Vi kiggede på krydstogter hos flere rejsebureauer og fandt 2-3 rejser, vi overvejede. Vi var i tvivl om, hvilket skib og hvilken rute der passede bedst til os, så vi kontaktede GO-Cruise.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har været på krydstogt fra Barcelona til Rom med ca. 12 personer, og det hele spillede 100% lige fra afgang fra Kastrup til cruise og udflugter til hjemrejsen. Vi havde ingen problemer med at få et... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var usikre på vores efterårsferie og tog fat i Go Cruise og Gitte for at få hjælp med rejseplaner. Efter kyndig vejledning om fordele og ulemper i forhold til ture, endte vi med en fantastisk t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Inden afrejse snakkede vi flere gange med Gitte fra Go cruise, da vi havde forskellige spørgsmål og uklarheder. Hun gør mig så opmærksom på at en anden person i selskabet havde lavet en 1 stjernet a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har bygget den søgemaskine, vi selv manglede. Vi syntes ganske enkelt, at det var besværligt at finde det rigtige krydstogt. Man skulle besøge rederi efter rederi og sammenligne ruter, skibe og priser på tværs af en lang række hjemmesider, derfor byggede vi GO-Cruise. Hos GO-Cruise kan du søge på tværs af rederier og bookingplatforme og sammenligne tusindvis af krydstogter ét sted. Uanset om du leder efter et krydstogt i Middelhavet, de norske fjorde, Caribien, Asien eller et ekspeditionskrydstogt til Antarktis, har vi gjort det nemt finde det krydstogt, der passer bedst til dig. Du booker til samme pris som hos rederiet, ofte endda billigere. Vi tilbyder både rene krydstogter og pakkerejser med fly, hotel og transfer, så du kan samle hele rejsen ét sted. Selvom vi er digitale, er vi stadig et dansk rejsebureau. Det betyder, at din rejse er dækket af den danske pakkerejselov, og at du altid kan kontakte os, hvis du får brug for hjælp. Vores mål er ganske enkelt, at gøre det nemt at finde, sammenligne og booke krydstogter online uden at gå på kompromis med den tryghed, man har hos et dansk rejsebureau.
Lemberggade 15, 2300, København S, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hos Go-Cruise, får du altid en helt fantastisk service! De hjælper dig med at booke dit krydstogt, og hjælper dig, hvis der skulle være noget, som ikke helt er som det skal være ombord, så klare de "kampen" for en!
Vi var desværre ude for en uheldig episode med MSC Virtuosa sidste år, men Gitte hjalp os igennem.
Gitte har altid været helt fantastisk, vi har allerede været på 3 krydstogter igennem Go-Cruise, og har yderligere en upcoming til september! Og vi er ikke de nemmeste kunder, men Gitte gør det muligt for os, og det er dejligt.
Seneste cruise var 24-31 marts 2024 med MSC Euribia, det var en helt fantastisk tur, sødt crew staff, alt var bare helt iorden! Og Yacht Club experience var også helt anderledes, end fra Virtuosa.
Jeg vil til hver en tid anbefale Go-Cruise til andre folk, som drømmer om, at komme på en helt fantastisk krydstogt ferie.
FEM STJERNER til Gitte og hendes team, som gør alt hvad de kan for sine kunder.

