Przede wszystkim pracownicy firmy wykazali się doskonałą wiedzą na temat wykonywanych prac, które przebiegały bez zbędnego pośpiechu i w sposób rzetelny. Wykonano prawie trzydzieści punktów iniekcji i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Prawie wszystko dobrze - w sensie: ekspertyza jest bardzo fajna i rzeczowa, usługa przebiega sprawnie i jest dość mało inwazyjna. Do poprawienia: kontakt w przedsprzedaży (było tak, że kontakt się prz... Toon meer
Dzień dobry. szukałem pomocy w opadającym domu, fundamenty osiadały Tę firmę znaleźlimy przez intrernet, kontakt bardzo miły, pomocny, umówili się na badanie, potem dali czas do namysłu - na spokojnie... Toon meer
Wybrałem metodę wgłębnej iniekcji geopolimerowej Geobear i była to dobra decyzja. Prace zostały wykonane szybko i sprawnie, a Ekipa kompetentna. Zdecydowanie polecam Firmę Geobear każdemu kto poszuku... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Podbijanie fundamentów i podnoszenie posadzek - INIEKCJE geopolimerowe. Szybko i czysto. Bez uciążliwych wykopów i prac budowlanych. W 1 dzień.
Contactgegevens
Polen
- geobear.pl
Fachowa ekipa
Fachowa i miła ekipa. Praca wykonana szybko i konkretnie. Polecam z czystym sumieniem - wiedzą co robią.
U mnie wykonano iniekcje zapadającego…
U mnie wykonano iniekcje zapadającego się tarasu. Usługę wykonano błyskawicznie kontakt miły. Zgłosiłam prośbę o ponowne badanie gruntu, bo taras dalej osiada. Nikt nie odpowiada na maile. Nie otrzymałam również informacji ile materiału zużyto.
Generalnie jestem zadowolony z…
Generalnie jestem zadowolony z wykonania usługi, jedyny problem to brak wypełnienia otworów po iniekcji. Nie poinformowano mnie, że jest to niezbędne. Prosiłbym o kontakt w celu wypełnienia otworów.
Z pozostałych działań jestem zadowolony.
Henryk Dulanowski Inter Artic
Praca wykonana szybko i bardzo czysto.
Praca wykonana szybko i bardzo czysto. Doskonała organizacja - wszystko co potrzebne, zlokalizowane w samochodzie (media, narzędzia, materiały, itp.). Wzmocnienie gruntu - 100%. Podniesienie tarasu - 100%. Podniesienie ścianki osłonowej (dekoracyjnej) - 70%.
Pozdrawiam ekipę!
Świetna technologia
Świetna robota. Profesjonaliści. Naprawa u mnie w domu zajęła jeden dzień. Nawet mebli nie musiałem przesuwać.
Szybko (naprawdę 1 dzień!)
Szybko (naprawdę 1 dzień!), czysto i bez zrywania podłogi, czy podkopów pod domem. Kiedy mąż wspomniał o tej technice - byłam trochę sceptyczna, ale to naprawdę działa! Bradzo polecam, bo nie wyobrazam sobie kladzenia podłogi od początku, albo wyprowadzki.
...Acha, ogrzewanie podłogowe też nie jest problemem.
Profesjonalnie!
Firma Geobear zaimponowała mi profesjonalizmem i starannością wykonanych prac. Kontakt z działem obsługi klienta i z inżynierami był bardzo sprawny. Iniekcje rozwiązały mój problem z osiadaniem, który od 2 lat nie powrócił. Zdecydowanie polecam!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.