Giantstore Andreas Lund Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Justering af gear

Jeg havde akut brug for justering af forskifter på min gravel cykel og kontaktede butikken i Roskilde, som jeg i forvejen havde hørt godt om gennem en cykelkammerat. Andreas kunne afse tid med det samme og klarede opgaven hurtigt og kompetent. Jeg fik også nogle gode tekniske råd om cyklen. Andreas er super professionel og venlig.

10 juli 2026

Virkelig en god service

Virkelig en god service. Talt med Andreas vedr. min gamle racercykel. Han er super dygtig, og god til at rådgive, ift. til, hvad der er værd at fikse på cyklen, og ikke er.

Kan klart anbefales til alle cykelentusiaster at tage derhen.

20 mei 2026

Giant Store Andreas Lund, Roskilde

Giant Store Andreas Lund
Roskilde..
Super service af Malte..
Havde et defekt bagdæk tirsdag morgen. Det blev fixet, så jeg kunne nå træning. Ok så han opdager også at fælgebånd var krøllet samme (lige lavet af anden butik) og at kassette var sat forkert på(samme butik)
Nu spiller alt som det skal og min cykel kommer ikke til andre butikker. Der er simpelthen ikke nogle anden der skal piller ved min cykel.
MALTE ER SUPER.
/Bo

5 mei 2026

Fantastisk service

Jeg købte en Propel men følte efterfølgende, at den var for stor. Jeg fik mod et lille gebyr byttet cyklen til en mindre størrelse. Stor imødekommenhed og helt igennem fantastisk service. Jeg kan på det varmeste anbefale Giant Store Andreas Lund.

4 januari 2026

Jeg skrev til Giant store

Jeg skrev til Giant store, da jeg havde et par spørgsmål angående min giant cykel. Jeg har ikke købt cyklen der, men havde gået forgæves andet steds.

Jeg blev simpelthen mødt af sådan en hjælpsomhed, der gjorde at jeg helt ønskede at jeg havde købt cyklen her i stedet.

Jeg skrev en mail angående et problem og vupti - et par dage efter var der en reservedel klar til mig. (Jeg havde højst håbet at få et par fifs over mail)

Ydermere fik jeg et par do's and dont's ift. installeringen af reservedelen.

Tak for hjælpen.
Hvis jeg skal have en giant cykel, så er det her jeg køber næste gang.(på trods af at jeg bor i Jylland)

12 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service hos Giant Store Roskilde!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Giant Store i Roskilde. Butikken er velorganiseret, og udvalget er super, men det der virkelig gjorde besøget ekstra godt, var den meget venlige mand i kassen.
Han var smilende, imødekommende og tog sig tid til at hjælpe – også med små spørgsmål. Man kunne virkelig mærke, at han går op i god kundeservice og i at sikre, at man går derfra med en god oplevelse.

Jeg kommer helt sikkert igen – og kan kun anbefale butikken til andre, både nybegyndere og erfarne cyklister!

27 november 2025

Fremragende!

Har købt en Momentum VoyaE+2, og det har været en absolut fornøjelse. Fremragende service og teknisk justering. Fik i dag rettet op på et hjul, og ujævnheden var minimal, men det kom op på et truing stand. (De fleste cykelsmede forsøger at rette op uden). Om du køber en cykel til 50K eller 7K, de giver super god service!

4 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når service ikke er noget man bare skriver...

Et par dage inden cykelferie gik noget i stykker. Det lykkedes dem at skaffe reservedelen (var oveni købet i dialog med Andreas efter arbejdstid), og to dage efter var det fikset – hurtige, hjælpsomme og supervenlige. De fikser ikke bare cykler – de redder din dag.

14 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god betjening fra start til…

Rigtig god betjening fra start til slut. Fik afprøvet et par cykler først, således at jeg kunne bestemme den rette højde og siddekomfort ift til styret.
Fandt frem til den rette model og den blev bestilt med hurtig levering.

2 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super cykler, excellent værksted, skarpe priser

Glimrende cykler, meget attraktive priser, god service. Fantastisk kompetent værksted.
Helt uhørt i København 2025: Værkstedet tager også imod dine andre cykler, så du kan holde dig kørende på både racer, bycykel, gravel-cykel, vintercykel og hvad du ellers finder på uden at skulle bruge formuer på at købe nyt hele tiden.
Slut med at købe på nettet; bliv stamkunde der istedet.
Jeg har kørt en del gange rundt om jorden efterhånden, målt i km, og oplevet dygtige mekanikere i forbindelse med cykelløb. Altså, det her er noget særligt.

9 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var på udkig efter en racercykel til…

Var på udkig efter en racercykel til min søn.
Vi tog, efter en anbefaling, en tur forbi butikken og blev mødt af venligt og imødekommende personale, til trods for der var travlt i butikken.
Efter kyndig og grundig vejledning, uden sange om mersalg, købte vi en cykel. Kan bestemt anbefale butikken, som har et fint udvalg, også til de mindste, som vil køre på racercykel. Min søn er 10 år og 140 cm.
Vi kommer igen….

11 januari 2025

Meget venlige cykelmekanikere!

Meget venlige cykelmekanikere!
Jeg var taget afsted på en lang cykeltur med min søn da pedalerne knækkede. Da cykelmekanikerne hørte hvad der var sket hjalp de hurtigt med et smil og vi fik endda en god snak imens. Jeg kan varmt anbefale dem.

15 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?