Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Aika nopeasti osasin, jo toisella laittokerralla kynsienteko onnistui hyvin! Todella hankalaa oli saada väri poistettua kynsistä ja se vei älyttömästi aikaa. Olin ostanut poistoaineen ja kynsien liotu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tuote on oikeasti sitä mitä luvataan. Pakkaus vastasi täysin videoiden ja kuvien pakkausta ja pakkauksen sisältö vaikutti heti laadukkaalta. Mukana tullut suomenkielinen, yksityiskohtainen ohjekirja o... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Minä tilasin GLAMRDiP kynsien teko setin, koska halusin tehdä kynsiä ilman uv uunin käyttöä, ja nopeasti. Halusin myös kasvattaa omia kynsiäni pidemmiksi ja vahvemmiksi ja GLAMRDiPin avulla se on onni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Olen todella tyytyväinen tuotteisiin ja koko Glamrdip toimintaan. Tilaukset tulevat nopeasti ja ovat juuri sitä mitä pitääkin ☺️ Ihana kun on löytynyt täydellinen vaihtoehto geelilakkauksille ja muill... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Schoonheidswinkel

Geschreven door het bedrijf

GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä  olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,6

Alle reviews

(537)

374 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vasta ensi viikolla pääsen kokeilemaan…

Vasta ensi viikolla pääsen kokeilemaan uutta kynsijuttua😍 Facebookista olen seurannut kaikkien ihania kynsiä ja pidän itselleni peukkuja, että tuleva ensimmäinen lakkaus onnistuu vaurioituneisiin tynkäkynsiini. Myöhemmin sitten muovitetaan kynnet…

29 juni 2026

Tyytyväinen asiakas

Tilasin vuosi sitten. Vaati useamman kerran harjoittelun. Kolmannella kerralla sain onnistumaan ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Kannattaa katsoa ohjevideot tarkkaan. Sain apua myös sähköpostitse asiakaspalvelun kautta. Nyt tilasin uusia tuotteita.

29 juni 2026

Kestävät kauniit kynnet

Olen todella tyytyväinen kynsiin! Kynsien tekeminen oli yllättävän helppoa ja ohjeet olivat selkeät. Lopputulos näyttää kauniilta ja ammattimaiselta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat helposti näyttävät kynnet!

Helppous

Onnistuu tällaiselta maalaiseltakin. Hyvät ja selkeät ohjeet. Tyttären kanssa opetellaan.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

4 viikkoa sitten tehty tilaus

4 viikkoa sitten tehty tilaus, eikä ole vieläkään toimituksessa. Budbee odottaa pakettia, asiakaspalvelu sanoo että selvitetään asap, mutta mitään ei silti tapahdu. Toisessa arvostelussa oli sanottu, että laittavat uudet tuotteet tilalle. Itse ehdotin samaa aspalle, mutta ei mitään vastausta. Todella ikävä kokemus

Logo GLAMRDiP Suomi 🇫🇮

Antwoord van GLAMRDiP Suomi 🇫🇮

Hei,

Olemme suunnattoman pahoillamme kokemuksestasi joka ei missään nimessä vastaa sitä palvelua, jota haluamme asiakkaillemme tarjota. Asiakastyytyväisyys sekä lupauksemme nopeasta toimituksesta ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja ymmärrämme täysin, kuinka turhauttavaa on näin pitkä viivästys tilauksessasi.

Vaikuttaa siltä, että kyseessä on erittäin harvinainen tilanne, jossa ongelma on syntynyt kuljetusyhtiön käsittelyssä. Aloitimme selvityksen heti saatuamme tiedon asiasta, mutta valitettavasti kuljetusyhtiö ei ole vieläkään pystynyt vahvistamaan paketin sijaintia tai sitä, mitä lähetykselle on tapahtunut.

