får produkter som er i tråd med det de har bestilt, og vi beklager at dette ikke har vært tilfellet for deg.

Når det gjelder kundeservicen, streber vi alltid etter å gi den beste servicen, og det er klart at vi har rom for forbedring i dette tilfellet. Vi vil ta dine tilbakemeldinger videre til teamet vårt.

Vi håper du gir oss en sjanse til å rette opp i dette, og vi vil gjerne høre mer fra deg. Du kan kontakte oss direkte på kundeservice@gant.no, slik at vi kan finne en løsning som fungerer for deg.

Vi ønsker deg alt godt og håper å kunne gjenopprette tilliten din til Gant.

Lynrask levering

Lynrask levering, tok én dag fra bestilling til levering.

4 augustus 2023

Antwoord van GANT Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding Isak :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynrask levering og flott produkt

Lynrask levering og flott produkt. Dessverre var klokka for stor for håndleddet mitt, så det ble en retur, men produktet var det absolutt ingenting å utsette på. Kommer til å handle mer hos Gant :)

2 januari 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.