Go 2 Sweden har været en yderst positiv og professionel oplevelse for både min kone og mig. Vi kan varmt anbefale deres services – de fortjener uden tvivl 5 stjerner.
Lees wat reviewers zeggen
After being rejected for Danish residency previously, me and my girlfriend were feeling really stressed and unsure about what to do next. We decided to contact GoToSweden, and it turned out to b... Toon meer
Vi er VIRKELIG glade for den hjælp Go2Sweden har givet os. Det kan være svært at navigere i systemer og de forskellige muligheder, man har, når man står i en situation, hvor man bare gerne vil leve m... Toon meer
Go2Sweden er de bedste! Hele deres team er top professionelle og samtidig helt igennem centreret i også at møde folk i deres situation. Selv inden der overhovedet var penge involveret, sad de klar m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Go2Sweden er en dygtig rådgivnings- og konsulentvirksomhed, der med mere end 20 års solid erfaring i branchen, er eksperter inden for familiesammenføringssager, visum, opholdstilladelser, arbejdstilladelser og meget mere. Vi er din hjælpende hånd i dine bestræbelser på at opnå en gnidningsfri tilstedeværelse i Sverige. Med Go2Sweden ved din side, kan du forvente en lettere og mere sikker vej mod dit mål. Ønsker du hjælp i Danmark så besøg: www.Go2Denmark.dk
Contactgegevens
Amager Strandvej 390A, 2770, Kastrup, Denemarken
- +45 39 18 24 64
- info@go2sweden.dk
- go2sweden.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vi søgte opholdstilladelse i Danmark…
Vi søgte opholdstilladelse i Danmark til min mand gennem Go2Sweden i slut oktober, og allerede 2 måneder og 6 dage senere fik vi svar! Vi er så tilfredse med hele forløbet – Adhaa tog sig af alt, og Oliver har været en fantastisk støtte hele vejen. Trygt, professionelt og effektivt – vi kan varmt anbefale Go2Sweden!
Jeg har haft fornøjelsen af at benytte…
Jeg har haft fornøjelsen af at benytte go2sweden (Rabia) som min advokat, og jeg har været utrolig tilfreds med hele forløbet.
De er både professionel, grundig og nemt at kommunikere med og jeg følte mig tryg og godt rådgivet fra start til slut.
Det var tydeligt at go2sweden har kæmpe stor erfaring og arbejder målrettet for sine klienters bedste.
Jeg kan varmt anbefale go2sweden til alle der har brug for professionel hjælp.
Bedste af det bedste i Danmark⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I had a best experience with Go2Sweden…
I had a best experience with Go2Sweden my case handled was from Ali Nazir which was not easy to bring my Family and get resident guys no wrods for him i can only say MAY ALLAH BLESS HIM the way he explained the way he did all the paperwork was incredible apart of that he is a Grest person.
I will highly recommend Team GO2Sweden they safe my time my Money and they are so professional once when they took the case we dont need to worry we dont need to run they do what they say
Tye best
Go2sweden are so helpful and they know exactly what they are doing. They took all my cases from from A to Z and they do what they promise. We were dealing with Ali and he's the best 👌🏼
Incredible service
Incredible service, we are super satisfied! Oliver was incredible, he's an impeccable professional and super attentive, he helped us with everything! I'm very grateful to Oliver! I highly recommend him
Vil og har altid anbefalet Go2Sweden.
Ja, Go to Sweden .. hvad kan jeg skrive om dem ?
Meget imødekommende og hjælpsomme som alle anmeldelserne her siger . Men jeg har lidt mere at sige her .
Jeg føler jeg bliver behandlet som familie eller ven og ikke kunde.
Hver gang jeg føler mig bange , i tvivl, usikker eller bekymret. Atif, Rabia og Amir. De er der altid til at hjælpe og informere og klappe på min skulder og sikre mig i min sag.
Ingen tvivl . Vil og har altid anbefalet Go2Sweden.
Kæmpe anbefaling herfra! :)
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har fået opholdstilladelse med ægtefællesammenføring i Sverige, hvor vi har valgt at blive boende, og Rabia og Go2Sweden teamet har gjort vores proces så bekymringsfrit, som det overhovedet kunne blive.
