Glam Up Kids Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är extremt nöjd med de kläder jag fick hemskickat! Kläderna kändes som nya! Otroligt bra pris för så fina saker. Kommer bara handla härifrån under tiden min lille växer upp 🥰 Väldigt trevlig oc... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med allt jag har beställt, varje gång . Jag älskar numera att handla second hand. (Kläderna är ju ändå som nya) Kundservice är både snabba på att svara och proffesionella. Jag f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag handlar ofta hos Glam up kids och är alltid nöjd med varan/varorna jag får därifrån. De är rena och hela. Kontakten med vederbörande personal är alltid snabb, enkel och trevlig. Ett positivt bemöt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel
  3. Babywinkel
  4. Kringloopwinkel
  5. Winkel voor tweedehands kleding

Geschreven door het bedrijf

Hos oss hittar ni fina och billiga begagnade barnkläder. Vi säljer alla våra kläder på kommission. Välkomna!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vi är nöjda kunder

Vi har varit Glam Up Kids kunder både som de som köper och säljer och har alltid varit jättenöjda. Fint bemötande och god service. Alla kläder vi har köpt de har varit i god skick, exakt som på bilder och beskrivningen som presenteras på webbsidan.

19 april 2023

Hej Maria!
Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd och att du båda handlar och säljer via oss! Tack för att du bidrar till en bättre värld åt våra barn och barnbarn! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Carla o gänget är bäst!✨🌏♻️💚

Carla o gänget är bäst!✨🌏♻️💚
Sååå underbart koncept. Klickade hem kläderna under helgen och de levererades till måndagen.
Snabb leverans och de svarar snabbt om man har frågor eller behöver ändra i en order. Alltid glada och toppservice 💕👌🏼Handlat flera gånger och är lika nöjd varje gång.

29 maart 2023

Hej Frida!
Du är också bäst! ♻😍💚 Det är ni, våra kunder, som gör att vi kan fortsätta göra det vi gör! Du är alltid välkommen hos oss!
Tack för att du handlar hållbart!
Ha en fin dag idag!
Carla H och gänget ✨✨✨

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hade uppskattat fri frakt

Missade att ett av plaggen hade en anmärkning och var hårig. Tycker priserna är lite för dyra med tanke på att man kan köpa nytt till samma pris på rean. Hade gärna sett fri frakt för att det ska löna sig att handla hos er.

26 maart 2023

Hej Lilly!
Tack för ditt omdöme! Våra barnkläder är kvalitetssäkrade så om det skulle vara något som inte stämde överens med beskrivningen är du så klart välkommen att kontakta oss på support. Vi hjälper dig mer än gärna! Vi har frifrakt på alla ordrar över 599 kr.
Tack för att du handlar hållbart hos oss. Tveka inte att kontakta oss om det skulle behövas! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Snabbt och smidigt

Snabb leverans och de beställda kläderna motsvarade beskrivningarna. Kläderna var jättefina, och det är kul att kunna köpa fina second hand-kläder så enkelt!

25 maart 2023

Super fina kläder

22 maart 2023

Hej Linnea!
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att kläderna var superfina! Tack för at du handlar hållbart hos oss! Ha en fin dag idag och trevlig helg!

Super nöjd

Snabb leverans och beskrivningen av klädenas skick stämmer alltid!❤️

27 februari 2023

Hej Emma!
Tack för att du tog tid att recensera ditt köp hos oss, det betyder mycket! Önskar dig en fin dag och en trevlig helg! Välkommen åter!

Snabbt

Snabbt, smidigt och prisvärt. Kläderna var i nivå med mina förväntningar.

25 februari 2023

Antwoord van Glam Up Kids

Tack för din recension! Vi lägger väldigt mycket vikt på kvaliteten på våra plagg och det känns otroligt bra att veta att det märks! Tack för att du handlar hållbart hos oss! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Nöjd 3-åring

Snabb, smidig leverans, plagg precis enligt beskrivning. 3-åringen älskar både sina ”nya” haj-tröjor och sina ”nya” pyjamas.

Hej Elvira!
Tack för att du tog tid att dela med dig av din upplevelse hos oss. Vad roligt att din 3-åring älskade sina "nya" kläder! Det värmer i hjärtat! Tack för att du handlar cirkulärt! Ha en fin dag idag och välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och super fina kläder

Nu har jag handlat ett par gånger hos er och man blir alltid lika glad, super bra pris, snabb leverans och kläder i super fint skick.. det kommer helt klart inte vara sista gången

Hej Sara!
Tack för din recension. Vad kul att höra att du är trogen kund hos oss och att du varit nöjd alla gånger! Det betyder jättemycket för oss! Du gör skillnad! Tack och välkommen åter! Ha en fin dag idag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beskrivningen stämmer alltid vad det…

Beskrivningen stämmer alltid vad det står sen vid leverans. Ganska snabbt leverans & aldrig blir det fel leverans heller hittills.

Hej Désirée!
Tack för att du tog tid att skriva till oss! Vad roligt att höra att beskrivningarna stämmer alltid. Vi lägger stor vikt på sortering av våra barnkläder så ni kunder vet exakt det är ni handlar. At läsa din recension gör oss glada då tiden vi lägger ner på plaggen märks! Tack för att du delar med dig! Hoppas du får en fin dag idag!
Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har både sålt och handlat via Glam Up…

Har både sålt och handlat via Glam Up Kids och är mer än nöjd! Snabb återkoppling via kundtjänst, otroligt trevligt bemötande av personal, lätt att navigera på hemsidan, bra och korrekta beskrivningar på varje enskilt plagg, rimliga priser samt stort utbud av kläder. Plus i kanten för att det ofta, ibland flera gånger i veckan, kommer in nyheter! Kanonbra affärsidé, fina kläder till bra pris och bra för miljön. Tack för en smidig affär, jag återkommer snart igen!

15 februari 2023

Antwoord van Glam Up Kids

Tack så otroligt mycket för dina fina ord! De betyder mycket för oss!
Tack för att du gör en insats för miljön! Du gör skillnad!
Ha en fin dag idag och välkommen åter!
Carla H

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great for sellers, great for buyers

I have sold with Glam Up Kids twice now and it could not be any easier. They are great with communication and give your items plenty of time to sell.

I’ve also bought from them a few times and they have great quality control and pricing. They’re thorough and write any detail you may need like if there is a tiny stain or the color is a bit faded. I would recommend them 100%!

15 februari 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.