gezondheid.net en Medgemak functioneren niet naar behoren
Na registratie in mijn gezondheid.net en de medgemak app te hebben gekoppeld ondervind ik bij beide de volgende problemen:
1 de medgemak app gebruikt digid om veilig in te loggen.Bij deze procedure op mijn telefoon geef ik aan dat ik wil inloggen op medgemak via digid. De medgemak app herkent zowel op mijn telefoon als op mijn tablet niet dat de digid app op het zelfde apparaat is geinstalleerd en kiest daarom voor de route met koppelcode. Die vul je dan in en de volgende stap is de geproduceerde QR code. Alleen kan ik die niet met mijn camera op het zelfde toestel scannen en loopt de inlog procedure vast.
2 in dit stadium kan ik thuis gebruik maken van mijn tablet en scan dan met de digidapp de qr code in. Via dit gecompliceerde traject beland ik in de medgemak app of in de mijngezondheid.net omgeving, maar altijd gebruik moeten makend van twee apparaten. Waarom herkent de medgemak app niet dat Digid goed is geinstalleerd op hetzelfde apparaat, omdat andere diensten zoals rijksoverheid wel de geinstalleerde digid app herkennen en ik dus gewoon met mijn eigen digid pincode op die sites wel op het zelfde toestel kan inloggen. Zowel op mijn telefoon alsook op mijn tablet. Aan deze apparaten ligt het bdus niet
3 Waarom kun je voor deze problemen (dus niet medische zaken) alleen met de stomme chatbot "Robin" contact hebben die alleen maar herhaalt en herhaalt en herhaalt en je niet doorverbindt met een technisch geschoolde mens.
4 eenmaal ingelogd middels twee apparaten kan ik geen meldingen openen (er staan er inmiddels in de 40 (ongelezen dus nog steeds)
5 Hoezo beter inzicht in je medische zaken.
6 Medgemak is niet toegankelijk voor op- en aanmerking over haar functionaliteit.
7 Een dikke onvoldoende en heb mij daarom laten uitschrijven. Immers zo heb ik er toch niets aan en hoeft de organisatie ook niet over mijn medische gegevens te beschikken of te beheren.
8 Het feit dat de organisatie achter Medgemak app en de website mijngezondheid.net niet telefonisch benaderbaar is geeft aan dat digitale platformen aan koker kijken doen en dus geen intermenselijk contact mogelijkheden bieden voor niet medische zaken.
9 Als ik als zeer goed onderlegd digitaal gebruiker wordt geconfronteerd met deze hobbels; Hoe toegankelijk durgt Medgemak en mijngezondheid.net zichzelf dan toegankelijk te noemen voor digi-beten.