Skuffende opplevelse med null kundeservice etter å ha opplevde urettmessig krav fra utleier. De nekter å ordne opp eller møtes på halve veien. Bruk heller andre utleiere av bil, Hyre, Avis, Hertz, Eur... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Som utleier er det bare å beklage, men Getaround er en klassik rip-off bedrift. Utrolig dårlig praksis ved skadeoppgjør. Flere tilfeller hvor skader under leieforhold ikke blir akseptert av Getaround,... Toon meer
1 an que nous passons par Getaround pour louer notre voiture. Peu de locations (mais pas de souci avec ça, notre véhicule est particulier et touche une cible peu présente sur notre secteur) Jus... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Urettmessig krav og forsøk på ulovlig prosess
Krever meg for 12000 etter en påstått skade, men lar meg ikke komme gjennom på telefon fordi telefonlinjen bare er for pågående leieforhold! :D :D :D
Tar i mot skriftlige henvendelser, men svarer ikke på dem - svarer i stedet med auto-genererte e-poster fra en fransk adresse om at jeg vil få gebyr hvis jeg ikke betaler, fullstendig frikoblet fra norske betalingslover.
Oppdatering: diskuterer nå med en «Stig» på kundeservice hos dem, som fortsatt nekter å ringe og prate for å løse saken, men bruker masse tid på å skrive til meg at de ikke kan ringe! :D
Lourdes rental
Gasoline scam. I filled up and the app showed 90% gas. I called the helpline and was sent to call the owner. The owner said it was no problem. They still charged me for gas. Be careful with that! This is a froud!
Billig og greit!
Billig og greit!
Selvfølgelig finnes det bedre alternativer - men ikke til den prisen!
Umulig å komme i kontakt med kundeservice
Helt umulig å komme i kontakt med kundeservice som utleier. Er stuck med bilen som ikke kan startes med vanlig nøkkel når jeg har getaround connect. Dere sier at det bare er å låse bilen med appen og låse opp igjen med nøkkel, men da starter ikke bilen. Det går heller ikke komme i kontakt med dere for når man ringer prøver systemet å hente opp leilenummer - med siden jeg eier bilen har jeg ikke det, og kommer dermed ikke igjennom til kundeservice. Nå er jeg helt stuck.
Je ne sais même pas comment une société…
Je ne sais même pas comment une société aussi minable peut encore exister. Nous avons passé 2h à chercher une voiture dans un parking, le loueur ne répondait pas à nos multiples appels, le service client n’a rien pu faire. Pardon mais nous sommes où exactement là ? J’ai fait un signalement conso. Et pour ceux qui auraient la chance de ne pas encore être passés par eux, et bah allez chez des vrais loueurs professionnels, au moins ils savent ce qu’ils font.
awful customer service
Very bad policy!!
Completely against the customer, we called customer service several times for a problem on renting day, The customer service was awful!!! They didn't support us, they gave us worst offer on that day which I paid a complete day-amount again, only for one hour extra which the car owner caused it with his rubbish car, the door lock had problem and the remote control for lockers didn’t work, we called the owner but he didn't answer us on time. Contacting to customer service also wasn't easy and fast. We expected that customer service help us and considers the situation which happened to us, and give back the rest of money due to car's problem.
Very bad experience, I never rent from this awful site again. Getaround doesn't push the car owners to check their car before renting, it causes customer more confused and pays for more hours fee!!!
Nul! Getaround m'a mis dans la me..e.
Bonjour, le véhicule loué n'était pas au rendez-vous.
Personne n'a prévenu. Je me suis déplacé pour rien. J'ai perdu du temps, raté un rdvs.
J'ai d'abord cherché le véhicule puis ne le trouvant pas, j'ai tenté de contacter le propriétaire, puis le site par mail, puis le site par téléphone.
Pas simple de trouver un contact.
Puis j'apprends 30mn après le début de la location que je ne trouverai pas la voiture car elle n'est pas garée sur le lieu de rdvs car elle a un problème mécanique. Elle n'est plus à louer.
Je me retrouve sans rien. J'ai été débité de la somme et je ne serai remboursé que 5/7 jours plus tard, pendant ce temps, mon argent rapporte des intérêts mais pas à moi ni à ma banque, mais à Getaround.
Je suis en colère.
Je ne recommande pas, à fuir...
Getaround kan begynne med å opptre…
Getaround kan begynne med å opptre seriøst og ikke være med på å svindle kundene.
