Glasprofielen.nl Reviews

4,7

​Als je op zoek bent naar glasprofielen, dan is dit hét adres waar je moet zijn. Glasprofielen.nl is een ontzettend betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Ik belde hen om te informeren naar de sta... Toon meer

Na wat zoekwerk op internet ben ik bij dit bedrijf uitgekomen. De goede uitleg en detailtekeningen gaven mij het vertrouwen dat ik bij dit bedrijf goed zat. Het was geen koopje en de prijs viel me ook... Toon meer

Heb goede ervaring met dit bedrijf! Ze hebben me goed geholpen toen tijdens de werkzaamheden bleek dat we nog andere profielen nodig hadden. Zonder problemen kunnen ruilen op hun bedrijf. Vriendel... Toon meer

Bedankt voor de snelle levering. Er zat bij de levering een verkeerd type profiel. Kan gebeuren. Maar na een eenvoudig telefoontje hebben jullie dat snel rechtgezet en binnen twee werkdagen ontving... Toon meer

1. Aannemersbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij ons vind je de beste glasprofielen voor dakbeglazing van lichtstraten, serres of veranda's. Met behulp van de meest hoogwaardige materialen en het advies van deskundige product experts helpen we jou bij het creëren mooie projecten voor extra daglicht in huis. Bestel je glasprofielen bij ons en je weet zeker dat jouw project een succes wordt.

Maatwerk met snelle verzending

Alles op maat, binnen 5 dagen in huis - wij garanderen het!

Alles op maat, binnen 5 dagen in huis - wij garanderen het!
Bestel vandaag je glasprofielen en ontvang ze binnen 5 dagen. Wij maken alles voor jou op maat, om jouw zorgen uit handen te nemen.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle levering en zeer behulpzaam bij…

Snelle levering en zeer behulpzaam bij het ophalen van de profielen.

21 maart 2023

Beste Marco,

Dank voor de mooie complimenten en succes met de montage van de profielen gewenst. We hopen op een mooi resultaat.

uitstekende service

snelle levering

1 januari 2023

Goedemorgen,

Dank voor het mooie compliment. Veel succes met de montage van de profielen gewenst.

Verpakking zou beter kunnen

Verpakking zou beter kunnen, in karton of pvc.
Verder goede service.

11 december 2022

Beste Jan-Willem,

Dank voor de feedback. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze service. Verpakking voor verzending is hier ook een belangrijk onderdeel van.
We weten dat de verpakking beter kan, hierbij maken we een afweging tussen kosten aan verpakkingsmateriaal en hetgeen benodigd is om het pakket intact te bezorgen.
Wanneer je de inhoud van je pakket beschadigd is tijdens transport, lossen we dit uiteraard altijd voor je op.
Mocht je hier verdere vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Het team van Glasprofielen.nl

Alles op tijd en heel netjes verpakt…

Alles op tijd en heel netjes verpakt geleverd

10 augustus 2022

Beste Rene,

Dank voor de mooie complimenten. Veel succes met de montage van de profielen gewenst.

Het team van Niek Roos

Glas voor lichtstraat en aanbouw

Glas voor lichtstraat en aanbouw besteld. Offerte was volledig, markt conforme prijs en het advies gaf de doorslag. Netjes geleverd en fijn contact gehad. Bij montage bleek een ruit gebroken, dit is netjes hersteld. Een aanrader!

17 juli 2022

Beste Roy,

Dank voor de mooie complimenten! Veel woonplezier gewenst met de nieuwe lichtstraat.

Groeten,
Het team van Glasprofielen.nl

snelle en duidelijke informatie op mijn…

snelle en duidelijke informatie op mijn vragen via de E-mail. Snelle en correcte levering.

26 mei 2022

Beste Peter,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat alles correct en op tijd geleverd is. Heel veel succes met de montage gewenst.

glasprofielen

alles goed en zorgvuldig geleverd

20 april 2022

Beste Jan,

Dank voor de complimenten. We wensen je veel succes toe met de montage van de profielen.

Goede partij

Goede partij! Degelijke producten en uitstekende service! Had een vraag, ben goed geholpen, top!

