GJJ Riooltechniek BV Reviews 79

3,5

Een deel van de riolering was gezakt en daardoor hadden wij een borrelend wasbak. GJJ Riooltechniek BV was snel ter plaatse maar een paar uur na hun werkzaamheden hebben wij een borrelend toilet. Het... Toon meer

Wij hadden een hardnekkige verstopping in de keukenafvoer die telkens terugkwam. Andere bedrijven kwamen niet verder dan doorspuiten, maar GJJ Riooltechniek nam echt de tijd om uit te zoeken waar het... Toon meer

Vervangen van oude riool onder ons huis is goed uitgevoerd maar wel tegen een wel veel te fors tarief (€5100!) gelet op het aantal gewerkte uren en materiaalkosten. Blijft verstandig om vooraf meer of... Toon meer

Niet mee in zee gaan. Hier werken beunhazen zonder kennis van zaken. Werkzaamheden die je vooraf afspreekt worden niet allemaal gedaan, kiezen voor de makkelijkste goedkoopste weg, maar werkzaamheden... Toon meer

1. Loodgieter
  2. Rioolwaterverwerking

GJJ Riooltechniek is een landelijk werkende ontstoppingsdienst en loodgietersbedrijf, gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en repareren van riolering en afvoeren. Met jarenlange ervaring staan wij 24/7 klaar voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland. Of het nu gaat om een verstopt toilet, lekkage, rioolreparatie of camera-inspectie – wij lossen elk probleem snel, netjes en schadevrij op. Wij werken uitsluitend met professionele monteurs en moderne apparatuur om elk rioolprobleem efficiënt te verhelpen. Betrouwbaarheid, transparantie en vakmanschap staan bij ons centraal. Geen voorrijkosten, geen verrassingen achteraf – gewoon eerlijke service tegen vaste prijzen. 💧 Onze belofte: • 24/7 spoedservice in heel Nederland • Snel op locatie (vaak binnen 1 uur) • Duidelijke communicatie en vaste tarieven • Ervaren, vriendelijke vakmensen GJJ Riooltechniek – betrouwbaar, bereikbaar en altijd klaar om te helpen.

3,5

Gemiddeld

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Monteur kwam gelukkig nog langs

Afgelopen maandag een afspraak gemaakt voor een spoedreparatie afgelopen dinsdag. Hele dag thuis gebleven. Niemand gezien of gehoord.

Woensdag een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag, vrijdag 25-11, tussen 8.00 en 12.00 uur. Niemand gezien of gehoord. Om 12.05 gebeld en te horen gekregen dat we in de planning staan.

telefonisch met 12 X bellen was het bedrijf daarna helaas niet meer bereikbaar.

Gelukkig kwam om 17;10 een jongeman die de sifon van de badkamerwastafel weer waterdicht kreeg, en de keukengootsteen ontpopte.

De rekening die ik daarvoor kreeg (bijna €200,- was mi niet in verhouding met de besteedde tijd (Max 30 min).

Na telefonisch contact is de factuur aangepast. Waarvoor dank.

21 november 2022

Bedankt voor de review

Snelle, goede service

Gister gebeld, vandaag meteen geholpen! Super service voor goede prijs. Naderhand nog kort gebeld over de verstopping, duidelijk antwoord gekregen. Aanrader!

10 november 2022

Antwoord van GJJ Riooltechniek BV

Bedankt voor de mooie review

Top geholpen!

Top geholpen! Verstopping voor een vaste prijs op dezelfde dag nog verholpen. Echt een aanrader.

4 november 2022

Antwoord van GJJ Riooltechniek BV

Beste Ted, bedankt voor de mooie review
GJJ Riooltechniek BV

Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf!

Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. De eerste keer komen ze snel maar ze leveren erg slecht werk. We hebben de riolering laten vervangen maar nu hebben we op 2 punten lekkage en ze hebben een enorme rotzooi achter gelaten in onze kruipruimte. Vervolgens zouden ze tot 4 keer toe langs komen maar ze komen gewoon elke keer niet opdagen. Wij zitten nu dus met lekkage en extra kosten. Geen zaken doen met dit bedrijf!