Hjelper lite å fylle tanken full før levering av bilen, når bileier og Getaround sammen påstår at bilen manglet diesel ved levering. Fortjener ikke den stjernen engang, styr unna dette firmaet folkens.
Anbefaler alle å anmelde slike forhold til politiet
STYR UNNA
Møkkete og ekkel bil som ikke startet. Full av drit, riper og mangler. Måtte vente lenge på svar på meldinger da eier ikke svarte på tlf. Det tok lang tid og vi måtte likevel betale full pris. Søppel på to hjul jeg ALDRI kommer til å låne igjen. Ble også forsøkt svindlet for 900kr av utleier som sendte falske bilder av feilparkering. USERIØST. STYR UNNA. Appen er også designet slik at du får beskjed ETTER at du har parkert bilen og avsluttet leien, at den må stå på et spesielt sted. Det hele ble en trasig og ubehagelig opplevelse.
Jallaselskap!
Jallaselskap!
Vil ha meg til å betale en parkeringbot gitt 17 timer etter at jeg leverte bilen! Og jeg ga beskjed til eier i leveringsskjemaet at jeg parkerte på en annen Getaroundplass enn der jeg hentet, fordi det var fullt.
Nå påstår de at dette var mitt ansvar, og at det er ulovlig å sette en Getaround-bil på en Getaround-plass....
Argumentene til Getaround vikarierer mellom å hoste opp nye, ikke-dokumenterbare regler og å overse min dokumentajon.
Noen eksempler:
Getaround påstår at jeg skulle varslet bileier inne to timer. - Det gjorde jeg, har dokumentert dette.
Getaround påstår at jeg ikke har lov til å parkere annet sted enn der utleier sier bilen skal stå. - Men jo, det har jeg naturligvis anledning til om plassen er opptatt.
Getaround påstår at jeg skulle utvidet leietiden med et par timer for å vente på at plassen skulle bli ledig: eh...?
Getaround påstår at jeg har fått bot fra trafikketaten, og må klage der. Men boten ble skrevet ut 17 timer etter at jeg parkerte og ga EIEREN beskjed om hvor bilen stod.
Abismal claim handling, stay away
I have used getaround before with a good experience, but this last time was nothing short of terrible. They added absurd charges to minor damage (a plastic piece was loose and fell off, and I didn't place it back), that added up to more than the cost of the rental.
Customer service was unhelpful, and they did not offer any other alternatives other than to pay what they wanted. The handling of this case showed how easy it is for people to abuse the claims system, leaving the renter to pay for damage that already existed.
I will not be using getaround again, and I recommend you stay away from this company.
Getaround = Vladimir Putin
Putin likviderer alle regime kritiker.
Det samme gjør Getaround med alle bileier med kritiske spørsmål.
Det er vår plattform. Våre regler! Er du uenig med oss? Drit og dra!
IDIOTER PÅ ASTRONOMISK NIVÅ!!
Jeg kan Desverre ikke gi «0» stjerner.. men disse folka mener vel at all PR er god Reklame.
Jeg er utleier på Getaround! Jeg har nå vært hos dem siden de kjøpte domene Nabobil, som var helt fantastisk men dette har Getaround klart å fullstendig ødelegge.
Jeg leser tidligere her at folk opplever dette som scam, og det kan jeg bekrefte i aller gøyeste grad!!! I Norge så driver Getaround slik jeg ser det - MED SVINDEL!!
1: i appen til utleier står det at de skal ha 20% av leien. Jada, av den prisen du har satt opp som times pris. De tar mye mer utover dette og jeg har bedt kunder sende meg kvittering fra demmes side å det er kvalmt hvor mye mer de tar. De selger km fra din bil og tar extra betalt og gir utleier inntrykk av det bare var 20%. Jeg fikk 2500 for 3 dager Inkl bom penger! Kunde betalte 6600, Inkl extra km pakke.. differansen her? Jeg trur det sitter noen kjøtthuer der å ikke vet hvordan man regner 20% som de skulle ha. Er vel heller meg som får 20% å de resten.. fullstendig scam og svindel! Jeg er eier av bilen! Ikke Getaround! Det er min verdi de får lov å låne ut Og tjene litt på sånn egentlig.
2: når kunden skader bilen, så å si uansett hva det er kunde gjør med bilen din, så finner de en eller annen utrolig dum unnskyldning for å ikke hjelpe deg eller utbetale Forsikkring. Kunde kan skade bilen din så mye de vil å Getaround skylder på eier av bilen! Uansett hvor mange dager eller hvordan kunde har kjørt med bilen.
