Efter samtale med Gladhud.nu, er der aftalt at jeg får tilsendt de ønskede produkter igen, samtalen gav mig en forståelse hvorfor jeg ikke havde modtaget min pakke fra GLS. Gladhud.nu skal derfor nu... Toon meer

Af hjertet tak for den fine service. Var sent ude med en gave til fruen, og takket være Michael skal jeg ikke sove på sofaen. Tusind tusind tak for en god oplevelse og verdensklasse kundeservice! Du h... Toon meer

Jeg prøvede Gladhud.nu's hudanalyse og har købt et par produkter. Først lige gået i gang men det virker allerede fantastisk. Synes det er godt med beskrivelserne af produkterne. Og så kom produkterne... Toon meer

Kender intet bedre sted hvor alt fra professionel farlighed til vejledning og service giver den ubetingede tillid og tryghed som I gør det. Fantastiske produkter og fornuftige priser. Stor anbefaling... Toon meer

1. Huidverzorgingskliniek

Info over Gladhud.nu

Gladhud.nu er ejet af speciallæger.
Vi gør det lettere for dig at finde den rette hudpleje og deler viden om huden.

- Prismatch
- E-mærket
- Hurtig fragt
- Hudlæger

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Billigt nemt og hurtig levering

Min creme som jeg kun har kunne købe hos Hamlet i deres kosmetiske afdeling.
Nu kan den købes hos gladhud.nu på deres hjemmeside. Normalt gav jeg 1250 kr for den. Gladhud skulle have 900 kr.

29 september 2022

Jeg er lige begyndt at bruge jeres helo…

Jeg er lige begyndt ar bruge jeres helo SOS for tørre hænder. Den er god, men ikke tilstrækkelig.

3 oktober 2022

Antwoord van Gladhud.nu

Hej Charlotte - jeg håber vi kan finde en anden creme til din tørre hænder.

De fire stjerne du giver er for produktet og virkningen. Men her bliver du bedt om at give stjerner efter hvordan fragt og handlen generelt gik var Gladhud f.eks troværdig osv.

¨Michael

Very good

Alt gik glat, kvaliteten af produkter er i top. Hurtig levering! Klart anbefalelsesværdig

6 september 2022

Antwoord van Gladhud.nu

Hej - tak for de fem stjerne!!

Alt er super godt

Alt er godt. Jeg vender tilbage med flere bestillinger.😁

8 september 2022

Antwoord van Gladhud.nu

Kære Kirsten - Det er vi sørme glade for at høre. de bedste priser kommer med vores nyhedsbrev og vi deler rabatter på Instagram og Facebook.. så se også dér.

Tak igen - vi er glade for de 5.

Dansk godt firma

Et dansk firma. Tryg og god service,

1 augustus 2022

Antwoord van Gladhud.nu

Tak Gitte -ja dansk og vi gør vores absolut bedste for at give dig en god og tryg oplevelse.

Buenísimo

Buenísimo! Pero desafortunadamente 6 días. Vale/ Okay.

12 juli 2022

Antwoord van Gladhud.nu

Hej Jørgen - jeg er ikke helt sikker på om du skriver på italiensk, men tak for de fire stjerne, måske vi kan gøre det bedre næste gang.

Hurtig bestilling

Hurtig bestilling. Hurtig levering. Ingen dikkedarer.

6 juli 2022

Antwoord van Gladhud.nu

Tak Kaj - vi håber du har lyst at vende tilbage.