Det kunne ikke være lettere. maden kom kl. 13,00 som aftalt blev sat i mit køkken, det varme i varmekasser udskåret lige til at sætte på bordet i fade. ligeledes resten i fade og skåle, lige til... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Kendte slet ikke Ghostchef, men skulle bruge noget mad til en tøseweekendtur i sommerhus . Vi fik leveret både brunch og tapas - det var meget lækkert og der var rigeligt med mad 😊
Bedrijf heeft geantwoord
Nu har jeg været der og støttet dem jeg kender der har ghostchef kan klart anbefales kun smagt flæskestegssandwich og smagte i dag deres crispy chicken burger må bare sig 10 ud af 10 Først i dag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Maden smagte udemærket, men lidt kedeligt at cuvettestegen var udskåret og alle de ovenbagte grøntsagen lå ovenpå, de var helt mørke og svære at se hvad det var. Vi havde bestilt til 9, men blev kun... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.
Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.
Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.
Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.
Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder.
Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.
Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.
Geschreven door het bedrijf
Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.
Roskildevej 75, 4300, Holbæk, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super lækker mad, fleksible og med super service.

Antwoord van Ghostchef
God mad, levering til tiden, god service. En klar anbefaling herfra. Fedt navn.

Antwoord van Ghostchef
Vi blev gift 2/8 og har i den forbindelse haft Ghostchef til at stå for maden.
De har været super professionelle gennem det hele og vi har haft en virkelig positiv oplevelse.
Vi fik en sindsyg lækker 3-retters og alle gæsterne komplimenterede maden.
Super dygtige, smilende og imødekommende kokke.
Kæmpe anbefaling herfra 🙂

Antwoord van Ghostchef
Lækker brunch - alle var vilde med det! 🤩👌🏻 Det var så godt, og der rigeligt af det hele 👍🏻
Jeg anbefaler Ghostchef til alle 💚
Tak for dejlig mad 🙏🏻🌻☀️

Antwoord van Ghostchef
Virkelig lækker mad, og rigeligt af den! Alle mine gæster roste maden, og jeg var også selv begejstret. Vi fik mellemøstlig buffet.

Antwoord van Ghostchef
Vi bestilte Middelhavsbuffet til 20 personer, og vi fik virkelig mange kommentarer fra gæsterne om, hvor lækker maden var, så det var en succes.
Både mad, levering og kommunikation var rigtig god.
Vi bruger gerne Ghostchef en anden gamg.

Meget lækkert kød - alle 3 slags
Meget fin service, da jeg bestilte ret tæt på levering.
Flødekartoflerne kunne have brugt lide væde.
Rigtig god sovs.
Gennemgående fin konfirmationsmenu til en billig penge

Antwoord van Ghostchef
Fantastisk mad ; ) alt var som aftalt , gæsterne var glade ! Kan varmt anbefale Ghostchef !

Antwoord van Ghostchef
Lækker mad, store portioner, svarer til beskrivelsen, levering til aftalte tid.

Antwoord van Ghostchef
Det var en fantastisk påskefrokost! Spændende retter, masser af mad. Fik vegetarbøffer med til to personer uden beregning.Varerne blev båret ud i min bil! 👍👍

Antwoord van Ghostchef
God mad og flot anrettet - der var rigeligt

Antwoord van Ghostchef
Dejlig mad og masser af Velsmag og der var rigeligt.
Tusind tak for mad😊👍

Wauw!
Sikke en service! Og sikke noget dejlig mad ♥️
Der var rigeligt af det, og det smagte fantastisk.
Det er ikke sidste gang vi bruger Ghostchef 👻
Tak for dejlig mad 🤩

Antwoord van Ghostchef
Vi har frokostordning på arbejdet gennem GhostChef og hold nu op, hvor er det bare lækker mad. Friske råvarer, hjemmebagt brød og inspirerende retter HVER gang.
Jeg, og helt sikkert også mine kolleger, kan virkelig anbefale mad fra GhostChef.

Antwoord van Ghostchef
Nem bestilling og afhentning. Alle retterne var lækre. Det var nemt at anrette. Der var god smag og alle ved bordet var meget tilfredse. Kan klart anbefale jer og vil selv bruge jer igen.

Antwoord van Ghostchef
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.