Det blev en miss i logistiken och jag notifierade dem om att jag inte var helt nöjd. Butiken undersökte kvickt mitt ärende och konstaterade att det faktiskt blivit knas med speditören. (Utanför der... Toon meer
Jag gjorde en miss i min beställning och insåg det inte förrän jag hade gjort klart beställningen. Kontaktade företaget om det och fick jättebra hjälp att lösa problemet! Bra priser och snabb frakt .... Toon meer
Fenomenal service! Personalen på gastrobutiken gör verkligen mer än det "lilla extra" Återkopplade på min lagda order att faten inte passade kopparna och åtgärdade inom en timme efter algd order.... Toon meer
personalen på gastrotech är suverän! problemlösare!! Företaget bör se till att lagersaldot är uppdaterat. När kunden kryssar i till exempel antalet 7 då ska det finnas 7 av den varan annars skall det... Toon meer
Försäljning av restaurangmaskiner och restaurangutrustning på nätet. Vi säljer även direkt till privatpersoner som vill ha Porslin av hög kvalité i köket där hemma eller köksredskap för bagare och kockar. Du hittar allt från fritös, spis, ugn och stekbord till porslin, bestick och glas. Vi är en komplett leverantör av maskiner och utrustning för din restaurang eller till kökets hemmakock eller bagare!
Industrigatan 24, 291 36, Kristianstad, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb leverans, bra kvalitet på varorna och en smidig hemsida. Det var enkelt att beställa och allt fungerade utan problem. Rekommenderas!
Butiken undersökte kvickt mitt ärende och konstaterade att det faktiskt blivit knas med speditören. (Utanför deras kontroll).
Mina varor har kommit fram och jag är tacksam för snabba besked.

Antwoord van Gastrotech
Jag har likadana muggar från innan .Dom nya ser ” nakna ut”,inte lika många prickar .De har inte lika bra kvalité som dom jag har/ Mvh besviken kund

Antwoord van Gastrotech
Bra servis bra Maskiner handlar många år tillbaka allt funkar väldigt bra.
Trevligt personal
Har inte börjat att använda dom än så jag kan inte bedöma det än
The products are of very good quality, they arrived very quickly. And the contact person is very warm, pleasant and you feel that you are treated with respect.
Fint porslin som jag hittade på en restaurang i Grekland och fick tips om på nätet. Bra pris och snabb leverans 👍🤩
Så mycket fina grejer och så snabbleverans. Är väldigt nöjd och ångrar jag inte beställde fler tallrikar 😊 så det blir garanterat fler beställningar