1. Gebouwrestaurateur
  2. Herstelbedrijf brandschade
  3. Herstelbedrijf waterschade

Wij repareren en restaureren alle soorten gietvloeren, leefbeton en wandcoatings!

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Onbetrouwbaar clubje, dat bergen geld rekent voor slecht uitgevoerd werk.

Deze club 'gietvloer-reparaties' uit Casteren, Noord-Brabant, is ongeveer net zo erg als de 'Gietvloermeesters'. Ik spreek uit ervaring: een klus is hier uitgevoerd. Er is onder andere € 900,- gerekend voor meerwerk van 1,5 uur. Er is slecht op kleur gewerkt. Het ergste is nog, dat ik gaten in mijn badkamervloer heb, die gerepareerd zouden worden. Dit werd direct de volgende dag zichtbaar, ook direct melding van gemaakt.
Deze mensen verzinnen smoesje naar smoesje en reageren niet op de klacht over het veel te dure meerwerk. Nemen de telefoon standaard niet op, bellen niet terug. Willen alleen voor € 380,- weer langskomen. Terwijl er € 5.000,- is betaald voor een klus van amper 2 dagen werk (1 persoon)! Een klus, die de volgende dag al 'haarscheuren' vertoonde. Wie nadere info wenst, is welkom via PB.

UPDATE n.a.v. reactie Gietvloer Reparaties maart '25:
In april 2024 heb ik jullie 7 x gebeld en meerdere berichten gestuurd, zonder ENIGE reactie. Jullie nemen simpelweg de telefoon niet op en bellen niet terug. Ik heb foto's gestuurd van een ander probleem (dat wel door jullie is gerepareerd en waar ik direct bij oplevering over heb geklaagd), namelijk een reparatie onder een deur.

Daarop is niet gereageerd, terwijl nadrukkelijk bij oplevering is aangegeven dat deze reparatie een half jaar later beter zou ogen. Ik kan jullie vertellen, het ziet er niet uit!!

Op Facebook maken jullie reclame voor jezelf op de klaagpagina van Gietvloermeesters. Jullie lossen het wel even op, vanuit het 'goede hart'.
Ondertussen verwijzen jullie mij op Trustpilot naar het failliete Gietvloermeesters als opdrachtgever... Dat is toch een giller?

En even voor de duidelijkheid:
"we hebben het uitgebreid met je besproken en je uitgelegd dat we met alle plezier terug komen voor de schades die je zelf over het hoofd hebt gezien".

De reparaties in de douche waren na 1 dag lelijk en lagen na twee weken open. Slecht gerepareerd dus. En zeker de enorme berg geld niet waard, ongeacht wie daarvoor betaald heeft. Ik heb direct de volgende dag zeer duidelijke foto's gestuurd van het probleemgebied. Als je jezelf en je klant serieus neemt, dan ga je dat gewoon regelen en verschuil je je niet achter allerlei smoesjes. En neem je hoe dan ook je telefoon op!

15 april 2024
Logo Gietvloer Reparaties

Antwoord van Gietvloer Reparaties

Beste Leon,
Ik betreur je gevoel en het feit dat we ondanks ons coulante aanbod niet de kans hebben gekregen je probleem op te lossen.

Voor de lezers van deze review: ik zal hieronder onze kant van het verhaal puntsgewijze toelichten wat er zich heeft afgespeeld en hoe we daar mee zijn omgegaan:

- Er waren twee bedrijven die verantwoordelijk waren voor schades aan de vloer en wanden in het huis van de reviewer. Deze twee bedrijven hebben ons de opdracht gegeven om deze schades te inventariseren en daarna te herstellen.
- Deze bedrijven - een vloerenlegger en een bedrijf die een schade heeft veroorzaakt tijdens werkzaamheden in het huis van de reviewer - zijn dus onze klanten.
- De reviewer is geen klant van ons.
- Wij hebben samen met reviewer in zijn huis vooraf een inventarisatie gedaan en alle schades in kaart gebracht. Dit hebben we besproken met de opdrachtgevers, die ons vervolgens na uitgave van twee offertes, opdracht gaven om deze schades te herstellen.
- Wij zijn met twee restaurateurs naar reviewers adres gekomen om gedurende twee dagen deze schades te herstellen
- Na het herstel hebben we samen met reviewer aan de hand van de opdrachtbeschrijvingen alle herstelde plekken doorlopen en die heeft reviewer op dat moment akkoord gegeven en ondertekend.
- Deze akkoordverklaringen zijn naar de opdrachtgevers gegaan die ons toen betaald hebben.
- Reviewer heeft kort daarna een (1) melding gemaakt van een scheurtje welke niet te zien was bij de eerste inventarisatie en ook niet bij de oplevering na ons werk.
- Omdat dat een nieuwe schade was, hebben we reviewer aangeboden om hiervoor een herstel in te plannen. Dit was een nieuwe opdracht en daarvoor hebben we reviewer een coulant tarief aangeboden.

Reviewer is daar niet op ingegaan en dan is dat het einde van dit project. We hebben hier later nog uitgebreid over gecommuniceerd, via de telefoon en Whatsapp, maar omdat hij onaardig en onredelijk begon te worden aan de telefoon en op de whatsapp, hebben we het telefonisch contact verder verbroken. Omdat reviewer er - onlangs - nog een tandje bij zette in de Whatsapp naar ons toe, hebben ook daar het contact verbroken.