13 september 2022

Stuk riolering in kruipruimte…

Stuk riolering in kruipruimte vervangen, nadat deze op een aansluiting begon te lekken. Meerdere bedrijven langsgeweest met oplossingen die later niet bleken te werken. Uiteindelijk GJJ Riooltechniek langsgeweest en vooralsnog ziet het werk er prima uit, maar echt gerust ben ik pas na enkele dagen/weken.

Je moet ze niet vastpinnen op tijdstippen (voor je eigen gemoedstoestand is het beter een beetje Spaanse mentaliteit na te streven), want 9.00 uur in de ochtend werd uiteindelijk erg laat in de avond. Maar uiteindelijk dus wel dezelfde dag nog gefixed.

Beetje verbaasd was ik over de eis van directe betaling (was mij van te voren niet duidelijk), maar dat zal wel voortkomen uit ervaringen met wanbetalers. Ik had overigens geen reden om niet te betalen, maar bij dit bedrijf is het "boter bij de vis". Niks mis mee als het werk (uiteindelijk) goed is, maar wel goed om van te voren te weten.
De factuur was gewoon op naam van GJJ Riooltechniek, dus die ervaring van andere reviewers waarin daar mee zou zijn "gerommeld", had ik dus gelukkig niet.

3 augustus 2022

Antwoord van GJJ Riooltechniek BV

Bedankt voor de mooie review

Zeer slecht geholpen met onze…

Zeer slecht geholpen met onze verstopping. Achteraf bleek er een buis kapot gemaakt te zijn en vervangen voor een rubber noodstuk. Ook was de afvoerslang van de vaatwasser beschadigd waardoor het water eruit spoot bij het afpompen.
De verstopping was niet eens verholpen...

Kortom zeer slecht.

25 mei 2022

Beste,
Erg jammer dat u dit op Trustpilot zet we hebben altijd u netjes geholpen en zelfs de buis die niet door ons kapot gegaan is vervangen gratis voor u.
U was helemaal tevreden en zet u opeens dit op trustpilot

Verstopping afvoer keuken

Verstopping afvoer keuken. Zelf onder vloer gekeken. Afvoerbuis 8 cm doorsnee zag er verzakt uit. Gebeld met GJJ Riooltechniek BV. Netjes te woord gestaan. uitgelegd wat aan de hand was en er een verstopping was. Na mijn uitleg wat aan de hand was indicatieprijs gevraagd. Incl voorrijkosten en BTW max 2 uur werk en zoals het er naar uitzag dat buis niet vervangen moest worden werd tussen de 200 en 300 euro gevraagd. Heel bedrag maar akkoord gegaan hiermee. Volgende dag waren de jongens er. Inspectie werk gedaan. Ophanging werd aan gesleuteld. Afvoer werd geveerd. Al met al 1 uur en 40 minuten en geen materiaal vervangen. Jongens waren met zn drieen wat ik al beetje overdreven vond. 2 man had goed gegaan. Wilde betalen met pin, stond er een bedrag van 665,50 euro!! voor mij klaar Uiteraard gezegd dat ik hier niet mee akkoord ging, vandaag niet, morgen niet en nooit niet. Na heen en weer gebeld met de baas en veel stampij gemaakt gingen de mannen eindelijk akkoord met bedrag wat afgesproken was, namenlijk max 300 euro incl voorrijkosten en BTW. factuur werd gecorrigeerd op mail verstuurd. PAS OP VOOR DEZE COWBOYS DIE PROBEREN ZONDER TE BLIKKEN OF BLOZEN JE VEEL TE VEEL GELD AF TE TROGGELEN. ER ZULLEN GENOEG MENSEN ZIJN DIE ER INTRAPPEN VANDAAR DEZE REVIEW OM MENSEN TE WAARSCHUWEN EN VOORAF EEN DUIDELIJKE PRIJS AF TE SPREKEN!

