Ik ben erg blij met Genuine Atelier! Mijn bestelling arriveerde snel en de kleding is stijlvol en erg netjes. De luxe materialen en zorgvuldige afwerking maken elk stuk bijzonder. Bovendien biedt he... Toon meer
Ik was al langer opzoek naar een fijne smart luxury set voor mijn zakelijke afspraken. Bij Genuine atelier het zwarte overshirt en de casual trouser besteld en de kwaliteit is waanzinnig goed. Zelf dr... Toon meer
An individual who is truly ‘genuine’ is someone who embodies honesty and never hides their true emotions and personality. They show authenticity in both their actions and interactions, a rare and valuable trait in today's world. The brand’s objective is to attract both younger and older generations by manufacturing the finest garments and offering sustainable clothing that caters to their daily lifestyle. We exclusively source top-quality materials to create high-end garments that are available at a fair price. Genuine Atelier aims to make these essential products accessible for everyone, ensuring perfection for every occasion. By embracing this approach, individuals can discover the beauty of simplicity and contribute to slowing down the consumption rate in this industry. Owning fewer possessions means making fewer decisions and allowing more time to focus on what truly matters. Being ‘genuine’ holds great significance to our core belief by not only representing the quality of our clothing, but also the people who wear our brand. We value authenticity and strive to create a fashion experience that speaks to the true essence of our customers. 'Be genuine.'
Nederland
- genuineatelier.com
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Top outfit gehaald
Top outfit gehaald! Goeie kwaliteit heel blij me.
Snelle levering en goede…
Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding! Erg blij met mijn aankoop van de essential shirts, trousers en burgundy jacket. De shirts zijn van fijne stof en de jacket is in alle seizoenen te dragen. Je ziet dat elk product met veel aandacht is ontworpen. Kwaliteit is goed en ik verwacht dat het allemaal nog lang meegaat. Ben benieuwd waarmee ze nog in de toekomst komen en zal zeker opnieuw bestellen.
Uitstekend
Ik vond de kleding al mooi ogen op de website . In het echt voldeed het aan mijn hoge verwachtingen . Ik heb het zwarte jasje en een T-shirt gekocht . De kleding is erg stijlvol en van goede kwaliteit , ook na wassen . De levertijd was ook top . Al met al ben ik zeer tevreden !
Top kwaliteit en zit heel comfortabel
Top kwaliteit en zit heel comfortabel
Top kwaliteit👌🏼
Stijlvol en goede kwaliteit!
De kleding die ik heb besteld bij Genuine Atelier is heel stijlvol, zit lekker en is van zeer goede kwaliteit! Via hun goede service en snelle levertijd kan ik iedereen aanraden om hier wat kleding te halen!
Al meerde bestellingen gedaan
Al meerde bestellingen gedaan, en zoals altijd snelle service en n goeiie kwaliteit. Een dikke aanrader ! Ook zien ze als je al vaker wat besteld hebt en schrijven met de hand een persoonlijk berichtje als bedankje voor je bestelling.
Stijlvolle kleding van goede kwaliteit
Stijlvolle kleding van goede kwaliteit. Met een uitstekende snelle levertijd
Echt top!
Top! Heb een jas en een broek voor m’n vriend besteld, heel erg tevreden! Top kwaliteit, blijft mooi en m’n vriend vind het heerlijk zitten!
Heel erg blij met het kwaliteit kleding…
Heel erg blij met het kwaliteit kleding zit enorm fijn in tijden niet zo fijne en mooie kleding gehad
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop! Mooi afgewerkt en super service. Ik bestel zeker opnieuw!
Super goede service kleren zitten…
Super goede service kleren zitten lekker en zijn stijlvol.
Kwaliteit is ook zeer goed.
Samenvattend erg tevreden en ga zeker opnieuw bestellen.
Erg blij met mijn bestelling.
Erg blij met mijn bestelling.
Nette kleding en ben erg tevreden met de looks.
Had een klein issue met de levering maar dit is heel snel en makkelijk opgepakt. Twijfel niet en bestel hier gewoon; je krijgt er echt geen spijt van 😊
Snelle service en blijvend hoge…
Snelle service en blijvend hoge kwaliteit
Topkwaliteit jas
Mooi kledingmerk
Na mijn bestelling ontving ik mijn order de volgende dag, in een mooie verpakking met het logo erop. De kleding zit perfect en zijn gemaakt van mooie stoffen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, meestal ben je veel meer geld kwijt voor dergelijke kleding.
Zeker een aanrader ipv alle dure merken die je tegenwoordig ziet!
Mooie afwerking/details
Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Zelf voor mijn broer de Wind Bomber Jacket Burgundy en Casual Trouser in het zwart gekocht en ben heel tevreden met de aankoop! Je ziet duidelijk dat er veel tijd in de details is gestopt en de prijs-kwaliteitverhouding is echt goed. Hij draagt het veel en kan het veel combineren. Ik verwacht dat hij jaren kan doen met de items!