Beställde en Pioneer Navenhet, men för fem poäng hade spårningsappen behövt vara något som inte är reklam för produkter och merförsäljning. Varför inte Postnords egen app? Blev också lite fundersa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Såg att grejorna inte var skickade så ringde dit. Suport svara snabbt och såg till att jag fick dom. Så allt funka förutom att jag var tvungen att påminna dom lite
Bedrijf heeft geantwoord
Lätt att handla på en mycket bra hemsida. Produkterna jag köpte var av bra kvalitet till ett bra pris.
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb service!
Beställde i söndags
Beställde i söndags, stod att det skulle komma senast ons-tors. Dem lämnade in paketet efter sista inlämnings tiden på torsdag eftermiddag. Jag försökte ringa, skicka mail och frågade hur det gick men fick inga svar. Provade även deras kundservice grej på deras hemsida, men inga uppdateringar. Hade tidspress inför helgen, därför jag valde just glossco då det var sagt att grejerna skulle komma i god tid. Det är anledningen till att jag är upprörd, kan inte vara så svårt att packa ner 2 lådor med högtalare i en annan kartong. Det är riktigt tråkigt då jag hade förväntat mig att grejerna skulle komma på de utlovade 1-3 arbetsdagar, men får lov att vänta tills måndagen veckan därpå.
Helt ok
Beställde en Pioneer Navenhet
Blev också lite fundersam att fakturan via Klarna gjordes i stort sett dagen efter beställningen men att leverans dröjde en dryg vecka när det enligt webshoppen skulle finnas i lager för omgående leverans.
Annars bra.
Beställde i tisdags
Beställde i tisdags, har fortfarne fått de på onsdagen nästa vecka, skulle va framme senast mondagen.
Lätt att handla på en mycket bra…
Lätt att handla på en mycket bra hemsida.
Produkterna jag köpte var av bra kvalitet till ett bra pris.
Har väntat 10 dagar och sen fick annan…
Har väntat 10 dagar och sen fick annan vara.

Antwoord van Glossco
Produkterna är som de ska men…
Produkterna är som de ska men leveransen är lång och kundtjänst tar tid

Bra hemsida
Bra hemsida, lätt att hitta det man ska ha, bra produkter till rätt pris och snabb leverans.
Ni va riktigt världelösa på tejpa ihop…
Ni va riktigt världelösa på tejpa ihop en kartong fick kartongen som en riktigt dålig kött bit ingenting satt fast tejpad och högtalarkartongen låg lös i paketet nä usch ni kunde väll gjort de bättre kommer aldrig handla från er något mer och sen tog de typ 3veckor för att få 2st högtalare nä ni är riktigt usel

Antwoord van Glossco
Lovade leverens på 1-3 dagar,har inte…
Lovade leverens på 1-3 dagar,har inte fått varan ännu efter 7 arbetsdagar.
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans, smidigt att beställa, trevlig support som svarar på alla frågor du har.
10/10 rekommenderar starkt!
Förvänta ej snabb leverans
Jag har nu väntat i två veckor och min beställning har tyvärr inte skickats än. Kontakten med supporten har varit god, men det har mestadels varit tomma ord och löften.
Lång väntetid
Tog en stund för att skickas från lagret så tog kanske en vecka å få paketet annars bra ställe
Bra varor snabb leverans
Dit is Trustpilot