Den største tak går til Rabia for hendes gode arbejde, hendes tålmodighed overfor de uendelig mange spørgsmål der opstår i denne proces, hendes hjælpsomhed, venlighed og professionalisme. Hun er super dygtig og man kan både fornemme og vidne, at hun har helt styr på det hele!
Vi har været så glade for at følge Rabias guidance i denne ellers meget svære proces. Jeg er sikker på, at det ville have været en helt anden form for stress vi ville have oplevet, hvis ikke vi havde lært Go2Sweden at kende, så rigtig mange gange tak til alle i deres team, for det hårde arbejde og den gode indsats. Også, et særligt tak til Oliver, som var vores første kontakt til dem, han var så detaljeret og forklarede os rammerne for deres arbejde. Vi er så taknemmelig for, at vi gik videre til at arbejde med dem! :)
De har altid stået til rådighed, svaret på mails, beskeder og afklaret vores bekymringer indenfor et døgn, været meget forstående overfor ethvert spørgsmål og tvivl, og bare været enormt gode at have som støtte! Vi har virkelig følt os hjulpet- og i trygge hænder igennem hele processen! :)
Anbefaler stærkt!
Meget imødekommende og hjælpsomme. Fik alle informationerne fra start af og løbende reminders undervejes.
Alt forgår online fra besvarelserne af vores spørgsmål til udlevering af dokumenter, så det er meget nemt og lige til.
De har en god arbejdsstruktur, og et nemt systematisk strategi, der gøre det nemt for os der ikke ved noget som helst om processen. Alle informationer blev sendt med mail, som var godt beskrevet og nemme at forstå, så vi vidste altid hvad vi skulle gøre.
Vi Havde dog en mindre ærgelig oplevelse med en engelsk talende medarbejder, dog blev det løst blot ved et telefon opkald til hans superviser. Så generalt er de gode til at tage imod kritik og meget forstående. De har styr på love og regler og er altid opdateret, samt gode til at udlevere de nødvendige informationer til tiden.
Vores sag tog ingen tid, og det er helt klart fordi alle udførte deres opgaver til tiden. Dette betyder at enhver kunde er lige så vigtig for dem, og de tager vores sager seriøst.
Stjernen af vores egen oplevelse fra start til slut var Oliver. Han var der for os til enhvertid og under hele processen uanset antallet af spørgsmål, og i hvilken som helst tidpunkt. Han var meget forstående og virkelig god til at sætte sig selv i vores sko, hvilket gjorde os meget trygge! Tak Oliver!
Ikke mindst sødeste Rabia, som stod for sagsbehandlingen, var også meget flink og hjælpsom, hendes rolig tone gav os tryghed, og hun har ihvertfald styr på alle love og regler!
Vi vil til enhvertid anbefale Go2Sweden.
Mvh, W&M
Kan kun varmt anbefale go2Sweden
Kan kun varmt anbefale go2Sweden.
De har ydet professionel hjælp til mig og min hustru, og vi er rigtig glade for deres hjælp, især fra Rabia.
Det har været en fantastisk oplevelse,
Ikke nok med deres proffesiolisme har jeg oveni i købet fået rabat,
Alt i alt er jeg sammen min hustru rigtig glade for vi valgte go2Sweden.
Mig og min hustru ønsker jer det bedste i fremtiden og vi vil klart anbefale jer. ♥️
De hjalp mig med både VISA og…
De hjalp mig med både VISA og opholdstilladelsen både i danmark og i sverige, Jeg kan kun udtrykke mig om gode ord. hjalp os med det hele, og holdt os hele tiden i opdateret. De er virkelig gode til at tage stressen af ansøgningen og opfølgning væk fra en selv, så man kan fokusere på det der er relevant for en.
Kan kun anbefale Go2Sweden
Uovertruffen service fra Go2Sweden
Uovertruffen service fra Go2Sweden – specielt Oliver og Rabia!
Oliver og Rabia har været en uvurderlig hjælp gennem hele processen. De har altid været tilgængelige, selv når man mindst forventer det, og deres engagement og viden gør en kæmpe forskel. Man får en tryg og professionel oplevelse fra start til slut, og de går virkelig langt for at sikre, at alt forløber gnidningsfrit.
