Onvergetelijke ervaring
Als een van de allereerste klanten van Go2Wild hebben we net weer een prachtige reis naar Tanzania achter de rug en we hadden ons echt niets beters kunnen wensen. Wij zijn een gezin met twee kinderen van 10 en 14 jaar en hadden gekozen voor het 12-daagse pakket: een combinatie van 6 dagen safari en 5 nachten Zanzibar.De organisatie was van begin tot eind vlekkeloos. Alle transfers waren perfect op tijd, waardoor we in alle rust met de kinderen konden reizen. De safari-gidsen waren fantastisch, niet alleen omdat ze zo goed waren in het spotten van dieren, wat ze deden met veel geduld en enthousiasme, maar ook omdat ze onze kinderen er echt bij betrokken. Daarnaast was de service van het reisbureau constant aanwezig; we voelden ons enorm in de watten gelegd en goed geholpen bij elke vraag.De reis was de perfecte mix tussen de wilde magie van de parken en totale ontspanning op de droomstranden van Zanzibar. We raden Go2Wild met de ogen dicht aan voor elk gezin dat Afrika op topniveau wil ervaren. Heel erg bedankt voor dit fantastische avontuur!
Fam. Ypkemeule

Antwoord van Go2wild