Antwoord van GO-Cruise
HAVDE JEG KUNNE GIVE 0 STJERNER HAVDE JEG GJORT DET!
D. 28 ringer vi til Go-Cruise og for fat på en Kristian. Vi undre os over om det kan være rigtigt at vi ikke kan tilføje vores datter på vores reservation. Dette virker han behjælpelig med og ringer til MSC for at få en godkendelse, hvorefter han ringer tilbage og siger det godt kan lade sig gøre og han TILFØJER min datter på vores reservation ved navn, efternavn og fødselsdag.
Mine forældre skulle også med og de havde lavet deres egen booking og betalt d. 28 i god tro om at vi også kom med, da han jo ringede og sagde at det kunne vi godt.
D.29 ringer han tilbage til mig og fortæller mig at vi ikke kan få vores datter med alligevel, men at vi som forældre godt kan tage afsted? HVAD SÅ MED VORES DATTER PÅ 1 ÅR! Hun kan så ikke komme med og HELDIGVIS for at vi ikke havde betalt endnu, for havde vi det SKULLE VI TAGE AFSTED UDEN HENDE, FORDI DE IKKE VILLE RETURNERE VORES PENGE, selvom fejlen ligger hos dem, da de har oplyst os at vi godt kunne tage hende med!
Nu sidder vi en familie på 5 som skulle afsted, hvoraf det kun er min mor og far der kan tage afsted alene nu og som ikke kan få hendes penge fra sin erstatning hun har fået fordi hun har haft kræft retur! Dette gør vi ikke kan få en ferie sammen som familie, fordi de nu har annulleret vores reservation, da vi ikke vil rejse uden vores datter! Kristian jeg taler med, fortæller mig at en fra MSC har sagt det godt kunne lade sig gøre og hendes navn er Tina, men når jeg ringer til MSC findes der ingen ved navn Tina?
Udover det, så møder han os SLET ikke som kunder der nu sidder og har fået ødelagt deres ferie, men bliver flabet over at jeg som kunde ønsker de returnere mine forældres penge eller finder noget tilsvarende, så vi kan rejse sammen! Føj siger jeg bare også fraråder jeg virkelig alle at booke deres rejser igennem dette bundfangende firma! Tænk sig hvis vi også valgte at betale og vi havde måtte miste alle de penge, fordi de havde lavet en fejl og ikke ønskede at returnere vores penge!

Antwoord van GO-Cruise
Stor ros til Go-Cruise for venlig og kompetent hjælp til et krydstogt, som vi var på i december 2023. Vi har før været på krydstogt men ærlig talt aldrig før oplevet så fin service som vi fik fra Gitte og øvrigt personale på Go-Cruise - et selskab, som vi helt sikkert vil bruge, næste gang vi skal afsted.
Jette & Bjarne

Antwoord van GO-Cruise
Fra de allerførste små tvivlspørgsmål, før vi overhoved besluttede os for at bestille et Cruise.
Til at blive taget hjælpsomt i hænderne, samt høfligt og kompetent vejledt, gennem de til tider lidt finurlige bookingsystemer hos rederierne. Deres viden om stort set alle destinationer er imponerende, og har i den grad udvidet vores horisont betragtelig, i forhold til hvad vi selv troede var muligt, og hvad vi turde prøve, men med hjælp til alt fra fly-hoteller-transfer har vi haft følelsen af at være i trygge rammer, med fantastiske oplevelser til følge.
Stort tak til GO-Cruise for hjælpen til vores 3 ture, og til de 2 fremtidige, der allerede er bestilt.
Kan på det varmeste anbefales.
Mvh Heidi og René Olsen

Antwoord van GO-Cruise
Go-Cruise er de mennesker du skal købe din drømmerejse hos. Jeg havde ikke prøvet at rejse på krydstogt før, og var nysgerrig på om det var noget for mig.
Derfor var det trygt at kunne stille alle de spørgsmål som opstod løbende, da det eneste jeg havde at referere til var Lille Per som skulle til Norge med Oslobåden i køjesenge.
Go-Cruise var fantastiske til at guide omkring hvilket krydstogt der ville opfylde vores ønsker, så vi valgte den rigtige tur for min kæreste og mig.
Vi fik gode råd omkring at checke ind og ankomst med fly dagen inden. Viden omkring maden, således jeg vidste inden afrejse, at den opfyldte til fulde min vegetar kost.
Så skal du opleve hvordan man på ægte vis booker en ferie med tryghed, ro i maven og profesionelle mennesker i telefonen - så kontakt Go-Cruise.
Vi vil helt klart booke hos dem igen, næste gang vi skal på krydstogt.

