Nooit meer!! Zo'n SLECHTE kwaliteit en totaal geen klantvriendelijkheid!!!
Ik heb 2 foto’s van 30x45 op glas laten drukken om cadeau te geven. Vier weken heeft het geduurd, voordat ik ze thuis had zonder even een berichtje te krijgen van Henry/Glasdrukwerk.nl (eenmanszaak) om het aan te geven, maar goed....daar is nog over heen te komen. Maar toen ik ze uiteindelijk binnenkreeg en uitpakte schrok ik enorm van de slechte kwaliteit....ze leken totaal niet op de meegestuurde foto's. Heel erg flets, totaal geen contrast, blauwe waas over de foto's, zijkant van de foto er af gesneden, enz. Geen haar op mijn hoofd, die er aan zou denken om deze foto's aan iemand cadeau te doen, ik zou me rot schamen! Daarna heb ik een bericht via de mail gestuurd, maar kreeg geen enkele reactie, ook heb ik gebeld, maar er werd niet opgenomen! Dus niet meer bereikbaar om tot een oplossing te komen. Het lijkt me nogal duidelijk.....gooi je geld maar gelijk in de prullenbak of zoek in ieder geval een andere leverancier, want van Glasdrukwerk.nl wordt je echt niet blij!! 1 ster is zelfs nog teveel!