Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk flott gavekort Gavekortet kommer digitalt som er forhåndsbetalt mastercard, som kan brukes i vanlige butikker, også matbutikker. De fleste andre gavekort kan stort sett bare brukes til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine ansatte fikk Glede gavekort i julegave, og det fungerte fantastisk. Under julelunsjen, klokken 12:00, tikket tekstmeldingene inn til alle som var til stede, og da ble det veldig god stemning :)... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fungerer veldig mye bedre enn alt annet vi har delt ut av gavekort til våre ansatte. Ingen gebyrer ved bruk og man står fritt til å bruke kortet hvor man vil som et mastercard. Enkelt å legge inn på t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glede er en revolusjon innen gavekort for oss med organisasjonsnummer som lar det drysse på medlemmer og ansatte. En utrolig intuitiv og enkel løsning som fungerer over alt uten låsing til noen få u... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bedrijfscadeau leverancier

Geschreven door het bedrijf

Glede gjør det enkelt å sende personlige, digitale gavekort i hele Norge. Gavekortet kan benyttes alle steder i verden som aksepterer Mastercard eller doneres til et veldedig formål.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Personlig gavekort

Et gavekort som faktisk gir en personlig hilsen! Og det kan brukes overalt

Antwoord van Glede

Vi er så takknemlige for dine innsikter, tusen takk!

Fantastisk fleksibilitet

Fantastisk fleksibilitet! Med dette gavekortet var jeg ikke låst til én bestemt butikk. Kunne handle akkurat der jeg ønsket!

Antwoord van Glede

En stor takk for at du tok deg tid til å hjelpe oss med din tilbakemelding!

Super tjeneste

Jeg setter pris på å kunne bruke dette gavekortet hvor som helst, og supert at det var så enkelt! :)

18 augustus 2023

Antwoord van Glede

Din tilbakemelding gjør en forskjell, tusen takk for det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til tross for at gavekort ofte kan…

Til tross for at gavekort ofte kan føles upersonlige, opplevde jeg dette som en personlig gest. Jeg kunne handle det jeg virkelig ønsket

Antwoord van Glede

Vi er takknemlige for din vennlige tilbakemelding, tusen takk!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fordelen med Glede er at jeg får…

Fordelen med Glede er at jeg får muligheten og friheten til å selv bestemme hvor jeg ville bruke det! Veldig fornøyd!

15 augustus 2023

Antwoord van Glede

Din tilbakemelding hjelper oss å vokse, takk for at du deler!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette gavekortet føltes så personlig

Dette gavekortet føltes så personlig! Kunne kjøpe akkurat det jeg hadde ønsket meg lenge.

24 september 2023

Antwoord van Glede

Vi verdsetter din tilbakemelding høyt, tusen takk for det!

Veldig fornøyd

Selv om det var et gavekort, kjentes det veldig personlig. Det gav meg friheten til å velge nøyaktig det som passet meg best.

25 september 2023

Antwoord van Glede

Din tilbakemelding er svært oppmuntrende, tusen takk!

Superenkelt og genialt

Funket veldig bra å gi til hele teamet, superenkelt! Vil mye heller gi gleder enn ting 🥰

16 december 2022

Antwoord van Glede

Takk for din tilbakemelding, den er svært betydningsfull!

Smidig, elsket og enkelt

Bruker Glede for å gi gaver og oppmerksomheter til mitt team, og det er utrolig smidig! Alle i teamet får en gave de selv har lyst på, de har friheten til å velge. Ordning av gaver kommer også alltid litt som julekvelden på kjerringa, men det er aldri et problem med Glede - du har det klart på 5 minutter. Anbefales på det sterkeste.

1 juni 2023

Antwoord van Glede

Din tilbakemelding er nøkkelen til vår suksess, tusen takk!

Lettvint og bra!

Har vært på utkikk etter gave til ansatte i forbindelse med oppnådd milepæl. Glede er lettvint og praktisk for alle, både for meg som «innkjøper» og de ansatte. Bra løsning.

8 september 2023

Antwoord van Glede

En stor takk for din engasjerende tilbakemelding!

Helt med!

Litt usikker på begynnelsen på hvordan det ville fungere, men nå er jeg solgt!

Antwoord van Glede

Takk for at du hjelper oss å bli bedre med din tilbakemelding!

Superfleksibelt gavekort

Superfleksibelt gavekort! Funket også fint å bruke det i England!

Antwoord van Glede

Takk for at du deler dine tanker med oss, det er veldig verdifullt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt. Oversiktlig. Digger det.

Endelig et gavekort som faktisk er lett å bruke. Har tidligere brukt gavekort gjennom andre tjenester, men alltid vært stress å bruke ettersom det ikke kan brukes på nett, det er et fysisk kort som man mister, vanskelig å ha oversikt over saldo, o.l. Glede har derimot snudd det på hodet og gjort det enkelt. Digger det.

Antwoord van Glede

Takk for at du hjelper oss å bli bedre med din tilbakemelding!

Kjapt og enkelt

Veldig kjapt og enkelt - også superfornøyd med at det kan brukes på nettbutikker!

18 september 2023

Antwoord van Glede

Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget positiv og samarbeidsvillig gjeng…

Meget positiv og samarbeidsvillig gjeng som drifter dette selskapet, ga en tilbakemelding på tjenesten og ble positivt overrasket over hvor imøtekommende Glede gåndterte min forespørsel. Ikke minst et godt og ærlig produkt de leverer. Ønsker de alt godt ❤

29 augustus 2023

Antwoord van Glede

Din tilbakemelding varmer, tusen hjertelig takk!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.