Jeg sitter nå med en verksteds regning på 10.000kr etter en kunde! som tok ut bilen. Bilen var nylig på sjekk hos merkeverksted, og samtidig EU-godkjent rett før leieforholdet til denne kunden!
Kunde kjørte til Trondheim fra Sandefjord og var borte i flere dager. På vei hjem ringte frøken kunde for å fortelle at hun har kjørt over en hump i veien ved Alvdal. (Jeg er yrkessjåfør så jeg kjenner Alvdal veldig godt og der er det mye humper og vei arbeid på strekningen) hun hadde nå lastet bilen i tillegg og da mest sannsynlig over nyttelast vekta på 750kg. (Varebil dette her)!
Frøken kunde har nå knukket fjærben og fjærer og fjærbens lager og det skal mye til! Dvs havari! Bilen er ikke kjørbar. Å står nå 10 timer unna min adresse.
Getaround fikk både info og bilder og kunde skulle betale egenandel! Men så sier Alex på Getaround Forsikkring: NEI dette kan skje hele tiden det så dette er eiers ansvar.!!
Og det svaret der, da skjønte jeg at disse folka eier ikke vett! De sitter å tjener seg rike på ditt slitt og trur at de er Gud! De trur de kan bestemme at dette var eier når det HELT TYDLIG ER KUNDE SOM HAR KJØRT BILEN FOR HARDT! De eier ikke erfaring og det virker som om hele konsernet er drevet av tenåringer uten noe erfaring av noe slag!
Reise regninga for å hente bilen kan man bare glemme! Får ingen ting. Bilen står der enda og kunde nekter å betale og i tillegg har kunde kjørt bilen skvær tom for drivstoff uten å fylle på!
Jeg må nå aktivere advokater, og hele greia er politianmeldt! Både kunde og Getaround. Håpet er å få så mye dritt på Getaround at man i en rettsak kan stoppe drifta av Getaround i Norge for godt!
Getaround har nå truet meg med utestenging fordi jeg ber kunde betale egenandel, noe som er rett og rimelig å be om synes jeg fordi hun var registrert som ansvarlig sjåfør. jeg har til og med gitt rabatt. Men regner med kunde sitter på bakbeina fordi hun trur på det Getaround sier at det er eier sin feil som har en helt perfekt i stand bil som bryter sammen etter mange dager på langtur. Ikke kunde det nei!!! Så nå har kunde måtte få faktura fra mitt eget foretak med forfall som automatisk går til inkasso så får vi se da!
IDIOTER!
FOLKENS: ALDRI BEGI DERE UT PÅ GETAROUND SINE SIDER! KUNDEBHANDLING VET DE IKKE HVA ER! OG DU SPARER DEG FOR MASSE TRØBBEL!
HELLER SØK OPP BILEN DU VIL HA Å RING EIER DIREKTE! Mye bedre å tryggere leie privat av eier!
Eller bruk de andre leiebil appene om du bor i Oslo område! Mye lettere og mye bedre kvalitet! De skjønner hva som skal til.
Kan anbefale HYRE appen!
Har dere samme erfaringer fra Getaround så del dem her. Alt vil bli brukt i rettssak mot disse idiotene på Getaround. Takk for alle innlegg.
Rubbish
This company is the worse company,we have come across,we still have not had our £400 deposit back that apparently was released on the 1st of May,but remember we returned the car on the 26th,they STATED once it was released it was out of their hands,we have had nothing but lies and incompetence from this company DO NOT USE THEM,we are now seeking legal advice,and will be demanding compensation,they charged us twice for petrol,even tho we returned it with the same amount as when we picked it up,the car was not road worthy,we had to travel 50 miles with only 1 break light,we even had to get it repaired ourselves....I will be leaving my girlfriends name as a reference fir getaround ant stating if you have a conscience you will return our deposit ASAP or expect a long case against your company, NAME CAROLINE BOUIN...do the right thing getaround.
På grensen til scam
Selskapet følger dessverre ikke egne vilkår og retningslinjer i skadesaker. Det er også helt umulig å komme i kontakt med selskapet per telefon, og dette er nok ikke tilfeldig og forteller mye om hvordan innstilling de har til kundebehandling. Ikke ta risikoen på Getaround, bruk heller noen av de mange andre lignende tjenestene som finnes der ute.
Dårlig kunderserice
Dårlig kunderserice. Du får aldri svar hvis du har problemer. Ikke anbefalt!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.