När vi började arbeta med Aim Partner hade vi i princip ingen digital synlighet alls. Idag ser situationen helt annorlunda ut – vi får kontinuerligt in nya förfrågningar och ordrar. De har hjälpt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag är extremt nöjd med samarbetet med Aim Partner. Från första kontakt till färdig leverans har allt varit otroligt proffsigt, snabbt och smidigt. De förstod direkt vad jag var ute efter och lyck... Toon meer
Generaxion har hjälpt oss att förbättra vår online-närvaro och driva mer kvalificerad trafik till vår webbplats. Tack vare deras insatser har vi sett en tydlig ökning i antalet leads och konverteringa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tillhör den nya generationen marknadsförare som driver, skapar och ökar efterfrågan – utbildade och dedikerade att leverera hållbara resultat för dig och ditt företag.
Contactgegevens
Rosenborgsgatan 12, 169 74, Solna, Zweden
- 08 – 410 344 35
- info@aimpartner.se
- generaxion.se
Lyhörda och engagerade!
Vi är mer än nöjd med arbetet som Generaxion gör för oss, dom är engagerade och lyhörda. Säljaren är mån om att vi förstår underlaget. Vi visste och förstod att detta arbete tar lite tid men vi har ökat vår trafik och antalet konverteringar drastiskt och ser att detta är en väl värd investering för vår verksamheten. // Marknadsansvarig för Klarsynt
Han blev hotfull så jag sa att det…
Han blev hotfull så fort jag sa att det funkar inte google för mig. Jag har drivit företag och har dagligen kundbesök aldrig varit med om sånt möte. 🤔🤔🤔
Grymt bra service
Grymt bra service, lyhörda och bra på att förklara deras tjänster.
Strävar alltid efter ett långsiktigt samarbete!

Sprayskum Väst AB
Generation håller mig löpande med kunder varje vecka, det har fungerat väldigt bra, jag fick en hemsida gjord och är synlig.

Antwoord van AIM Partner AB
Vi är jätte nöjda med Mathias
Vi är jätte nöjda med Mathias. Han är super duktig och hjälper oss att uppnå bästa resultat. Kan varmt rekommendera dom.

Bra resultat och optimering
Bra resultat och optimering, snabba klättringar på googles ranking och löpande återkoppling kring resultaten. Rekommenderas!

Givande mätbara resultat.
Vi har fått väldigt bra mätbara resultat av att jobba med generaxion. Många nya kunder genom den skapade hemsidan. En bra partner för vår verksamhet med bra uppföljningssamtal!

Marknadsföring och synlighet online
Bra bemötande. Generaxion har hjälp oss med uppbyggnad av hemsidor och Google trafik. Sidorna har genererat leads och affärer för vår del.
Generaxion har även hjälpt till med utformning av texter på sidorna.
En bra marknadsföring som ligger rätt i tiden anser jag.
Bra bemötande och dem höll sina löften
Bra bemötande och dem höll sina löften. Imponerande.
Robert Englund
Englund konsult AB

Vår sida blev bra
Vår sida blev bra. Den kom i bra placering och den gav många leads som vår organisation kunde följa upp. Faktiskt en lite oväntad sak är att man kunde följa upp resultatet på ett bra sätt. Det är man inte bortskämd med i vanliga fall.

Antwoord van AIM Partner AB
Vi kan varmt rekommendera Generaxion…
Vi kan varmt rekommendera Generaxion till kunder som vill öka sin försäljning. Proffsiga från början till slut. Kontinuerliga uppföljningar där man får exakta siffror på utfallet av annonserna.

Kan varmt rekommendera!
Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Generaxion! Professionellt bemötande, snabb återkoppling och framförallt tydliga resultat! Kan varmt rekommendera!
Positivt överraskad!
Positivt överraskad över resultat för landningssida. Visade sig leverera mer än vi vågat hoppas på. Snabbt sätt att få in stor mängd nya kunder.
Alltid snabb och tydlig återkoppling, rekommenderas!

Superproffsiga
Superproffsiga, har varit en god samarbetspartner under många år för vår byrå.
Mikael som har han om vårt företag har…
Mikael som har han om vårt företag har verkligen levererat som dom har lovat.
Kan verkligen rekommendera detta företag
En bra investering som lönat sig de…
En bra investering som lönat sig de senaste 3åren för oss på SFG. Hade fått en 5a vid mer löpande statistik.

Grym service.
Grym service.
Vi har varit kunder hos Generaxion i några år och är verkligen hur nöjda som helst. Vår kontaktperson Alexander Dypbukt är lyhörd, otrolig serviceinriktad och kunnig. Vi kan verkligen rekommendera detta bolag.
Henrik Lycke
Mycket bra resultat.
Bra service och framförallt mycket bra resultat.
Stort tack till er!!!
Nöjd kund sedan 2018!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.