Deze pagina is niet meer in gebruik Reviews

1,4

Bestelling niet ontvangen en geen duidelijke reactie van de klantenservice. Als u hetzelfde meemaakt: meld het ook bij ACM ConsuWijzer. Hoe meer officiële meldingen, hoe groter de kans dat structur... Toon meer

LET OP VOORDAT JE HIER BESTELT! Ik heb bij Gloeilampgoedkoop een bestelling geplaatst en deze volledig betaald. Tot op heden heb ik mijn bestelling nooit ontvangen. Ik heb meerdere keren gepr... Toon meer

Ik zocht LED lampen en kwam bij Gloeilampgoedkoop terecht. Uitgebreid assortiment, dus maar bestelt. Aflevering verliep vlekkeloos. Maar, kom ik stomtoevallig bij Ikea en blijkt de LED lamp va... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

LET OP VOORDAT JE HIER BESTELT!

LET OP VOORDAT JE HIER BESTELT!

Ik heb bij Gloeilampgoedkoop een bestelling geplaatst en deze volledig betaald. Tot op heden heb ik mijn bestelling nooit ontvangen. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar krijg geen reactie. Ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar en wordt er niet opgenomen.

Ik vind dit zeer ernstig en teleurstellend. Je betaalt vooraf voor een bestelling en vervolgens blijft zowel de levering als een reactie van de klantenservice uit.

Op basis van mijn ervaring heb ik ernstige twijfels over de betrouwbaarheid van deze webshop. Ik raad anderen aan om goed onderzoek te doen voordat zij hier een bestelling plaatsen en vooraf betalen.

Ik hoop dat mijn bestelling alsnog wordt geleverd of dat mijn geld wordt terugbetaald. Tot die tijd wil ik andere consumenten waarschuwen voor mijn ervaring.

2 september 2026

Bestelling van €40 nooit verzonden, klantenservice onbereikbaar

Ik heb een bestelling van €40 geplaatst, maar deze is nooit verzonden. Ik heb geen duidelijke update of oplossing ontvangen. De klantenservice was onbereikbaar; er was geen mogelijkheid om een echt persoon te spreken.

Op basis van mijn ervaring raad ik anderen sterk af om bij deze website te bestellen.

30 augustus 2026

Onvoorstelbaar slecht bedrijf.

Onvoorstelbaar, product besteld, betaald en ingetrokken: geen enkele reactie op verzoeken om koopbedrag terug te betalen: een zeer slecht en klantonvriendelijke onderneming. Ik ga nu een invorderingsactie instellen, desnoods via de rechter. Ik ben het zat. Nooit iets kopen bij dit bedrijf
mr. M.J.M. Kievits

15 juni 2026

Besteld en niet geleverd gekregen, bedrijf onbereikbaar

Besteld, betaald en niet geleverd gekregen. Bedrijf reageert niet op mail, telefoon van de haak en vreemde chatbot die een flutantwoord geeft. Wel incasseren maar niet leveren, daar kan ik erg slecht tegen. Zal dan ook binnenkort naar Nijmegen gaan om mijn centjes terug te halen bij Edward Bartels. Hij is het brein achter deze oplichtingspraktijken en heeft meerdere zaken op zijn naam staan. In november 25 is een ander bedrijf van hem ook failliet gegaan. Ondernemertje spelen maar klanten oplichten houden mensen niet van.... Dus Edward, pak je kansen en lever aan mensen, betaal ze terug, neem contact om orde op zaken te stellen.

27 mei 2026

Drie verschillende soorten lampen…

Drie verschillende soorten lampen besteld. Van 1 soort helemaal een andere gekregen. Super kleine lampjes, terwijl de originele bestelling een E27 fitting had. Op de vraag het op te lossen krijg ik geen reactie. Ook bellen heeft geen nut.

15 mei 2026

Drama..drama

Drama... Lampen binnen 24u kapot gesprongen. Klantenservice complexen onbereikbaar. Geen enkele reactie, zelfs op gewone mails.

Nooit niet kopen hier.

5 maart 2026

Twee tot drie maand levertijd

Eind november lampen besteld, kreeg bericht dat de lampen 16 januari bij hun binnen zouden komen. Nu is het 28 januari, de lampen zijn niet binnen, ook geen bericht ontvangen. Zoek je contact, vind je niet zomaar een nummer, maar krijg je een a.i. chat. Die vraagt je om een 10 cijferig ordernummer, terwijl ik uitsluitend over een 8 cijferige beschik. Kom dus niet verder. Irritatie alom. Kom ik achter een telefoon nummer, die gebeld, blijkt dat het nog wel één a twee weken kan duren voor de lampen er zijn. Als de lampen al komen, is de levertijd dan meer dan 2 1/2 maand. Hoezo vandaag besteld morgen binnen? Is gewoon een flutbedrijf, te lange levertijden en ook nog geen communicatie naar de klant als het nog weer langer dan lang duurt voordat er geleverd wordt.

