GGBet Pl Reviews

TrustScore 4 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Casino

Geschreven door het bedrijf

GGBet Pl to polska platforma bukmacherska i kasyno online. Strona oferuje wydarzenia sportowe i cybersportowe (piłka nożna, tenis, CS:GO, League of Legends itp.), a także duży wybór slotów i gier na żywo. Użytkownicy otrzymują szybki dostęp do rejestracji, lokalne metody płatności, wersję mobilną i atrakcyjne bonusy dla nowych graczy. Platforma skierowana jest do polskiej publiczności i łączy w sobie wygodę, bezpieczeństwo i różnorodną rozrywkę w jednym miejscu.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Zdecydowanie najlepsza oferta na mecze…

Zdecydowanie najlepsza oferta na mecze esportowe. Strona jest przejrzysta, a wpłaty BLIKiem księgują się natychmiast. Odejmuję jedną gwiazdkę za proces pierwszej wypłaty i weryfikację KYC, która zajęła im dobre dwa dni. Dodatkowo trzeba uważać na warunki obrotu bonusami. Jeśli jednak grasz za swoje, wypłaty po weryfikacji idą już gładko. Polecam!

25 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SCAM

SCAM, nie grajcie tam pod żadnym pozorem, wygrane kilkaset złotych które od ponad tygodnia próbuje bezskutecznie wypłacić, pomimo dostarczenia wszystkich dokumentów parokrotnie (zdjęcia dowodu, dowód adresu i zdjęcie selfie trzymając dowód i id gracza napisane na kartce), to za każdym razem GGBET wymyśla sobie inne wymagania do przejścia KYC, obecnie piąty raz odrzucili, tym razem wymagają zdjęć kart bankowych które od dawna są wygasłe/zablokowane i nie były używane do wpłat depozytu od ponad roku. Dostarczyłem potwierdzenie transakcji kartą którą wpłacałem poprzednie depozyty ale to dalej nie wystarcza. Skoro potrafią blokować wypłatę na 300zl, to na pewno nie jest to witryna warta zaufania. Zdecydowanie odradzam wpłacania tam jakichkolwiek pieniędzy.

23 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wypłata zablokowana od 3 tygodni

Wygrałem 4000 zł i do dzisiaj nie zobaczyłem ani grosza. Najpierw kazali mi przesyłać weryfikację cztery razy, za każdym razem dokumenty były "nieczytelne", a potem nagle zablokowali konto pod pretekstem złamania regulaminu. Wsparcie tylko wkleja gotowe formułki i znika na kilka dni. Trzymajcie się z daleka, to czysta kradzież.

16 juni 2026

Ogólnie bardzo polecam

Ogólnie bardzo polecam, bo oferta jest genialna. Daję 4 gwiazdki tylko dlatego, że raz musiałem czekać na czacie prawie 15 minut, żeby pogadać z konsultantem. Ale jak już się połączyłem, to sprawa została załatwiona od ręki. Wypłacalni i uczciwi, a to najważniejsze.

22 april 2026

Dla mnie to numer jeden

Dla mnie to numer jeden, jeśli chodzi o obstawianie CS-a i LoL-a. Mają mnóstko rynków, których nie znajdziecie u innych buków. Kursy są bardzo konkurencyjne, a transmisje na żywo działają bez żadnych przycięć. Jeśli siedzisz w gamingu, to miejsce jest dla Ciebie.

10 april 2026

szczerze polecam

szczerze polecam, zwłaszcza za szybkość działania. wpłaty blikiem to sekunda, a wypłaty zazwyczaj mam na koncie tego samego dnia. oprócz zakładów mają też genialne kasyno, masa nowości i klasyków. wszystko śmiga płynnie na telefonie, nic się nie zacina. dla mnie obecnie numer jeden w polsce, oby tak dalej! pzdr

23 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

gram tu od miesiąca i póki co jest git

gram tu od miesiąca i póki co jest git. interfejs w ciemnych kolorach bardzo mi odpowiada, nie męczy oczu w nocy. kursy na polską ligę piłki nożnej też dają radę. mały minus za to że wieczorami na czacie trzeba chwilę poczekać na konsultanta, czasem nawet z 15 minut. poza tym solidna platforma, bez żadnych wałków.

