Accueil téléphonique rapide et très efficace pour une commande et un reliquat en attente. J'ai reçu immediatement le lien pour payer en ligne. Et hop le colis est parti dans la foulée. Simple et... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Deres spiselige varer stinker af parfume, selv etiketten på sodavanden. Virkelig uhygiejnisk og ulækkert. Jeg sidder lige nu med en slikpose derfra, som er voldsomt parfumeret :(
Volet roulant reçu 3 fois endommagé , protégé par juste un petit papier bulles. La personne du SAV me dit que je pourrait faire l effort d accepter quand même et qu ils me renverraient la pièce qui... Toon meer
Bonjour, Satisfait du produit (volet roulant tirage direct) ,j'aurais juste aimé trouver sur ce volet une poignée prés de la serrure pour faciliter la manoeuvre,j'ai donc fait cette remarque au t... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Næringen 48 , 8240, Risskov , Denemarken
- Info@global-market.dk
- global-market.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God service og skarpe priser!
Altid fantastisk service og rigtig skarpe priser. Derudover leverer de til døren på ingen tid. Kan kun anbefales 👍🏼
Jeg siger bare JA-TAK
Jeg siger bare JA-TAK til denne seje købmand som på så kort tid har kunne få alle de varer jeg har bedt om hjem. Uden tvivl kan man se at ejeren af Global Market er erfarende og har styr på sin butik! Service 10/10, varer 10/10 og priser haha 100/100. Fik jeg nævnt levering lige til døren?! JA-TAK
God oplevelse og fantastisk…
God oplevelse og fantastisk kundeservice både i butikken men også ved levering. De har styr på tingene og vildeste Ja tak tilbud som ikke findes andre steder! 💪 fortsæt det gode arbejde, kommer helt sikkert igen!👍
Et hav af udvalg til billige penge
Et hav af udvalg til billige penge! Sidst jeg var nede og handle derinde, var personalet meget imødekommende og service minded. Det bliver garanteret ikke sidste gang jeg handler mine varer derinde.
Psssst de leverer varerne hjem til hoveddøren 😍
God service i butikken
God service i butikken
Udbringning kommer til tiden som de siger
Masser udvalg
Stort udvalg til billige penge
Stort udvalg til billige penge. Super service med udbringning til hoveddøren😄
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Helt igennem fantastisk oplevelse!
De har et hav af udvalg alt hvad hjertet begær og et bredt sortiment af vare som er svært at finde andre steder og især til de priser!
En vanvittig god service, de udbringes til døren i disse svære tider og med ugentlige "ja tak" tilbud som man bare ikke skal gå glip af!
Jeg handler primært i Global Market og kan kun anbefale det til alle! Alt ros og anbefalinger herfra!!
Fantastik market med super gode…
Fantastik market med super gode medarbejder. Dejlige og friske madvare samt drikkervare. Lige hvad Risskov havde bruge for. Fortsat med det gode tilbud.
Hurtig levering af dagligvarer til døren
Elsker at kunne bestille alt, og få det leveret lige til døren, samme dag🔥 I er fantastiske, jeg kommer til at handle ved jer fremover😍
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.