28 januari 2026

oiplichting!!

Alles gaat mis. Wel betaald maar geen levering. Datum afgegeven 16 okt. Wel veel mailings over aanbiedingen , kadootjes enz?
Bellen? nee want wie weet wat er achter het nummer zit...
Jammer dat ik pas achteraf Trustpilot heb geraadpleegd

22 september 2025

Mijn bestelling is keer op keer…

Mijn bestelling is keer op keer uitgesteld. Nu staat de leverdatum op 28 augustus terwijl ik de bestelling op 8 april geplaatst heb. Schande! Er wordt verder niet gereageerd op een ontevreden e-mail die ik hierover gestuurd heb.
Ik raad iedereen aan niet bij dit bedrijf te kopen.

7 juli 2025

Mooi dat ze nog geleverd kunnen worden!

Bijzonder blij dat er nog gloeilampen te koop zijn voor mijn dimmer. Meteen 6 aangeschaft. Prima prijs (veel goedkoper als je ze hier bestelt in plaats van bij bol.com; waar ze ook geleverd worden door dit bedrijf!). Bestelde op vrijdagavond en maandag werd het verzonden omdat ze zaterdag en zondag dicht zijn. Dus werd wat ongeduldig maar ik had gewoon even beter op de site moeten kijken.

16 januari 2024

Snelle en correcte levering

Top bedrijf, 12x e10 led kerstlampjes besteld om de kapotte gloeilampen in het kerstornament te vervangen. Twee dagen later geleverd en ze werken perfect! Netjes ontvangen/verpakt, goede communicatie en product is precies zoals verwacht. Helemaal gelukkig.

6 december 2023

een beroerde ali express winkel

een beroerde ali express winkel, waar de levertijd ca 4 weken is maar wordt nergens vermeldt, gezien de revieuws hier had ik ze eerder moeten checken. ze boden uit eigemner beweging terugbetaling aan maar ik heb via paypal gekocht en paypal regelr de teruggave is bevestigt, er is trouwens aGEEN kamer van koophandel nummer gewoon een sjoemelaar in nederlands duits en frans, had beter alleen in het chinees gekunt..wegwezewn daar en wegblijven

2 november 2022

Slechte service en slechte kwaliteit!

in augustus 20 lampen besteld, bleek na het ontvangen van de bestelling dat een andere merk en model geleverd was dan wat ik op de website besteld had.
Contact opgenomen met de klantenservice, deze gaf aan dat het geleverde product genoeg overeenkwam met wat ik besteld had. Ik kon het wel terugsturen als ik het er niet mee eens was.
Uiteindelijk de lampen maar gewoon gebruikt want je besteld geen lampen om ze daarna weer terug te sturen en ergens anders te gaan bestellen.
Na 2,5 maand zijn de eerste 4 lampen al kapot gegaan. WAT EEN ROMMEL!

Ik raad aan om ver weg te blijven van dit bedrijf. Absoluut betreurenswaarig!

13 november 2021

In oktober 20 halogeens gekocht en pas…

In oktober 20 halogeens gekocht en pas vandaag gebruikt. Ze geven een groene gloed en zeker niet de geadverteerde 2800 graden Kelvin (warm wit). Ze zijn volledig onbruikbaar vanwege de lichtkleur, naast normale halogenen van 2700 Kelvin. GG weigert ze terug te nemen, of de wettelijke garantie van 2 jaar na te komen. De reactie was zoiets van: verkocht is verkocht en zoek het maar uit. Dus gaan ze als onbruikbaar bij het afval.

5 februari 2021

teleurstellend en erg slordig

Een maand geleden diverse lampen besteld die na 3 dagen geleverd zouden worden. Afgelopen week pas pakket ontvangen. 2 lampen waren niet meegeleverd en 2 met verkeerde fitting (E14 ipv E27). Direct aan gloeilampgoedkoop doorgegeven maar nog steeds geen reactie ontvangen!

19 januari 2021

Levertijd klopt niet!

Had erg snel nieuwe lampen nodig en aangezien zij in Nijmegen zitten en ik het dan direct op kan halen daar mijn bestelling geplaatst. Er staat op de website dat als je voor 20.30 besteld je spullen de dag daarna binnen zijn.
Na een uur geen bevestiging binnen dus toch maar even via de chat geprobeerd om te achterhalen of er iets mis gaat.
Op de chat wordt doodleuk verteld dat mijn bestelling er eind van de week/ begin volgende week is omdat er zieken zijn. Als ik dat had geweten had dan had ik mijn spullen ergens anders besteld. Ook vind ik de manier van communiceren erg onprettig.
Ik heb overigens nog steeds geen bevestiging ontvangen en ga mijn (betaalde) bestelling dan ook annuleren. Hopelijk geven ze mij wel mijn geld terug...

5 januari 2021