De reactie van GJJ riooltechniek bv klopt niet. Contact gehad met een ander riooltechniek bedrijf in de regio. die vertelde mij dat het gebruiken van een mechanische techniek, de zgn veertechniek inclusief hoort bij de werkzaamheden en dat het absurt is om hier een bedrag van 165 euro voor te vragen (10 min werk) Dit geldt ook voor het gebruik van de zuignap op de afvoer (135 euro voor 5 minuten werk). Als je googelt op internet voor een riooltechniekbedrijf lijkt het dat je alleen met plaatselijke bedrijven te maken hebt die boven aan komen zo te zien aan de regionale nummerweergave. In werkelijkheid bel je met een bedrijf in Uithoorn of een andere plaats ergens in Nederland Ga je op de website kijken dan is het een 085 nummer. Heel gerafineerd opgezet om altijd bovenaan te komen op Google. Bedrijven betalen hier veel voor bij Google en gebruiken zelfs zoektermen van plaatselijke bedrijven vanuit de regio die je zoekt. Met andere woorden gewoon maffia praktijken. De plaatselijke loodgieters zijn hier ook de dupe van en dit terwijl zij het probleem voor nog geen 100 euro kunnen oplossen. Deze praktijken zijn rijp om in het programma opgelicht aan de kaak te stellen!

Beste GJJ riooltechniek / GJJ rioolherstel / rioolprobleemkwijt.nl en de vele namen waaronder u opereert…. De mensen lezen dit echt wel en trekken hun eigen conclusies. En maar goed ook.. Succes

18 mei 2022

Beste Heer,
Het hele verhaal klopt niet echt wat u hier schrijft wij hebben het telefoon gesprek opgenomen doen wij automatisch voor misverstanden er is dus niet gezegd dat de buis verstopt was door u alleen dat die verkeerd en verzakt lag
Onze prijzen zijn vast veren 165 euro ex btw pompen 135 euro ex btw en dan nog het werk voor de buis zoals besproken en dat hadden wij zeker besproken 200-300 euro voor de buis opnieuw recht te leggen en op te hangen, tevens waarom wij met 3 man komen is omdat er 1 in de leer is bij ons dus moet alles leren verder zijn wij verplicht altijd 2 man op de bus te hebben wegens als we in de kruipruimte bezig zijn
Ik zal het gesprek erbij uploaden hier lan j het zelf terug luisteren wat u heefg gezegd
Tevens of we nog 1 uur of 5 uur bezig waren geweest bij U was het bedrag hetzelfde geweest

Beste Heer,
Dank voor u review heeft niks met meters of machine te maken
Veren is 165 euro ex btw
Pompen 135 euro ex btw
Is gewoon standaard prijs of ik nou 1 uur bezig ben of 10 min is hetzelfde bedrag heeft niks te maken met een buis opnieuw aansluiten of opnieuw ophangen
Dus we hebben 2 klussen ophangen en opnieuw aansluiten
En verstopping verhelpen
U kan alle riool bedrijven bellen krijgt u precies hetzelfde te horen

10 minuten voor €165,-

Betreft een toiletverstopping. Kwamen 3 uur later dan de afgesproken tijd aan. Gingen ontstoppen met de ontstopper, gooiden 2 emmers water door het toilet. Waren met 10 min klaar. Kosten €165,-. Schandalig!

2 februari 2022

Beste,
Wij gebruiken allemaal speciaal gereedschap niet zomaar een ontstopper,
Tevens u verstopping is helemaal opgelost zei u zelf onze prijzen zijn vast het is incl voorrij kosten en ongeacht de uren dat we er mee bezig zijn soms zijn we ook voor dir bedrag 2-3 uur bezig met 2 arbeiders dan zeurt er niemand.

Reviews in alle talen tonen. (79 reviews)