Ik sluit me helemaal aan bij eerdere recente comments! Heb ook niets ontvangen, en krijg geen contact!!! Een bestelling van een paar maanden terug was gewoon netjes is geleverd. Wellicht failliet? De... Toon meer
Gietvloerreiniger
OPLICHTERS!! 26dec bestelling geplaatst nooit ontvangen 5x gemaild geen reactie!! Klachtenregeling ook op gereageerd ook niks!! (Link op site) koop hier nooit Iets!!!!! Site ziet er idd betrouwbaar... Toon meer
Bestelling niet geleverd, geen reactie op diverse mailberichten en contactformulier, geld kwijt. Aangifte willen doen-keuzehulp politie, echter de webwinkel blijkt gecontroleerd door politie (?) en zo... Toon meer
Mensen keken ook naar
Bestelling nooit ontvangen
Na het lezen vd reviews is het inmiddels duidelijk. Ik heb ook besteld en betaald en niks ontvangen.
Iemand ook aangifte bij politie gedaan?
Wij waren dealer van gietvloerreiniger…
Wij waren dealer van gietvloerreiniger en hebben zelfs een webshop met de producten van deze leverancier maar ook wij krijgen niks meer geleverd en geen gehoor!
Niet op emails , telefoon en watsapp bestaan niet meer het is echt te triest voor woorden en wij nemen hier dan afstand van want dit is idd gewoon OPLICHTING!
NOOIT BESTELLEN HIER
NOOIT BESTELLEN HIER! Lekker opgelicht! Bestelling betaald, maar nooit ontvangen! Zijn nu 5 mails verder geen reactie. Geen telefoonnummer. Geen bezoek adres.
Oplichting
Bestellingen worden niet geleverd en ze zijn onbereikbaar. Online is hun telefoonnummer niet te vinden maar op een eerdere bestelling die ik heb gedaan, toen ze nog wel leverden en bereikbaar waren, staat een mobiel nummer: 06-34428845. Blijf het daarop vooral proberen als je ook niets geleverd hebt gekregen.
niet kopen!
Ook ik heb mijn producten niet ontvangen. Er is ook geen telefoonnummer dat je kan bellen en op emails reageren ze niet. Niet kopen dus!
NIET KOPEN!
Ik wacht al twee weken op mijn bestelling en nog steeds niets vernomen van deze oplichters. Na het lezen van onderstaande reacties weet ik inmiddels genoeg.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Vele mails oplichter gietvloerreiniger.nleraan gespendeerd
Vele mails eraan gespendeerd. Geen antwoord. Bestelling nooit ontvangen. Wel betaald. Oplichter dus
Niets geleverd, geen contact te krijgen
Net als andere berichten, ook hier geen producten geleverd maar wel betaald. Eerdere ervaring was wel goed, maar nu geen contact te krijgen en geld krijg ik niet terug. Niet bestellen dus!!!!
Na 3 weken geen contact of iets geleverd
In aansluiting op alle recente reviews, moeten ook wij concluderen dat we opgelicht zijn. Vrienden van ons hadden hier al wel eens iets besteld, dus we dachten dat we goed zaten. Helaas, misschien is er recent iets veranderd. Gelukkig niet voor een groot bedrag het schip in gegaan, maar gewoon irritant dat je genaaid wordt.
Website: gegevens afgeschermd, wordt verwezen naar openprovider.com
KvK adres: dummy adres in Almere via Virtual Office 24
Adres op website: garagebox in Haarlem via Garagepark.nl
Gr. Alex
Niet bestellen!
In het verleden heb ik hier vaker besteld, maar mijn bestelling van 10 dagen geleden is nog steeds niet verstuurd. Ook ik krijg geen contact met dit bedrijf. Pas op!
Ik heb helaas precies dezelfde…
Ik heb helaas precies dezelfde ervaring. Al eerder hier besteld, nooit geen problemen. Tot nu toe. Ook geen reactie op mijn mails. Het rare is wel dat mijn bestelling is aangemeld bij PostNL. Maar nooit is aangeleverd bij PostNL om te bezorgen.
Hier niets kopen, levert niet!
Net zoals andere berichten; 20 september 5L gietvloerreiniger besteld en betaald, maar nooit wat ontvangen. Meerdere berichten gestuurd, maar geen reactie en geen telefoonnummer te achterhalen.
Bestelling gedaan op 26 september
Bestelling gedaan op 26 september. Bestelling nog steeds niet ontvangen. Geen reactie op mails. Verder kun je ze niet bereiken. Geld dus kwijt!
BESTELLING NOOIT ONTVANGEN
Mijn bestelling nooit ontvangen terwijl ik hier wel voor heb betaald. Het is onmogelijk om met ze in contact te komen, er staat nergens een telefoonnummer en op mails en social media berichten wordt niet gereageerd. BESTEL HIER DUS NIET! Je bent je geld kwijt.
Pas op!!
Hier wat besteld. Gelijk betaald. GROOTSTE FOUT Want nooit wat gekregen en kan op geen manier contact krijgen met het bedrijf.
BESTEL HIER DUS NOOIT WAT!!!
Bestelling nooit ontvangen.
Altijd heel tevreden geweest over de producten, maar mijn laatste bestelling nooit ontvangen. Op berichten via social media en op mails wordt niet gereageerd. Heel jammer en vooral zonde van mijn geld.
Update 28-10-2022: ik heb aangifte gedaan van internetoplichting. De politie heeft naar aanleiding hiervan contact opgenomen met het bedrijf. Direct daarna kreeg ik bericht van gietvloerreiniger.nl dat mijn aankoopbedrag zou worden teruggestort. Ik heb mijn aankoopbedrag inmiddels teruggekregen.