Den vejledning, man modtager, er enormt detaljeret og tilpasset ens individuelle situation. De tager sig tid til at besvare alle spørgsmål og gør alt, hvad de kan, for at hjælpe. Og prisen? Den er forsvindende lille i forhold til den værdi, man får!
Hvis du har brug for hjælp til at navigere i systemet, er Go2Sweden det bedste valg. En kæmpe tak til Oliver og Rabia for deres fantastiske indsats.
Profesionelle fra start til slut
Da vi fik kontakt med Go2sweden var vi i sikre hænder vi kunne nyde tiden i Sverige.Der var lynhurtigt svar hvis man var i tvivl om noget
Den bedste oplevelse at arbejde sammen med Rabia og Oliver
Rode butik aftale blive ikke hold
Rode butik aftale blive ikke hold. Kludrer rundt i hvilken land man søger visum til
Magter ikke en gang og stave mit navn rigtigt, møde op uforberedt til telefon møde , nærmest umulig og få nogen når man ringer hold jer væk man 25000 kr for at kikke på papir ikke lave noget kun kikke
Vi vil først og fremmest give det…
Vi vil først og fremmest give det største tak til Oliver og Rabia. Især Oliver har været gennemgående og en sand mentor, rådgiver og støtte igennem hele forløbet. Min mand fik 5 års eu ophold på 5 måneder og 27 dage. 3 dage efter indgivelse af ansøgning til Siri i DK . Vi er utrolig glade for at have valgt Go2sweden og vi anbefaler Go2sweden til alle der skulle have brug for familiesammenføring. Ingen stress eller bekymring. Alle pengene værd ❤️ Af hjertet tak!
Jeg har været så utroligt tilfreds med…
Jeg har været så utroligt tilfreds med den rådgivning, jeg har fået fra Ali i forbindelse med vores familiesammenføring. Han har været både professionelle og personlige, og har altid taget sig god tid til at forklare alle de juridiske detaljer på en måde, jeg kunne forstå.
Go2Sweden har guidet os sikkert igennem hele processen, fra indsamling af de nødvendige dokumenter til selve ansøgningen. Takket være deres ekspertise følte vi os trygge og godt informeret hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Ali til de familier der står overfor for en familiesammenføring.
Hvis man kunne give dem 10 stjerner så…
Hvis man kunne give dem 10 stjerner så havde jeg gjort det.
Go to Sweden har fået vores drøm til at gå i opfyldelse og genforenet vores lille familie! De er super professionelle, hjælpsomme og serviceminded. Vi har været rigtig glad for forløbet hos dem, og vil anbefale enhver der har brug for hjælp til deres forløb for familiesammenføring til at gør det igennem Go to Sweden. Tusind tak for jeres hårdt arbejde.
Hvis jeg kunne give 10+stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 10+stjerner havde jeg gjort det! Bedste service, bedste team, bedste vejledning! Tak er et fattigt ord! Fra udvisning af Schengen til ingen udvisning!!!!! Så vigtigt!
Bedste advokat Rabia og Oliver har…
Bedste advokat Rabia og Oliver har hjulpet mig med hele processen tak for det hele min mand fik opholdstilladelse på 8 måneder i alt ❤️
Det her firmaer er et kæmpestort…
Det her firmaer er et kæmpestort fupnummer og man skal ikke regne en skid med dem og der er virkelig mange røde flag hvorfor skulle man bruge et selskab som dette her til at få dansk statsborgerskab det giver ikke nogen mening eller at det skal hjælpe en med det da de ikke har noget som helst med sådan noget at gøre og hvis de gør sådan noget så er det kun for at og narre folk og narre penge fra folk hold jer væk fra sådan nogle idioter som dem her og dem der har gide det her selskab fem stjerner det er enten nogen der er blevet betalt for at gøre dette her eller så er det firmaet selv der har gjort det her eller betalt nogle andre for at gøre og give dem gode anmeldelser og fem stjerner I burde totalt skamme jer!!!!! Og man skal i hvert fald ikke støtte sådan nogle idioter der kan hjælpe med en skid
Satisfied
We are so satisfied with the service. It has been so quick and Rabia handled our case she did a great job. She helped us a lot and answers our questions professionally and quickly. From moving to Sweden and moving to Denmark. It is worth it everything we paid. We truly appreciate the team and especially Rabia. ❤️
Marc & Joy
Lees meer over geverifieerde reviews.