⭐⭐⭐⭐⭐
Vores booking gennem GO-Cruise var en absolut drømmeoplevelse! Fra start til slut følte vi os i kompetente og trygge hænder. Gitte fra GO-Cruise leverede en førsteklasses service og var altid klar til at hjælpe og rådgive os med alle vores spørgsmål. MSC Fantasia levede fuldt op til vores forventninger og havde endda ekstra detaljer, der imponerede os. Det er tydeligt, at GO-Cruise virkelig går op i at give deres kunder den bedste oplevelse. Vil klart anbefale dem til enhver, der overvejer et krydstogt!

Antwoord van GO-Cruise
Efter flere aflysninger pga covid og et skib som ikke var færdig. Kom vi endelig afsted. Til Norge med skibet Havila. Et flot skib med alt man har brug for. Med plads til 650 personer
En fantastisk tur med den smukkeste natur, og vi fik også set nordlyset . Gitte fra Go Cruise har været så hjælpsom under hele processen.Især under coronaen, klarede hun hurtigt, at ændre vores rejse op til flere gange Og pengene kom hurtigt retur 👍🏼 Fik også løst vores problemer mega hurtig.
Stor tak skal der lyde herfra Jyderne
Vi skal helt sikkert rejse med Go Cruise igen. Næste gang er det Caribien som skal opleves. Og Gitte skal igen planlægge vores rejse

Antwoord van GO-Cruise
Vores krydstogt omkring Japan med ialt 11 familiemedlemmer var særdeles godt tilrettelagt. Dejligt med kun een personlig kontaktperson. Glæder os allerede til næste krydstogtmulighed med Go Cruise…

Antwoord van GO-Cruise
At få en sådan service / vejledning om vores første krydstogt kan man næsten ikke være mere glad , Vi har fra start til hjemkomst kun været i sikker hænder og GO- Cruise har helt leveret alt som lovet .
Vi vil helt vælge dette selskab næste gang vi skal afsted :-)
mvh jessica og kim

Antwoord van GO-Cruise
Er næsten lige kommet hjem fra et cruise i det østlige middelhav bestilt gennem GC. Det var et cruise bestilt tilbage i april/maj 2022, aldrig har jeg oplevet værre selskab.
Vi starter med at bestille en rejse med alt det vil sige fly, overnatning, transfer og lign. overnatning i Trieste i Italien, hvor der på hotellet er inkluderet morgenmad, kort tid efter får vi at vide at der alligevel ikke er morgenmad med. da vi så betaler det første beløb ved accept af rejse skriver de kort efter at hotellet er gået konkurs og at de vil finde et nyt, det nye hotel de finder er sjovt nok også uden morgenmad selv om vi reelt har betalt for et med morgenmad. Vi spørger på et tidspunkt om vores mindste barn på 15 måneder ikke har bagage med da vi ikke kan se det på tilbuddet, det betyder ikke noget får vi at vide, de bliver så bedt om at det skal stå i ordrebekræftelsen så vi ikke bliver bedt om ekstra betaling i lufthavnen, i lang tid hører vi ikke fra selskabet og har sikkert heller ikke selv været så meget på rejse/tilbud for at se hvad det ellers byder på.
men da vi så betaler hovebeløbet og alt er betalt får vi igen en mail hvor vi får at vide at nu har Lufthansa aflyst vores fly og at vi skal skynde os at tage en beslutning om hvilke fly vi så vil have, (oprindeligt skulle vi flyve kl. 9.35 hvilket er et rigtig godt tidspunkt når man har små børn) nu ku´ vi så vælge mellem kl. 6.35 eller kl. 22. et. el andet
okay vi vælger 6.35 da det er bedre end 22. et el. andet
vi vil gerne have at vide om vi kan få vores klapvogn med i flyet og hvad det koster hvilket vi ringer og spørger om, det tager 5 dage ikke at finde ud af, jeg åbner derefter min computer og bruger 5 min. på at finde ud af at det er gratis og at man kan tage sin klapvogn med hvis den ikke fylder for meget og ellers afleveres den lige som når vi indleverer kuffert
vi havde ikke fået transport med i vores tilbud da det bedre kunne betale sig at tage en taxa det ville "kun" koste 600,- men vi er 6 personer og skal bruge 2 taxaer så lige pludselig er det 1200,-. Jeg beder om et tilbud da det ikke er nemt bare at rende rundt med 2 små meget trætte børn for at finde en taxa så jeg får et tilbud der er helt ublu. på 1900,. kr vi vælger så at tage toget som er lige så hurtigt og 1850,- billiger
er dog tvunget til at tage det tilbud vi får når vi skal hjem da vi ikke har alverden af tid mellem skib og lufthavn, jeg spørger dog om de vil være venlig at bekræfte at jeg kan være sikker på at der er en taxa når vi bliver lukket ud det vil han da gerne det viser sig så at den bekræftelse er skruet samme så en af os skal være i land og modtage taxaen kl. 9.00 og hvis vi ikke er der vil han kører igen 20-30 min efter.
Når jeg kigger på mit tilbud står der at det skib vi sejler med har (vandrutsjebaner, liggestole samt jacuzzi’s og pools på dækket, verdensklasse shows og underholdning ombord) vandrutsjebane var der ikke noget af, verdensklasseshow var vidst en sandhed med modifikationer.
Alt i alt en tur som jeg vil huske men dog ikke for det gode mest for alt det man skal betale for men selv skal tage sig af.
Det er ikke et selskab jeg vil anbefale

