Gezondheid Aanbiedingen Reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Spannend. Komt het nog?

Heb zeven dagen geleden iets besteld. Heb gisteren eindelijk een track&trace code gekregen. Daarin werd gisteren verteld dat het vandaag wordt bezorgd. Vandaag staat er echter dat het morgen wordt bezorgd, omdat het pakketje nog niet binnen is bij Post NL.
Had het eigenlijk gisteren nodig en dacht dat zes dagen wel lang genoeg zou zijn om dit te regelen anno 2021. Nou, niet dus!!! Laatste keer dat ik hier iets besteld heb!!!

4 februari 2021
Logo Gezondheid Aanbiedingen

Antwoord van Gezondheid Aanbiedingen

Wat vervelend dat u uw bestelling zo laat heeft gekregen. Door grote drukte bij ons en onze leveranciers, hadden we inderdaad langere levertijden dan normaal. We hebben geprobeerd, zowel via de website, als via de mail mensen hiervan op de hoogte te brengen. Onze excuses dat dit voor uw pakket zo lang heeft geduurd.

Ik heb 4 dagen geleden een bestelling…

Ik heb 4 dagen geleden een bestelling bij deze site gedaan.
Op de site alle producten warren op voorraad , het zou binnen 1 of 3 dagen binnen zijn .
Ik heb tot hier toe niets van hen gehoord, ik heb gebeld en een email gestuurd. Niets , Niets.
Nu krijg ik een mail van droginet {Wie is die?} dat mijn bestellingen niet op voorraad zijn.
Hoe is het mogelijk?
Wie geeft aan deze mensen 3 sterren , als ik minder dan een ster kan geven zal ik het doen.
Geld is onmiddellijk geïncasseerd maar geen product.
Deze soort van sites moeten verboden zijn omdat ze hen beloftes niet waar kunnen maken.

27 februari 2020

Slechte service, geen track en trace, onnozel reactie

Slechte service, negeren emails en sturen geen track en trace.

Ik had Icelandic glacial besteld juist om het thuis afgeleverd te krijgen. Niet zodat ik het elders moest ophalen. Ik kan het niet dragen. Om die reden na dat ik besteld had, mailde ik om te vragen op welke dag het bezorgd zou worden, zodat ik thuis kon zijn.
Kreeg ik geen antwoord op.

Vervolgens kreeg ik geen track en trace van ze.
Wel de bestelling achtergelaten bij een buurman. Hij moest de zware dozen voor mij naar huis dragen. Hij zag dat ik het niet kon.

Ik had 3 keer moeten mailen met gezondheid aanbiedingen voordat ik ern reactie kreeg. Vol onzin eerst proberen te zeggen is het track en trace niet in spam. Ik heb een kopie gevraagd vsn van de track en trace.

Daarna wou ze het verschuiven op de nieuwe regels van post.nl. Bijvoorbeeld dat ze maar 1 keer thuis komen bezorgen, laten bij buren of bij een afhaal punt. Sloeg nergens op want het ging om het feit dat ik geen track en trace onving. Verder kon het hun niet schelen.

Al de meer reden om een track en trace te verzenden.

19 december 2019