Jeg elsker at komme i Glace. Stemningen er så dejlig, deres team er virkelig dygtige og faglige. Der er roligt og meget behageligt at være og jeg går altid ud med de smukkeste resultater der holder v... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg er fast kunde hos Nathalie Hviid, der nu hedder Glace og har været det i mange år. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. De er altid parate til tiden, super venlige og professionelle. Jeg giver... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale Glace og neglespecialist Karolina. Arbejdet er helt perfekt udført ned til mindste detalje, og resultatet er virkelig smukt og holdbart. Karolina er utrolig behagelig... Toon meer
Jeg har kommet ved nathalie hviid beauty i Hørsholm siden de åbnede, dette er til trods for jeg bor ved Køge. Men den standard, kvalitet og service der er, er kørerturen værd. Jeg får både lavet negle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tascha er den sødeste og dygtigste…
Tascha er den sødeste og dygtigste behandler, jeg får lavet lash lift hver 6. uge. Stor anbefaling herfra 🩵
Best services and high value for money
Best services and high value for money. My best recommendations for lashes, mani and pedi! Clean and high quality work and sweetest staff.
Super godt
Altid en fornøjelse at komme i klinikken. Stedet oser af kvalitet, god stemning og sødt personale. Jeg føler mig altid meget velkommen og går altid derfra super glad og tilfreds med resultatet på min behandling. Jeg kommer her for lashlift og brow lamination ✨
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Professionel service og et væld af behandlinger. Man føler sig altid godt tilpas som kunde og der er en dejlig atmosfære i begge klinikker.
Professional and friendly
At Nathalie Hviid there is room for all kinds of customers. I have a brain damage which gives me some trouble with my balance, so it was a bit scary for me to get up on the stand where you sit for toenail appointments. But Sally helped me out perfectly, no questions needed to be asked. I feel very welcome in this salon. They are super flexible with appointments, moving my already booked times with as little as 15 minutes just because I asked about it. My nails, lashes and brows have the perfect look for me and lasts a long time. I literally say stuff like “I want lashes like yours” or “I want to look natural, but fabulous” and they understand and give me what I want.
I highly recommend Nathalie Hviid, they put a smile on my face.
Kan kun anbefale stedet
Altid venlig modtagelse og god stemning samt rigtig god behandling.
Skøn oplevelse
Super god service og tager sig tid til at gøre det ordenligt. Det kan anbefales
Bedste bedste sted at få ordnet negle i Hørsholm
Bedste bedste sted at få lavet gelé eller shellak negle. Har prøvet mange steder, og her holder dine negle uden nogen krakelerer eller andet. Diana er så dygtig og sød. Kan varmt anbefale det her sted💫🤩
God service og fine lokaler :) glad for…
God service og fine lokaler :) glad for resultatet
Byens bedste sted,at få ordnet negle…
Byens bedste sted,at få ordnet negle 🎅Tak til Sally,som altid er grundig og jeg går derfra med smukke negle. God jul og godt nytår 🥂🎶🎶🎉🙏
Flot resultat
God service - flot håndværk 🙏🏼
Victoria som lavede mine vipper og bryn kan varmt anbefales.
Professionel og venlig behandling
Jeg er kommet hos Nathalie Hviid i Hørsholm adskillige gange de sidste 9 måneder og er meget tilfreds. Altid professionel og venlig behandling.
Jeg elsker at komme der
Jeg elsker at komme der, mine negle har aldrig været pænere Nadia holder dem smukke.
Man bliver altid mødt med smil og god service
Så professionel og rar oplevelse idag
Så professionel og rar oplevelse idag. Har fået det smukkeste vippebuk/farve🫶..
Tak🤶🏻
It’s the best
It’s the best the service, the place and the people. I love it ❤️
Altid en god oplevelse
Viktorija er bare så god til sit…
Viktorija er bare så god til sit arbejde, spot on flotte negle hver eneste gang. En kæmpe fornøjelse. Tak.
Hilsen Elizabeth
Smukt arbejde som altid
Smukt arbejde som altid. Tak Viktoria❤️
Sødt og imødekommende personale
Sødt og imødekommende personale. Har både været hos Hjørdis, Katja og Caroline, og det har været en fornøjelse hver gang!