Glam Up Kids Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är extremt nöjd med de kläder jag fick hemskickat! Kläderna kändes som nya! Otroligt bra pris för så fina saker. Kommer bara handla härifrån under tiden min lille växer upp 🥰 Väldigt trevlig oc... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med allt jag har beställt, varje gång . Jag älskar numera att handla second hand. (Kläderna är ju ändå som nya) Kundservice är både snabba på att svara och proffesionella. Jag f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag handlar ofta hos Glam up kids och är alltid nöjd med varan/varorna jag får därifrån. De är rena och hela. Kontakten med vederbörande personal är alltid snabb, enkel och trevlig. Ett positivt bemöt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har både sålt och handlat via Glam Up Kids och är mer än nöjd! Snabb återkoppling via kundtjänst, otroligt trevligt bemötande av personal, lätt att navigera på hemsidan, bra och korrekta beskrivningar... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel
  3. Babywinkel
  4. Kringloopwinkel
  5. Winkel voor tweedehands kleding

Geschreven door het bedrijf

Hos oss hittar ni fina och billiga begagnade barnkläder. Vi säljer alla våra kläder på kommission. Välkomna!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nöjd

Bra och smidigt sätt att köpa barnkläder secondhand, kommer beställa igen ❤️

30 september 2023

Bra utbud och priser

Bra utbud och priser
Snabb leverans och alltid bra service om det skulle vara något

31 oktober 2023

Hej Johanna!

Tack så mycket för ditt omdöme!
Roligt att höra att du alltid får bra service från oss! Vi strävar efter att erbjuda er en tjänst/e-handel som bygger på kvalitet, tillit och service!
Tack för förtroendet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, kläderna lever upp till beskrivningen!

Hej Malin!

Tack för att du tar tid att recensera ditt köp hos oss, det betyder mycket!

Snabb leverans!

1 november 2023

Hej Linda!

Tack för din recension! Den betyder mycket för oss!

Är SÅ nöjd

Så fina grejer, snabb leverans, superbra priser och verkligen superkvalite på kläderna. Är SÅ nöjd!

30 oktober 2023

Hej Julia!

Tack för din recension! Så roligt att höra att du blev nöjd med våra kläder. Tack för att du bidrar till en bättre värld!

Tack för att du handlar hållbart hos oss och välkommen åter!

Lätt att handla begagnat

Otroligt snabb leverans och produkterna är enligt beskrivning.

Hej Elvira!
Tack för att du tog tid att recensera din upplevelse hos oss!
Roligt att höra att leveransen var otroligt snabb och att produkterna levde upp till beskrivningen. Vi är väldigt måna om att ni ska veta exakt vad ni handlar för något och därför lägger vi mycket vikt på beskrivningen av våra pre-loved barnkläder!

Tack för förtroendet!

Så nöjd med köp

Så nöjd med köp. Så fina babykläder. Snabb leverans. Jättenöjd

Hej Anita!

Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss!
Kul att veta att kläderna var fina och att du fick hem dem snabbt! Tack för att du handlar hållbart hos oss!

Hoppas du får en fin dag idag!
Välkommen åter!

....

..........

25 oktober 2023

Hej Sandra!

Tack för ditt omdöme och för att du handlar hållbart hos oss!

Rekommenderas!

Bra översikt över sortimentet. Bra förklarat på plaggen om det finns någon anmärkning. Bra kundservice om något ex. inte är som skrivet på hemsidan.

26 oktober 2023

Hej Emma!

Tack för din fina recension!
Roligt att höra att du får bra översikt över vårt sortiment och att beskrivningen på plagget motsvarar dina förväntningar och när den inte gjorde det (vilket kan hända då vi hanterar tusentals secondhand barnkläder manuellt) fick du bra service från vår kundtjänst! Tack för att du handlar hos oss! Du bidrar till en bättre värld!

Hej Sofia!
Tack för ditt omdöme!

Roligt att höra att du fick dina varor snabbt och smidigt!

Tack för att du handlar hållbart hos oss. Du gör skillnad!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och fina kläder

Snabb leverans och kläder som stämmer väl överens med beskrivningen. Handlat flera gånger och alltid mött förväntningarna.

24 augustus 2023

Hej Malin!

Tack för ditt omdöme och för att du är en trogen kund hos oss.

Kul att höra att vi alltid mött dina förväntningar. Tack för att du väljer att handla hållbart hos oss!

Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Carla H och Glam Up Gänget.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Helt okej!

Helt okej! Tycker skicket på kläderna var dåligt beskrivet då jag upplevde att man ”förskönade” skicket. Det var dessutom massa vita hundhår på ena plagget, så man undrar ju om kläderna tvättas ordentligt innan de säljs vidare (det gick bort i tvätten och med klädroller)? Kändes lite ofräscht! I övrigt bra!

27 augustus 2023

Hej Michaela!

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss. Tråkigt att höra att du tycker att vi förskönar skicket.

Kvaliteten på våra barnkläder är något vi värderar väldigt högt och vi är transparenta med det. Vi går, däremot, igenom tusentals barnkläder och det händer att vi missar något. Vi själva tvättar inte barnkläderna men vi ber kunderna som skickar in att göra det. Finns det fläckar, smuts, hål eller är dem allmänt ofräscha sorteras dem bort.

Tveka inte att kontakta oss om flera frågor eller funderingar skulle uppstå!
Tack för att du handlar hållbart hos oss! Ha en fin dag och välkommen åter!

Nöjd!

Tydliga beskrivningar per produkt angående skick. Enkel och snabb leverans. Mycket nöjd!

27 juli 2023

Hej Sara!
Tack så mycket för ditt omdöme!
Roligt att höra att du blev nöjd! Tack för att du gör en insats för vår miljö! Du gör skillnad! Ha en fin dag och välkommen åter!
Carla H

Inspirerande och fin service

Väldigt lätt att hitta på hemsidan, inspirerande hemsida och instagram som gör det svårt att inte trycka hem kläder varje dag. Hämtade på plats och det var väldigt smidigt och trevligt bemötande!
Det kommer bli många köp hos er framöver!

29 juli 2023

Hej Nelly!
WOW! Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att läsa att du tycker vårt företag är inspirerande! Du är välkommen att hämta dina ordrar hos oss när som helst! Tack för förtroendet! Hoppas vi ses snart igen!
Carla H

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.