Glassdoor Reviews 33

1,5

Bij indienen van een review word je bestempeld als frauduleus persoon. Raar als transparantie voorop staat, dat je een ander zondermeer frauduleus noemt. Het ging in mijn geval om het plaatsen van ee... Toon meer

Je mag blijkbaar niet kritisch zijn op ex-werkgevers. Review ingediend: verwijderd (voldeed neit aan de gedragscode) Enfin, doorgelezen, hier en daar wat genuanceerd, keurige review dat ik het niet... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Gigantische oplichters gewoon

Gigantische oplichters gewoon, vragen veel persoonlijke &Gevoelig informatie over je eigen werkgever vooraleer je toegang kan krijgen tot de pagina waarin je geïnteresseerd bent. Daarnaast vind ik het ook opvallend dat ze bij het vragen van je loon niet verduidelijken of dit bruto of netto loon is, wat dus wilt zeggen dat de informatie of hun website dus ook niet de meest betrouwbare is.

7 oktober 2025

Twee keer toe liet ik een review achter…

Twee keer toe liet ik een review achter over een verzekeraar in Rotterdam. Een niche verzekeraar die alleen via een tussenpersoon zaken doet. 2 keer toe heeft Glassdoor zonder uitleg mijn review niet geplaatst en ze zijn onbereikbaar. Ze stellen zich hiermee medeplichtig voor de onethische praktijken binnen deze verzekeraar. Iedereen wordt door de directie weggepest of ontslaan. Dat bedrijf heeft een heel hoog verloop. Pesten, vernederen, intimideren, sussen, vijandig, blokkeren, misbruik van macht en noem maar op, ziek maken. Ze kunnen heel goed pesten. Dit komt nog eens in het nieuws.

1 juni 2025

Onbetrouwbaar

Andere collegas en ik hebben een review over een voormalige werkgever in Rotterdam achterhelaten. Het gaat om een niche verzekeraar die zijn personeel naar buiten pest of ontslaat. Zo gaat het al jaren. verplicht de medewerkers om geheimshoudingsverklaring te tekenen om de tirannie niet bekend te maken. De reviews worden niet geplaatst en zo kunnen helaas potentiele slachtoffers niet gewaarschuwd worden.

24 mei 2025

Glassdoor.nl verwijderd reviews op…

Glassdoor.nl verwijderd reviews op vraag van werkgevers.
Het is blijkbaar heel gemakkelijk voor werkgevers om reviews die de waarheid bevatten te verwijderen.
De waarheid doet pijn: de vragen we gewoon aan glassdoor om die te verwijderen.
Hoe kan glassdoor dan geloofwaardig zijn als ze enkel deze van de HR van de firma laten staan??

13 december 2024

Slechte klantenservice en onterechte verwijdering van reviews

Ik ben erg teleurgesteld in de manier waarop Glassdoor omgaat met reviews en klantfeedback. Ik heb een eerlijke en genuanceerde review geplaatst over een bedrijf (Vebego), maar deze werd zonder reden verwijderd. Na meerdere keren contact te hebben opgenomen met Glassdoor over mijn klacht, heb ik nog steeds geen antwoord ontvangen op mijn vragen of uitleg gekregen over de verwijdering. Het enige wat ik kreeg, was een automatische e-mail waarin ik valselijk werd beschuldigd van fraude. Dit is echt frustrerend, vooral omdat ik op een transparant platform zoals Glassdoor hoopte te kunnen vertrouwen. Het is een gemiste kans van Glassdoor om niet eens te reageren op klachten van hun gebruikers. Hopelijk verbeteren ze hun service en communicatie in de toekomst.

15 november 2024

Zeer tevreden

Na zelf een referentie te schrijven van je voorgaande werkgevers, krijg je duidelijke en correcte informatie te zien van ex werknemers. Zowel positieve als negatieve alsook wat je als loon kan verwachten.

16 april 2024

Waardeloze website.

Waardeloze website.
Ze dwingen je om een review te schrijven indien je recensies wilt zien van een bedrijf waar je optioneel bij wilt gaan werken of solliciteren. Slaat natuurlijk compleet nergens op.

14 maart 2024

Omdat negatief doen fijn is?

Het ging in mijn geval om het plaatsen van een positieve review. Maar daar zijn ze wat minder van gediend. Kennelijk is 'positivisme' niet de essentie. Bovendien worden ingediende en geplaatste reviews niet verifieerd. Wat je krijgt is een 'X'-achtig platform waarin lekker geschopt kan worden. Tekend dat je wel fraude aan de voorkant vermoedt, terwijl een groot deel van de reviews ongefundeerd zijn en je die gewoon laat gaan.