18 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

ogólnie to najlepsza opcja jeśli ktoś…

ogólnie to najlepsza opcja jeśli ktoś siedzi w cs-ie i lolu, rynków jest od groma. oglądanie streamów bezpośrednio na stronie to mega ułatwienie przy obstawianiu na żywo. daję 4 gwiazdki bo przy pierwszej większej wypłacie musiałem czekać ponad dzień na zatwierdzenie dokumentów... ale jak już przeszło, to kasa na bliku była w moment.

11 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

GGBet to solidna firma z ogromną…

GGBet to solidna firma z ogromną ofertą. Bardzo lubię ich statystyki przedmeczowe, które pomagają w analizie. Daję 4 gwiazdki tylko dlatego, że proces weryfikacji przy pierwszej wypłacie trwał u mnie ponad dobę. Musiałem dosyłać zdjęcie dowodu, bo pierwsze zostało odrzucone z powodu refleksu światła. Po zatwierdzeniu dokumentów wszystko poszło już z górki i przelew dotarł szybko. Gdyby nie to małe opóźnienie na starcie, byłoby idealnie.

17 januari 2026

Jeśli obstawiacie e-sport

Jeśli obstawiacie e-sport, to GGBet nie ma sobie równych. Oferta na CS2 i Valoranta jest niesamowicie szczegółowa – można obstawiać nawet to, czy w danej rundzie zostanie podłożona bomba. Bardzo cenię sobie wbudowany player z Twicha, dzięki czemu mogę oglądać mecz i korygować zakłady na żywo bez przełączania kart. Wypłaty przez BLIK lub na kartę przechodzą sprawnie, zazwyczaj w ciągu kilku godzin. Design strony jest nowoczesny i mroczny, co bardzo mi odpowiada podczas nocnych sesji z turniejami z USA

8 januari 2026

GGBet to jest to

GGBet to jest to! Korzystam z BLIKA, wpłata zajmuje dosłownie sekundę. Apka mobilna jest super stabilna, a oferta na sloty i e-sport jest świetna. Naprawdę polecam, szybko i bez zacięć.

29 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Obstawiam u nich piłkę nożną i tenis

Obstawiam u nich piłkę nożną i tenis. Kursy są naprawdę konkurencyjne, a oferta na polską ligę jest szeroka. Jako nowy gracz skorzystałem z bonusu powitalnego i był konkretny. Wpłacam zazwyczaj przez Przelewy24 i nigdy nie było problemu. Strona mobilna działa szybko na moim telefonie, co jest kluczowe przy szybkich zakładach na żywo. Daję 4 gwiazdki, bo chociaż platforma jest solidna i bezpieczna, to przydałoby się więcej regularnych bonusów dla stałych, aktywnych graczy, a nie tylko dla nowych. Poza tym – pełna satysfakcja.

22 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Korzystam z GGBet głównie ze względu na…

Korzystam z GGBet głównie ze względu na e-sport. Oferta na CS:GO i League of Legends jest po prostu top, rzadko kiedy inne polskie platformy dorównują im w liczbie rynków. Ale muszę przyznać, że ich kasyno też mnie wciągnęło. Mają mnóstwo slotów, a sekcja na żywo jest naprawdę profesjonalna. Co do obsługi technicznej – zero problemów. Rejestracja poszła błyskawicznie, a wpłaty przez BLIK są natychmiastowe. Najważniejsze: wypłaty! Ostatnia wygrana była na koncie w kilka godzin po weryfikacji. Czuć, że platforma jest celowana w polskiego gracza, wszystko jest intuicyjne i bezpieczne. Najlepszy wybór, jeśli lubisz obstawiać e-sport i grać w sloty jednocześnie.

17 december 2025

Dit is Trustpilot