Bedrijfsgegevens

1. Theewinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi kuraterer premium teer, der føles rolige, ærlige og nemme at vende tilbage til. Ikke komplicerede, ikke overvældende – bare velkomponerede blends, der er skabt til at blive nydt i dit eget tempo. Te behøver ikke en anledning. Nogle gange behøver den bare et øjeblik. Hos Daisy’s Tea mener vi, at god te defineres af balance. Mellem smag og klarhed. Mellem kvalitet og enkelhed. Mellem tradition og det moderne liv. Vi arbejder med nøje udvalgte teer og blends, valgt for deres karakter frem for deres kompleksitet. Hver te skal føles naturlig at brygge, nem at nyde og rar at vende tilbage til. Uanset om det er en klassisk grøn te, en blød urtete eller en velkendt sort te med et twist, skal oplevelsen føles jordnær og ubesværet. Vi værdsætter håndværk, oprindelse og gennemtænkte sammensætninger, men vi lader aldrig disse elementer stå i vejen for nydelsen. Te handler ikke om regler eller perfektion. Det handler om nærvær, små pauser og om at skabe plads midt i en travl dag. Vores tilgang er enkel. Vælg med omhu. Blend med omtanke. Lad teen tale for sig selv.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Lækker oplevelse

Indbydende, flot indpakning, dufte, der giver lyst til at drikke en kop med det samme, og smage, der er forfriskende og lækre. Særligt teen Almond Affair med ristede mandler kan anbefales. En blanding, der dufter af kage og smager som en sweet treat.

15 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt niveau over hele linjen

Hurtig levering, hyggelig te og højt niveau over hele linjen.

Ser frem til at prøve flere nye og spændende tea blends fra Daisy's Tea!

27 maart 2026

Hej August

Tak for din anmeldelse - det er vi glade for at høre! Vi håber, du kan lide det!

Mvh Sebastian

Klar anbefaling!

Virkelig forfriskende oplevelse! Jeg er stor fan af det flotte design, som gør det meget indbydende.
Kæmpe anbefaling!

26 maart 2026

Hej Annika

Dejligt. Det er vi glade for at høre!
Vi håber, at smagen er mindst lige så flot som designet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedt produkt og god hjemmeside

Fedt produkt og god hjemmeside! Smagene var noget bedre end forventet. "Daisys Ciiiitrus" er specielt god, synes jeg!
Klar anbefaling herfra!

23 maart 2026

Hej Anna

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at det er faldet i din smag.
Daisy's Ciiiitrus er også en af mine favoritter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke meget at komme efter

Ikke den største tedrikker selv, men købte det i gave til min roomies, og de var solgt med det samme. Visuelt slår posen alle standarder for den gennemsnitlige pakke te. Den har fået sig en synlig plads i hjemmet

23 maart 2026

Hej Viktor

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at det er faldet i dine roomies' smag. Glad for, at vores design og poser har fået en synlig plads i jeres hjem - det er også meningen.

Forfriskende!

Fedt med et nyt perspektiv på te i en ellers traditionsbunden branche. Jeg har prøvet et par af deres produkter - og de skuffer ikke. Den med Mango er min nye favorit.

21 maart 2026

Hej Viktor

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har lagt mærke til vores friske pust i denne branche. Ligeledes er vi super glade for, at du kan lide vores te.

Lækre produkter

Lækre produkter - Mango kan anbefales. Helt klart forsøget værd!

20 maart 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at det er faldet i din smag. Du er ikke den eneste, der kan lide vores mango varianter, heldigvis 🤠

Mvh Marcus

Lees meer over geverifieerde reviews.