26 februari 2024

Je bent verplicht om een review te schrijven voor zien inhoud. Onbetrouwbaar.

Je bent verplicht om een review te plaatsen of salaris te delen voordat je inhoud van de website kan zien. Hierdoor zijn er nauwelijks reviews of informatie vindbaar of heb je veel nep-reviews. Daarnaast doen veel bedrijven aan actief verwijderen van reviews die negatief zijn door geld te betalen aan Glassdoor.

In het kort: Onbetrouwbare website met geen inzichtelijke informatie, tenzij je een review of salarisinfo schrijft. En elk jaar moet je opnieuw een review schrijven of je verliest toegang tot de website.

9 november 2023

Agressie via een WhatsApp bericht.

Ik werd benaderd via whatsapp door een recruiter. Haar Amelia, terwijl er in de contact informatie de naam Chris Powell staat. Het nummer was een bedrijfsaccount ( +1 (682) 747-1757)
Ze zei dat ze een baan voor mij had en daarom mijn contact gegevens nodig had. Ze kon niet vertellen hoe ze aan mijn nummer kwam en wat de functie precies inhoudt. Ik gaf aan dat ik niet mijn persoonlijke gegevens (naam, leeftijd , adres) met haar wilde delen. Ik had haar wat random informatie over wat ik zocht en zei dat, aangezien ze toch al mijn nummer had, dat ze mij een concreet aanbod moest doen voordat ik enige informatie over mijzelf zou delen.
Ze gaf aan dat ze alleen mijn gegevens nodig had zodat ze een contact persoon kon aanwijzen. Na meerdere keren hebben aangegeven dat ik niet mijn gegevens wil delen werd ze agressief en zei dat ik de regels moest volgen en dat ik verplicht was om mijn gegevens te delen. Uiteraard niet gedaan.

18 oktober 2023

Mijn mail wordt volgespamd met onzin.

Mijn mail wordt volgespamd met onzin.
Filters resetten telkens als je opnieuw iets zoekt.
Kan niet filteren op salaris.
Er passen maar 3 vacatures en maar 10% van de vacature op het beeld. De helft van het beeld wordt gebruikt voor leegte.
Ik moet voor elke sollicitatie weer mijn CV uploaden en persoonsgegevens invullen.
Wel fijn dat er een snelsollicitatie functie is.

25 september 2023

Echt een SHIT website

Echt een SHIT website. Niks werkt. Als je je gegevens wil aanpassen: werkt niet. En sommige dingen probeer ik al jaren aan te passen. De helpdesk laat werkelijk nooit van zich horen. Je zakelijk emailadres wordt niet als zakelijk emailadres gezien? En blijf zo maar doorgaan. Uiteraard moet je overal lid voor zijn. Het idee van zoiets als Glassdoor vind ik top, maar dat de site zo slecht werkt snap ik niet. Een review kunnen ze krijgen, maar dan wel hier en een slechte ook.

4 juli 2023

Website werkt niet en bijgevolg onbetrouwbare gegevens.

Een ongeloofelijk slechte website.
Als je informatie wil inwinnen over een potentieel toekomstige werkgever krijg je geen toegang tot de gegevens aangezien je lid moet zijn.
Zo gezegd zo gedaan, ik probeer in te loggen via mijn email: geen resultaat,
via google: geen resultaat,
via Facebook: het bericht dat dit niet langer lukt = geen resultaat.

Dit zorgt ervoor dat ik dan ook geen enkele data die hiervan afkomstig zou zijn betrouw, zeker niet als ik anderen hoor die aangeven dat de feedback op een bedrijf gestuurd wordt door deze website.

Haal die website offline niemand heeft er iets aan, onbetrouwbaar en het neemt alleen maar serverruimte in beslag.

12 april 2023

handelt in persoonsgegevens

Wanneer je op de website komt, krijg je onmiddellijk een inlog scherm. Nadat ik de fout maakte op inloggen via Google te klikken, zag ik dat dit bedrijf alles van je wilt weten. Uiteraard de website gesloten, maar ik zat al in de nieuwsbrief. Hier heb ik nooit toestemming voor gegeven. Na uitschrijving kom je direct op een nieuwe pagina waar je gegevens gebruikt worden. Het bedrijf verkoopt je gegevens aan derden. Hier moet je je zelf voor afmelden. AVG kent deze organisatie niet.

19 mei 2022

gelukkig geen account gemaakt

pfieww voor ik een account aanmaakte gelukkig hier gechecked. want je loopt gelijk tegen een soort muur op dat je een account moet maken.

ik had nog nooit van Glassdoor gehoord...en na mijn ervaring van vandaag vermoed ik dat dat zo blijft. keep it up guys!!

19 december 2021

Is dit jouw bedrijf?