Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt produkt som lever fuldt op til beskrivelse og forventninger. Let bestilling og hurtig levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at finde det rigtige produkt på hjemmesiden Hurtig levering Super service ved kontakt til Gastro

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt maxima mm22 kødhakker og da jeg havde set den billigere på nettet ringede jeg til Jakob og inden samtalen var slut havde jeg fået den væsentligt billigere end den i forvejen rimelige... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi vil takke for en god service mht. bestilling af 4 køleskabe til Bar og butik. Vi var lidt i tidskneb, og fik endda lidt rabat oveni :-) Hurtig levering, samt en meget hjælpsom vognmand, der leve... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Restaurantbenodigdheden winkel
  2. Commerciële koeling
  3. Bedrijfskoelkastenleverancier
  4. Industrieel ontwerpbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Gastro Danmark er en dansk leverandør af professionelt køkkenudstyr til restauranter caféer kantiner hoteller og andre travle køkkener. Hos os finder du de vigtigste produktgrupper samlet ét sted inden for køl og frys opvask maskiner og tilbehør så du hurtigt kan vælge det udstyr der passer til din hverdag. Vi har eget lager i Danmark og mange varer kan leveres hurtigt. Du kan også vælge afhentning i Ishøj. Det giver dig både fleksibilitet og tryghed når du handler hos os. Vi tilbyder betaling med kort mobilpay bankoverførsel EAN faktura og leasing så det er enkelt at handle uanset om du driver et mindre eller større køkken. Hos Gastro Danmark lægger vi vægt på ærlighed klare aftaler og personlig service. Vi fokuserer på robuste løsninger der kan holde til den daglige drift så du kan koncentrere dig om gæsterne og få hverdagen i køkkenet til at fungere.

4,7

2 sterren
1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For ringe service og næsten umulig at få kontakt

Produktet er fint, men service, er ikke noget de kender til.!

Jeg bestilte et produkt, hvor der dagen efter bestilling kom en mail om levering var skubbet længere end jeg kunne vente, jeg havde så 1 dag til at give besked om jeg ville annullere ordre … hvilket jo er helt urimeligt at man får 1 dag..
jeg skrev mange mails og bad annullere, så jeg kunne finde en anden maskine på deres side.. det tog så flere uger før de kunne svare at pengene blev sat retur. ( en næsten umulig proces at få kontakt til dem)

Ville aldrig handle der igen, simpelthen for ringe service og længe levering ifht hvad de lover.
Jeg bestiller en anden maskine, og samme ting sker.. dagen efter, leveringstid blev skubbet meget og jeg fik 1 dag til at annullere.. vi accepterer og venter på produktet, men selv fra den lovet dato, skulle der gå op mod 14 dage og en Maaasse mails før jeg fik svar på mit produkt var sendt… Alt for sent ifht første og anden lovet dato.!

12 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great service fast delivery they will…

Great service fast delivery they will be my forever supplier

5 april 2026

Kære Kagene butik

Vi sætter stor pris på at du haft en god oplevelse med os.

Du er altid velkommen til at besøge eller kontakte os, hvis det skulle være til en næste gang.

God kvalitet.

Maskinen som vi købte blev leveret til den tid som de beskrev. Kvaliteten var som vi forventede. alt var perfekt.
Venlig hilsen.
Helge Madsen

19 maart 2026

Kære Ulla

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God rådgivning til projektering af sag

God rådgivning til projektering af sag samt hurtig udrykning kan klart anbefale

25 maart 2026

Kære Søren

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering

5 maart 2026

Kære Svitzer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtig levering af et godt produkt.

20 februari 2026

Kære Morten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter i super kvalitet

Lækre produkter i super kvalitet.
Meget tilfreds.

Birgit Villadsen.

23 februari 2026

Kære Birgit

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjemmeside og hurtig levering

12 februari 2026

Kære Anette

15 januari 2026

Kære Nadia

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uprofessionelt

Useriøst firma. Havde ved en fejl bestilt et køleskab med låger istedet for skydelåger.
Var indforstået med at betale for ombytning men enhver dialog om ombytning blev kategorisk afvist.
Såkaldte “lagervarer” er blot noget de bestiller hos leverandør og ikke kan returnere.

18 februari 2026

Hej Patrick

Vi forstår godt, at det er frustrerende at bestille en model med låger, når ønsket var skydelåger. Det er naturligvis ærgerligt.

I denne sag er der tale om et køb som erhvervskunde. Ved erhvervskøb er ombytning ikke en automatisk ret, men en service som kræver forudgående aftale, hvilket fremgår af vores handelsbetingelser.

Da emballagen er brudt, kan varen ikke sælges som ny igen. I den situation vil produktet skulle sælges som demo eller med prisnedslag, hvilket medfører et direkte tab for os. Af den årsag kan vi ikke gennemføre en ombytning.

Vi behandler alle kunder efter de samme betingelser og kan derfor ikke gøre undtagelser i denne type sag.

Ønsker du hjælp til at finde den rette model, står vi naturligvis til rådighed.

Nyt Køleskab

Vores køleskab var stået af.
Fra vi bestilte et nyt til det var leveret gik der under en dag.
Fantastisk service.

26 januari 2026

Kære Henrik

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leveringen

Generelt en god oplevelse med virksomheden. Det lille ekstra er at de har en aftale med deres chauffør. At han lige ringer inden han kommer med varen.

11 december 2025

Virkelig hurtig levering!

5 december 2025

Kære Line

Høj kvalitet

Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering og et produkt af høj kvalitet - Jeg er fan

29 november 2025

Kære John

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde problemer med nogle køleskabe…

Vi havde problemer med nogle køleskabe som ikke fungerede optimalt. Gastro tilbød at sende en tekniker som hurtigt lokaliserede problemet og sendte en ny tekniker ud med reservedele dagen efter.

Fantastisk service og vi mistede slet ikke nogle råvarer og produkter fordi servicen gik stærkt.

Mange tak Gastro

2 december 2025

Kære Jesper

Teamet hos Gastro Danmark

Lees meer over geverifieerde reviews.