Betreft OPLICHTING
Betreft OPLICHTING. Je klikt ergens op en hebt dan een abonnement afgesloten dat telkens hogere bedragen gaat afschrijven. Ik had meteen door dat het niet klopte en heb direct creditcard laten blokkeren en bericht gestuurd aan Gardenswow dat ik geen abonnement wens, en dit ook niet heb afgesloten. Dus oplichters kunnen nu verder niets meer afschrijven. Krijg ik gisteren een mail dat ze bla bla bla.... mij willen helpen, heel vriendelijke mail hoor, maar dat ik om mijn geld (2 euro) terug te krijgen eerst een goede review moet schrijven met zelfs voorbeeldzinnen erbij die ik kan gebruiken en of ik daarin Ann wil benoemen waarna ik dan de initieel wel afgeschreven 2 euro of 2,50 euro terug ga krijgen. Nou Ann. Dit gaf mij de kans om iedereen in te lichten over jullie vorm van OPLICHTING. Hopelijk lezen veel mensen dit en trappen ze er niet in en mocht dat wel gebeurd zijn, direct je bank bellen, abonnement opzeggen en wachten op de kans ook zo'n review te schrijven. Dus Ann, in die zin heb je niet alleen mij maar vele andere mensen geholpen niet opgelicht te worden. Dank Ann