Ymmärrämme hyvin, ettei näin pitkä viivästys ole hyväksyttävä. Tämän vuoksi emme enää odota lisäselvityksiä, vaan lähetämme sinulle viipymättä korvaavan tilauksen. Haluamme lisäksi lisätä lähetykseen lahjan hyvityksenä tilanteesta aiheutuneesta harmista, vaikka tiedämmekin, ettei se täysin korvaa kokemustasi.

Otathan vielä yhteyttä osoitteeseen support@glamrdip.fi nimesi ja tilausnumerosi kanssa niin hoidamme asian kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Vielä kerran vilpittömät pahoittelumme, ja kiitos kärsivällisyydestäsi.

Vänliga hälsningar,
GLAMRDiP team

Mahtava tuote

Hyvä tuote! Helpolla kestävät, kauniit kynnet. Työskentelen rakennusalalla ja kynnet kestävät yllättävän hyvin kovassakin käytössä👌🏼

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helpot tehdä ja kestävät käyttää

Aika helposti sain toteutettua siistit ja vahvat kynnet. Testissä ollut kovassa käytössä rakennustyömaalla ja nyt viikon jälkeen kynnet edelleen täysin kunnossa ja lalkauksessa ei halkeamia. Mitkään muut kotilakkaukset eivät ole kestäneet käytössäni paria päivää pitempään.

18 juni 2026

Käytössä jo 1/2025 alkaen

Käytössä jo 1/2025 alkaen. Helppo, hiukan kärsivällisyyttä vaativa, mutta niin palkitseva. Heti kuivat, ei tuntien odottelua kovettumiseen. Kova, vahva ja kestävä lopputulos. Väri ei haalistu ja kiilto pysyy. Kynsillä on rauha kasvaa, jopa liian pitkiksi. Olen aina laittanut itse kynteni ja niin teen jatkossakin. Poistaminen super helppoa, kun noudattaa ohjeita.

17 juni 2026

A beauticians review

As a beautician, I find Glamrdip easy to apply. My nails have never gotten this long without any of my nails breaking. Even my first set of nails looked good.
Only thing is that I find it hard to believe that the nails could last up to 5 weeks, as advertised. Mine last max 2 weeks and by then the nails are already lifting on most of them. Removal and application takes atleast 2h minimum for myself.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nopea toimitus ja selkeät ohjeet

Nopea toimitus ja selkeät ohjeet, joten ensimmäisellä kerrallakin kynsistä tuli aivan upeat. Toki aikaa meni jonkun verran, kun samalla tutki ohjeita, mutta tämä varmasti helpottuu mitä enemmän tekee. Kynnet on myös hyvin kestävät.

Kiitos GLAMRDIP!

Kiitos GLAMRDIP!
Olen käynyt eri salongeissa jo vuodesta 2002 laitatamassa kynteni, geelillä ja akryylillä.
Nyt löysin Teidät ja olen siitä iki-onnellinen. Jo ensimmäiset kynnet onnistuivat hienosti! Hyvät ohjeet ja helppo käyttää. Kauniit värit ja kätevät välineet.
Kiitos 🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Minulle on tullut geeleistä allergiaa…

Minulle on tullut geeleistä allergiaa ja en ole voinut käyttää niitä, otin kokeeksi tämä tuotteet ja nämä sopivat hyvin eikä tule allergiaa. Olen kyllä todella tyytyväinen näihin tuotteisiin. 😊 Ja voin suositella kaikille muillekin joille tullut allergisia oireita muista kynsi tuotteista.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lopputulos on kestävä ja kaunis

Kynsien tekeminen oli hidasta (kesti yli 2h), mutta kärsivällisyys palkittiin. Olen saanut kestävistä ja kauniista kynsistäni paljon kehuja. Ne ovat olleet minulla nyt 3 viikkoa, ja ne näyttävät edelleen upeilta, jos kynnen 3mm kasvua ei oteta huomioon. Oloni on ollut itsevarmempi ja huolitellumpi kynsien ansiosta - ne ovat kuin yksi asuste lisää.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.