Veel keuze uit diverse smaken, goed verpakt en netjes verzonden. In je verzendkosten zitten ook je inklaring en douane kosten, dus geen probleem daar mee gehad. Hoe meer je besteld hie goedkoper p/s h... Toon meer
Bij elke bestelling is er steeds een duidelijke contact en geen verrassingen. Zelfs ééns met chinese nieuwjaar besteld duurde gewoon echt langer dan anders maar als beloning kregen we er een proevert... Toon meer
6 weken erop moeten wachten, De gekozen smaak was niet op voorraad, maar alles is netjes binnen gekomen. Er wordt ook binnen een dag vriendelijk gereageerd via de mail. Zeker een aanrader !!
Pakket staat al sinds 21/12/24 als electronisch aangemeld bij dhl, deze status veranderd niet. Na contact krijg ik enkel antwoord dat ik geduld Moet hebben. En mijn review moet aanpassen. Update:... Toon meer
Welcome to gleevape.com, your premier online store specializing in disposable vape products. With 5 years of experience in the industry, we have established ourselves as a leading distributor of a variety of renowned brands such as Bang King, Elf Box, Al Fakher Vape, Vapeme, Waspe, RandM Tornado, Bang Box, and more. Our products are globally recognized and cater to customers in numerous countries.
Duitsland
- info@gleevape.com
- gleevape.com
Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Het word altijd goed verzonden
bang Box 12000 puffs
De bestelling is een 12 a 15 werkdagen onderweg naar Bel. Maar na een vlot contact komt het zeker in orde
Hallo
Hallo, vapes waren in perfecte en goed staat geleverd! Zeer content ervan!
Deze site kan ik jullie ten zeerste aanraden!
Ik heb hier op 4 oktober besteld en is…
Ik heb hier op 4 oktober besteld en is op 22 oktober netjes binnen gekomen. Geen problemen
Bestelling duurt 18 dagen.
Het duurt ff...dus geduld hebben..
Pakketje was 18 dagen onderweg..
Wel goed verpakt, en de juiste smaak..
Toppie..
60 euro kwijt
60 euro kwijt, mailbox vol met spam. Geen vapes.

Nog steeds niets ontvangen
Nog steeds niets ontvangen. Contact gehad en ze schuiven het maar af. We zijn inmiddels 3 weken verder
15 okt. Inmiddels binnen. Misschien waren we te ongeduldig. Alles is goed genomen en we bestellen zeker weer. Nee, zal niet pushen 😉 Bedankt Gleevape 👍

Antwoord van Gleevape
Bestelling is ontvangen en ben tevreden…
Bestelling is ontvangen en ben tevreden met de vapes!
Great service and vapes

Antwoord van Gleevape
Goede communicatie en verzending blij…
Goede communicatie en verzending blij met mijn vapes top doe zo verder 👍🏼👍🏼

Top service
Snellen levering en ze zijn super lekker de vape
In het begin leek het een beetje op een…
In het begin leek het een beetje op een scam maar uiteindelijk blijkt het niet zo te zijn gelukkig het duurt wel even voor ze aankomen maar ze komen netjes aan dus ze hebben iedergeval een nieuwe klant erbij