GETPEPTIDES.NL Reviews 12

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super slecht ervaring.

Super slecht ervaring.

Ik heb een bestelling op 3 maart gedaan en pas na twee dagen kreeg ik een appje dat niet alle producten op voorraad waren en dat die snel weer op voorraad zouden komen,De website was een paar dagen offline. Ik dacht dat ik opgelicht was, omdat ze niet op mijn berichten reageerden.

Op 23 maart kreeg ik half van wat ik besteld heb na een super lange en vervelende en slechte gesprek met de klantenservice moest ik alsnog meer tijd wachten op de rest die ik pas op 3 April gekregen heb.

De klantenservice reageert te laat soms twee dagen en ze zijn erg onbeleefd geweest zeggen van de feit dat ze binnen 30min niet reageren betekent dat ze bezig zijn hoewel ik een maand op mijn bestelling wacht en ze beweren dat ze snel en 24uur klantenservice leveren .

Ten slotte hebben ze tegen me gelogen door te zeggen dat ze me gratis peptiden zouden geven omdat ik te lang had gewacht. Ze lieten me vervolgens mijn bestelling bij PostNL opzoeken, terwijl ze helemaal niets naar PostNL hadden verzonden ik heb bewijzen van iedere word die ik hier heb gezegd.

Also the reviews are too good to be true.

3 maart 2026
Logo GETPEPTIDES.NL

Antwoord van GETPEPTIDES.NL

Hoi Wissam,

Je bestelling (Tesamorelin, GHK-Cu en BPC-157) is geleverd op het door jou opgegeven adres volgens de verzendgegevens. Daarnaast zijn de extra producten als tegemoetkoming voor de vertraging ook aan je geleverd.

We herkennen ons niet in de overige beweringen. De bestelling is conform verwerking en verzending volledig afgerond.

Tijdens het proces heb je meerdere berichten binnen korte tijd gestuurd terwijl wij bezig waren met de afhandeling. Daarnaast heb je zelf contact opgenomen met een PostNL-punt, terwijl de zending volgens tracking naar je afleveradres is gegaan.

Als je nog vragen hebt over je order, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Getpeptides.nl

Super tevreden

Super tevreden, Ik had de bestelling super snel ontvangen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

12 februari 2026

Uitstekende service

Uitstekende service ! Een goed communicerende en betrouwbare partij, die met je meedenkt. Ik heb er een makker bij 😁🙌😃ik ga hier zeker weer bestellen.

30 december 2025

Goede ervaring met dit peptidebedrijf

Goede ervaring met dit peptidebedrijf. De kwaliteit van de producten is betrouwbaar en alles werd netjes en snel geleverd. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en reageert snel bij vragen. Professioneel en duidelijk, precies wat je verwacht.

24 december 2025

Eerlijkheid over en rekent niet zomaar extra kosten

Afgelopen maand besteld bij dit bedrijf, ben erg tevreden over de service & prijzen! Ik heb vaker besteld bij andere leveranciers en die waren altijd een stuk duurder. Wat ik ook erg netjes vind dat de verkoper puur zijn inkoopprijs rekent voor BAC water. Voor 10ML rekende die maar €1 extra. Bij een andere verkopers kwam dit altijd uit op zo’n €10 extra.

17 december 2025

1 woord GEWELDIG !!

1 woord GEWELDIG !!! Je besteld iets van via via en dan is altijd maar de vraag of je het ook krijgt ! Maar zo eerlijk en ik kreeg het binnen ! Kan altijd appen met vragen en krijg netjes antw . Gewoon TOP 🙏❤️

27 november 2025

Ik heb hier retatrutide besteld en het…

Ik heb hier retatrutide besteld en het product zelf laten testen. De samenstelling kwam volledig overeen met wat werd aangegeven. Bestelling werd snel geleverd en de communicatie was top. Ik kreeg eerlijk en zuiver advies en het product was ook daadwerkelijk wat beloofd werd, iets wat ik bij andere leveranciers helaas niet heb meegemaakt. Zeker een betrouwbare partij met enorm goede prijzen.

18 december 2025