15 april 2022

Beste Lars,

Dank voor de mooie complimenten. We proberen vragen altijd zo goed mogelijk te beantwoorden. Veel succes met de montage gewenst.

Glasprofielen voor lichtstraat

Er zijn glasprofielen geleverd zoals besteld top gedaan. Er was een fout gemaakt bij de bestelling waardoor we 2 kleuren hadden besteld. Glasprofielen heeft deze fout zelfs nog gefilterd en telefonisch opgelost voor de verzending

6 maart 2022

Beste Bas,

Dank voor het mooie compliment. We proberen altijd de bestelling zo goed mogelijk op maat te leveren, ook wanneer de klant een foutje maakt. Een telefoontje is namelijk een kleine moeite.
Veel succes met de montage gewenst.

Het team van Glasprofielen.nl

Heb de glasprofielen netjes verpakt…

Heb de glasprofielen netjes verpakt ontvangen, dat was top.
Heb geen mail ontvangen met track en trace dus wist niet wanneer jullie zouden leveren.
Dit zouden jullie kunnen verbeteren, verder
tevreden.
Gr.Th

23 januari 2022

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten en de verbetertip. Als het goed is ontvangen onze klanten wel deze track & trace link. We gaan direct overleggen met onze ontwikkelaar om te kijken wat er scheelt.
Voor nu veel succes met de montage van de profielen gewenst.

Beste heer van Hoef,

Dank voor het mooie compliment. We wensen je veel succes met de montage!

Goede service en snelle reactie

Goede service en snelle reactie
Na melding van beschadiging bij transport meteen een andere nokstrip toegestuurd.ik ben dan ook zeer tevreden .

16 september 2021

Beste heer Schut,

Dank voor je begrip en medewerking. We proberen dit altijd zo snel mogelijk op te lossen, fijn dat het ook nu weer goed is gekomen. Succes met de montage gewenst.

Het team van Glasprofielen.nl

Goed advies gekregen en we mochten de…

Goed advies gekregen en we mochten de profielen afhalen nog net voor de vakantiesluiting. Bedankt.

12 augustus 2021

Beste Michael,

Dank voor het mooie compliment. We doen altijd ons best om ons flezxibel op te stellen en snel te leveren. Succes met de montage.

Het team van Glasprofielen.nl

Eerst contact gehad of bestelling…

Eerst contact gehad of bestelling binnen een week binnen zou zijn (antwoord ja), maar tot op heden nog niks ontvangen

11 augustus 2021

Beste Ronald,

Dank voor je bericht. We zijn nu terug van bouwvak en zien dat het inderdaad uitzonderlijk lang heeft geduurd voor het pakket bij je bezorgd is. Onze excuses hiervoor, wij hebben het zoals beloofd direct aan je verzonden, we zien dat het pas op 17 augustus is bezorgd. We gaan uitzoeken waarom het langer heeft geduurd bij DHL.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Goede ophaalafspraak kunnen maken

Goede ophaalafspraak kunnen maken. Prima spullen om lichtstraat te kunnen maken.

1 augustus 2021

Beste Anika,

Dank voor je mooie compliment. We wensen je veel succes toe met de montage van je lichtstraat.

Met vriendelijk groeten,

Beste Ap,

Dank voor het mooie compliment! Veel succes met de montage van de glasprofielen gewenst.

Super snelle levering.

Levering niet vooraf gemeld. Was verbaasd door de snelle levering. Nog niet op gerekend. Verder lijkt alles oké.

12 juli 2021

Beste Frans,

Dank voor je feedback. Normaal gesproken krijgen al onze klanten een mail met track & trace link van DHL. Heb jij deze niet gekregen? We horen het graag, zodat we kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan. Alvast bedankt en succes met de montage.

Het team van Glasprofielen.nl

Goed en snel geleverd ,goed verpakt…

Goed en snel geleverd ,goed verpakt waardoor weinig kans op beschadiging.

8 juli 2021

Beste Walter,

Dank voor het mooie compliment! Goed om te horen dat ons werk zo gewaardeerd wordt. We wensen je veel succes met de montage toe.