1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

DROPSHIPPING!!!!!!

Netjes lees ik de reviews en dacht woon in de buurt ik mail wel dat ik lang kom. Openingstijden staan op de site en de Jill zou op voorraad zijn. Aangebeld bij een particulier huis, geen antwoord. Gebeld met 06 nummer, afsgesloten. Kijk over het hek en enorme zooi in de tuin en garage. Zo blij dat ik niet online besteld heb! Zeker weten dropshipping!!!!!

30 augustus 2024

7-12 trui besteld

7-12 trui besteld, nu nog steeds niet geleverd, ben bang na alle reviews gelezen hebben, dat hij ook niet geleverd wordt. 3x mail gestuurd, geen antwoord
Balen

13 maart 2024

Ik heb op 7 dec

Ik heb op 7 dec. Een trui besteld en betaald. Inmiddels is het 22 febr. en nog steeds de trui niet ontvangen. Ze reageren nergens op.

22 februari 2024

Zelfde ervaring

Zelfde ervaring. Besteld in december en betaald en nooit meer wat ontvangen. Hopelijk lezen de mensen dit die al deze klanten hebben opgelicht?? Of….
Zonde van het geld. Kunnen we nog ergens claimen?

12 februari 2024

Oplichters leveren helemaal niets

Oplichters leveren helemaal niets
OPLICHTERS, BOEVEN ZIJN HET.
TOT AFLEVEREN JE BESTELLING TE VOLGEN DAARNA EINDE BERICHT.
WAT EEN NARE OPLICHTERS🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

18 december 2023

in december een trui besteld

in december een trui besteld , betaald en keurig een track & trace gekregen is nog steeds niet aangekomen , afgelopen week werkte track & trace nog , nu ook niet meer !!!

oplichters zijn het

12 december 2023

Oplichters

Oplichters. Een trui besteld en niet bezorgd. Kon de route volgen. Deed er al 5 dgn over om van China naar Nederland te vliegen. Nu geeft die site een error. Conclusie: fout bedrijf

1 februari 2024

Aankoop niet ontvangen!

Op 15-12-2023 een trui besteld. Ordernummer + track en trace ontvangen. Mijn aankoop zou op 26-01-2024 bezorgd moeten worden maar tot op heden nog niets ontvangen. Op mijn bericht aan de klantenservice geen reactie ontvangen. Weggegooid geld vrees is dus.

31 januari 2024

11 november 3 truien bested en betaald

11 november 3 truien bested en betaald. Op 30 januari 20214 nog niets ontvangen. 3x Naar de firma gemaild, maar geen antwoord, volgens track&trace zou het 23 januari geleverd worden. Ook het onderstaande emailadres info at glamiy reageert niet.

Lapostetrack.com is het track programma maar ook daarvan is niets te achterhalen.

Waarde ligt met 49,95 net onder de eigen risico waarde van € 50,- zodat de verzekering van de creditcard niets uithaalt.

Het bedrijf adverteert o.a. via de Telegraaf

30 januari 2024

Oplichting door Glamiy

12 december 2023, truien besteld én betaald, nu 30 januari 2024 nog niets ontvangen.
Ik kon zogenaamd de bestelling volgen. Het zou nb 26 januari jl. worden afgeleverd, dus bijna 1,5 maand na de bestelling. Echter....
Word ik opgelicht?
Ellen Matray

30 januari 2024

Oplichters

Oplichters! Via facebook bestelling geplaatst. Helaas niks ontvangen. Dit gemeld aan Facebook. De reactie van Facebook was dat ik deze kan blokkeren.

28 januari 2024

6 december trui besteld en helaas nog…

6 december trui besteld en helaas nog steeds niet ontvangen ( 24 januari).
Ondanks diverse mailtjes geen reactie vanuit glamiy. Volgens de track en tracé zou hij 16 januari eindelijk worden geleverd.
Helaas nog steeds niet en heb er eigenlijk geen vertrouwen meer in. Uiteraard wel betaald. Balen dus.

24 januari 2024

Eind november heb ik een trui besteld

Eind november heb ik een trui besteld, en zouden tussen 3 en 5 december geleverd krijgen. Nu is het 23 januari en heb hem nog steeds niet ontvangen.als ik de link voor levering bekijk zou ik hem op 10 januari hebben moeten ontvangen. Dus niet!!!!
Heb ook al 2x Een mail gestuurd maar daar word. Iet op gereageerd.
Trui wel betaald maar niet ontvangen!!!
Wilma paap

23 januari 2024

Oplichters

Wel betaald voor 2 truien, maar niets ontvangen en er komt geen reactie op het verzoek tot levering of restitutie van het aankoopbedrag.
Niets bestellen bij deze oplichtersbende.

16 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken