Fint udvalg af bamser til små gaver. Jeg bestilte en bamse mandag formiddag og den blev afsendt samme dag. Man skal blot være opmærksom på de sender fra Sverige, hvilket i mit tilfælde betød 3 dages l... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestilte en staffordshire terrier plysbamse i weekenden. I dag (torsdag) var bamsen nået frem og den er virkelig kær og ret vellignende. Der er et barn, der bliver glad for sin julegave 🙂
Overskuelig hjemmeside, og varerne blev sendt samme dag, som jeg afgav min ordre. Det tog så fire dage, før jeg fik mine varer, men de bliver også sendt helt fra Sverige. Alt i alt en god oplevelse, o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GetaTeddy elsker bamser og tøjdyr i alle former! Vi er stolte af at tilbyde dig et bredt udvalg af bamser, tøjdyr og Teddy produkter.
Contactgegevens
Zweden
- getateddy.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig fint sted at handle
Rigtig fint sted at handle, fin kvalitet. Og det kom okay hurtigt.
Der gik rigtig hurtigt
Der gik rigtig hurtigt, og bamsen er super flot, til en god pris
Gaven
Gaven , en Komodovaran, passede helt perfekt til beskrivelsen og gjorde stor lykke hos barnebarnet

What a waste of money.
My package was sent returned and as i could see they received my returned package since 21/11 i didnt get my money back, i wrote to them since 6/12 and today is 10/12 ... no response ...what a joke. No service provided in this company. Be cautions shopping from this website!

Antwoord van GetaTeddy.dk
Det var lige den bjørn jeg gerne vil…
Det var lige den bjørn jeg gerne vil give til mit oldebarn

Antwoord van GetaTeddy.dk
Vi mister vores elskede hund i 2023 og…
Vi mister vores elskede hund i 2023 og valgt at finde en bamse til vores datter som lignede vores hund. Tog chancen og bestille fra GetaTeddy.dk og det gik rigtig fint ingen problemer
Jeg har oplevet hurtig levering og et…
Jeg har oplevet hurtig levering og et tilfredsstillende produkt.
Vær dog opmærksom på at Firmaet er Svensk.
Jeg har ingen kontakt haft med kundeservice og kan derfor ikke kommentere på dette.
Kan anbefales
Jeg har selv bestilt omkring 7 bamser fra Getateddy, og der har været hurtig levering på dem alle. Desværre er prisen på det mærke af bamser jeg købte steget, Douglas cuddle Toys bamser for at være specifik. Ellers kan jeg helt klart anbefale Getateddy da de har et stort udvalg af bamser.
Jeg købte for 2 år siden en kanin bamse…
Jeg købte for 2 år siden en kanin bamse til min kommende lillebror, han blev så glad for den, og ville slet ikke sove uden den. Vi har derfor ledt efter en magen til lige siden, da han går i dagpleje og det kan være en udfordring for ham at sove hvis vi glemmer den.. heldigvis! Fandt jeg en kanin bamse præcis magentil herinde! Han er så glad for den, og nu er dagpleje lurern aldrig et problem længere!🥳 god service, og hurtig lervering. (Lidt høje priser)
They do not return e-mails regarding…
They do not return e-mails regarding complains.
Ringe ringe service Efter bestilli skriver jeg mail til…
Efter bestilling skriver jeg mail til dem, da jeg finder ud af det er Post Nord der levere til pakkeboks og jeg ikke har mulighed for at hente den. Det gjorde jeg d 26/2 nogle timer efter bestillingen.
Idag 2/3-24 har jeg stadig intet svar fået efter 3 henvendelser. Fik dog ordrebekræftelse på at pakken var afsendt. Det kan de sagtens finde ud af men at besvare mails - det gør de ikke. Man kan kun sende mail - ikke ringe. Man kan ikke klage over deres service for det ord kender de ikke😡
Meget dårlig service
Jeg har modtaget et forkert produkt, hvilket jeg forgæves har forsøgt, flere gange på mail, at gøre dem opmærksom på.
Forventede selvfølgelig at få et svar, så jeg kunne returnere det produkt, jeg ikke har bestilt, men de ignorerer alle mine henvendelser.
Meget dårlig service.
Og jeg kan ikke ringe til dem.
Og angående dato, ja så startede min oplevelse d. 2 december 2022, og er så ellers bare fortsat, da de hele tiden ignorerer, alle mine henvendelser.
Så der mistede jeg lige, en hel del penge, og til ingen nytte.
Handlede hos GetATeddy for første gang
Handlede hos GetATeddy for første gang, og alt var bare tiptop.
Fragt var hurtig, og bamsen, der ankom, var blød og flot. Føles som rigtig god kvalitet. Jeg har længe ledt efter en cavalier-bamse i pæn og god stand. Glæder mig til at give den til min niece.
Skøn Staffordshire terrier plysbamse
Terrible response time with customer…
Terrible response time with customer service.
Ordered two teddies which arrived on time. One was fine, but the other was leaking sand-like stuff. I emailed them, and they sent a replacement. This unfortunately had the same problem.
I asked if I could switch the type to the same as the other I originally ordered, and was told I had to return both defective teddies and they would issue a refund. I asked if I would then get free delivery as I think it is unfair for have to pay twice (when the fault is not my own, but a defective product) and have still not heard anything.
Every time you write to them, you get no reply, and after weeks of waiting and a second email, they finally respond. Seems a bit rediculous to have to send 2 emails each time just to get a single reply where they have not read the thread and therefore do not actually answer you.
Virkelig hurtig levering på 1 dag
Virkelig hurtig levering på 1 dag, og varen er fint pakket ind og lever helt op til forventingerne. God service som kan anbefales.
Lees meer over geverifieerde reviews.