Antwoord van GO-Cruise
I sommeren 2022 den 23/7 startede vores cruise til Grønland og Island. Vi havde booket gennem GO Cruise, og vi må indrømme at cruiset imødekom alle vores forventninger. GO Cruise formåede at stykke en velplanlagt og fantastisk ferie sammen til os. De var yderst service mindede og professionelle, og næste cruise bliver helt sikkert booket gennem GO Cruise.
Hilsen Helle og John fra Nyborg 🎵😎

Antwoord van GO-Cruise
Min kæreste og jeg har booket gennem GoCruise 2 gange .. Og vi kan helt bestemt anbefale dem! 😄 Hvis man er det mindste i tvivl kan man komme i kontakt med dem..

Antwoord van GO-Cruise
Det bedste sted at købe sit krydstogt. Fantastisk service, søde mennesker og nogen der virkelig brander for det de sælger. Kan varmt anbefales herfra 👌Har booket flere krydstogtet gennem Go-Cruise.

Antwoord van GO-Cruise
Kan virkelig anbefale go-cruise.
Det er så dejligt man kan reservere sit krydstogt hjemmefra sofaen også ringe og tale med nogle som ved noget.
Jeg kommer helt sikkert igen og er lige kommet hjem fra det dejligste cruise.

Antwoord van GO-Cruise
Er lige kommet hjem fra et krydstogt i Caribien med MSC-Cruise, som klart kan anbefales.
Men som dansk agent, kan vi absolut ikke anbefale Go-Cruise.
Lige fra start gik alting galt. Det oprindelige cruise de havde annonceret med, var desværre udsolgt.
De fandt så et andet, som vi accepterede og bookede helt tilbage i september 2022.
Aldrig tidligere har vi været på en rejse, hvor vi selv skulle stå for så meget administration - med links der ikke virkede - og aflysninger af fly booket af GC.
På et tidspunkt blev vi kontaktet under en rejse til Tyrkiet om, at det var meget vigtigt at vi ringede til dem, hvor en af deres fly bookninger var blevet aflyst, og at det ville koste os 3000 kr. pr. deltager for at de kunne lave en ændring ! Efter utallige opkald fra Tyrkiet (ikke helt nemt), kom vi endelig igennem til GC, og oplyste dem om, at det på ingen måde kunne komme på tale, at vi skulle dække deres fejl, og at vi ville have vores penge for rejsen tilbage. Christian oplyste, at vi bare skulle tage det roligt, og ikke skulle betale mere.
Glade og forventningsfulde tog vi d.01.04.23 afsted tidligt om morgenen mod Kastrup.
GC havde booket 3 fly : Zürich-Toronto-Miami.
Ved skranken i Kastrup modtog vi for første gang oplysning om, at flyet til Zürich var overbooket, og vi først ville få at vide ved gaten, om vi kom med.
GC havde intet oplyst os om, at det kunne ske - og da det var lørdag, kunne vi ikke få fat i dem. Meget frustrerende.
