The online passion store which sells beauty with passion. We strive to make your life more beautiful and promise an excellent service! Buy the cutest lipglosses and glossbalms by Glossmecosmetics. Shipping within 1 day + a present with your order, because you deserve it! Glossmecosmetics Queen !
Juttepeer 5, 2635mp, Den hoorn, Nederland
Vraagt klanten om een review
Super leuk spiegels al twee besteld voor me dochtert(je)
Ik heb mijn hoesje super snel binnen gekregen en hij ziet er super mooi uit!! Love it💞
Glossme is een professioneel bedrijf die je bestelling altijd zo snel mogelijk opstuurt. De producten zijn van hoge kwaliteit en ik gebruik ze graag!
mooie producten en verpakking, snel verzonden en een lief briefje erbij, super blij mee!
Goede kwaliteit, creatief en mooi uiterlijk. De producten hebben een lekkere geur/smaakje.

Super goeie lip glossen ! Blijven lang zitten
Hele fijne producten!
De service was heel fijn en het zijn hele mooie producten. Het is je geld waard dus als je een small business wilt supporten dan moet je hier zijn! Het word ook leuk verpakt en je krijgt zelfs een klein persoonlijk briefje, ze steken dus echt tijd in ieder pakketje. Heel fijn allemaal!

Antwoord van Glossmecosmetics
Ik ben helemaal gek op deze glossjes. Ze voelen supper goed aan en plakken niet. ze zijn supper schattig en gaan lang mee.
10 out of 10, will buy it again🥰
Wat een beleving om iets te bestellen en te ontvangen. Een mooie webshop, duidelijk en mooi. De verzending was heel snel en de persoonlijke aandacht waarmee het pakketje was ingepakt was zo bijzonder. Naast wat ik besteld had zat er nog een bijzonder kadootje bij. Heel speciaal! De producten zijn van een heel goede kwaliteit en in vergelijking met andere merken erg goed.

Antwoord van Glossmecosmetics
Ontzettend leuke en mooie producten, echt een feestje om uit te mogen pakken

Antwoord van Glossmecosmetics
Altijd goede communicatie met de verkoper en een snelle service! Altijd netjes bezorgd binnen de genoemde levertijd. Kwaliteit is echt geweldig!! De producten zijn super fijn en i am in love!! Girls you need these products !🥰
Slecht..! In het begin heel goed contact via dm, producten kwamen best laat binnen, vervolgens hadden we afspraak gemaakt vanuit mijn kant ben ik die nagekomen, maar Lisa helaas niet dus vandaar 1 ster..

Antwoord van Glossmecosmetics
Fantastische service, heerlijke producten! Eigenaresse is echt super lief en reageert snel op instagram op je berichtjes. Activiteit op instagram etc is heeeel leuk! Producten zijn echt geweldig. Heb nog nooit zulke zachte lippen gehad. Dit verschil had ik NOOIT verwacht. Ik ga zeker vaker bestellen! Thankyou Lisa xx

Antwoord van Glossmecosmetics
Ik heb de strawberry milk body butter besteld. Ik kreeg het pakketje super snel binnen! De geur is echt heerlijk en je voelt dat de butter ook daadwerkelijk wordt opgenomen door de huid. Waar andere body butters toch vaak vet blijven heeft deze dat niet! Ik ben fan😍 Overigens was het pakketje enorm leuk verpakt met hartjes, een persoonlijk geschreven briefje (+1000 punten) en een scrunchie voor je haar!

Antwoord van Glossmecosmetics
Mijn everyday glossjes😍 Ik ga de deur niet uit zonder een lipgloss/olie van glossmecosmetics!! Ook heb ik er altijd wel een in mijn tas zitten🥰 Mijn stiekeme favoriet zijn toch wel de silk glossjes, helemaal perfect👌🏼 Ik ben er erg tevreden over!! Ga zo door💪🏼😘

Hele fijne producten!
Producten plakken niet, maar houden de lippen mooi soepel en verzorgd. Ik hoef geen andere meer!

Antwoord van Glossmecosmetics
Deze gloss voelt niet plakkerig, blijft uren zitten en ruikt heeeeerlijk!

Antwoord van Glossmecosmetics
Als test de bodybutter besteld. En omg she delivered. De butter smelt werkelijk op je huid. En de geur 😍. Love it. Ik ga zeker meer bestellen en houd haar winkel in de gaten of er nog meer geurtjes en kleurtjes komen. Love it. Ga zo door.
Verzending was erg snel en ik kreeg ontzettend leuke freebies bij mijn bestelling ondanks dat ik maar 1 item had besteld.

Antwoord van Glossmecosmetics
Super service! Heel mooi verpakt zeer tevreden! Producten waren niet voor mijzelf maar zijn goed in de smaak gevallen :)