Da vi efter 26 timers flytid, ventetid mm. nåede hotellet i Miami kl. 2 om natten lokaltid (booket af GC), kunne de ikke finde vores reservation. Efter lange diskussioner med receptionisten - dødtrætte - måtte vi betale for overnatningen (selvom vi havde betalt GC for dette) - de havde heldigvis et ledigt værelse !!
Stort set alle de ting GC skulle sørge for, fungerede ikke - vores held var, at MSC-cruise til gengæld var fantastisk.
Næste gang vil vi enten ordre direkte hos det cruise-selskab vi skal med - eller benytte en anden dansk agent - Go-Cruise bliver det i alle tilfælde ikke.
At I vælger at svare på vores klage 4 måneder efter, kan man kun undre sig over.
Dette forstærkes kun af, at svaret efter al den tid er ukorrekt.
At vores tur gik godt kan kun tilskrives MSC, og har intet med Jer at gøre.
Vi har indtil dato ikke fået forklaring på, hvad der gik galt med hotel bookingen i Miami ?
Vi fik pengene tilbage fra Jer ( ikke engang det fulde beløb ) og ikke fra hotellet. Vi har ikke modtaget nogen undskyldning fra hotellet, og heller ikke fra Jer, hvilket var det mindste I kunne gøre.
Om dette sene svar skyldes, at I ifølge vore oplysninger kun er 2 ansatte i virksomheden, skal jeg ikke kunne sige.
Iøvrigt er mit navn Jesper - ikke Henrik.

Antwoord van GO-Cruise
Vi har været på Cruise i Middelhavet med norwegian escape Cruise booket gennem Christian her på go-cruise.dk.
Fantastisk ferie oplevelse, som tilfulde leverede op til vores forhåbninger og drømme. Christian har været så hjælpsom og venlig hele vejen igennem. Kan varmt anbefales både go-cruise.dk og norwegian escape Cruise.

Antwoord van GO-Cruise
Er lige kommet hjem efter Cruise i Middelhavet med celebrity edge
Kan kun anbefales alt og mere til overgik vores forventninger
Tak til Christian for hjælpen inden afrejse. Han har hele tiden holdt os orienteret og hjulpet bl.a. med nye billetter pga sas strejken
Vi vender helt sikkert tilbage til nye skønne oplevelser
Mvh
AnnKatrine og Vera Kjeldmann

Antwoord van GO-Cruise
Kan helt klart anbefales. Ramte ind i corona da vi skulle rejse og vores tur blev aflyst. De har virkelig lagt meget arbejde i at få os afsted senere, med om bookninger og nye skibe. Har altid været god til at opdatere os,når der er sket nye tiltag. Virkelig servicemindede og søde at snakke med.

Antwoord van GO-Cruise
Det er ikke så tit man virkelig oplever god service, men Go Cruise leverer excellent service. Hermed mine bedste anbefalinger.

Antwoord van GO-Cruise
Kan klart anbefale Go Cruise! Vi har bestilt igennem Go Cruise med afrejse i slutningen af februar og fra vi bestilte og de gange vi har talt med dem efterfølgende har vi oplevet en utrolig høj service og fået besvaret de spørgsmål vi har haft.

Antwoord van GO-Cruise
Lees meer over geverifieerde reviews.