In juli een geweldige rondreis gemaakt langs de Westcoast (San Francisco, Monterey, Pismo, LA, Zion, Bryce en Las Vegas). Goed advies gekregen over hotels en wat er te doen is. We hebben een hike naar... Toon meer
Geweldige reis gehad met goede planning en hotels enz, in korte tijd was alles goed geregeld, super reis gehad mede doordat alles goed geregeld was. GoAmerika is echt gespecialiseerd. 32 dagen en ge... Toon meer
We hebben een prachtige reis geboekt via Great Lakes Travel - Go Amerika. Gestart in Boston, door naar New England en geëindigd met de drie steden New York, Philadelphia en Washington DC.... Toon meer
Alles is naar wens verlopen, ook de voorbereidingen vwb vragen zowel per mail als telefonisch werden zeer kundig gegeven. Tevens het uitzoeken van de vluchten zoals door jullie gedaan niets dan lo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.
Gildestraat 1, 1704 AG, HEERHUGOWAARD, Nederland
- 0202152007
- info@goamerika.nl
- goamerika.nl
We zijn heel tevreden over Go Amerika!
We zijn heel tevreden over Go Amerika!
De reis was super en alles klopte!
Geen enkele moeite was te veel tijdens het boeken.
Go Amerika, go for it!
Wij hebben al een paar keer jullie reisbureau aanbevolen bij vrienden.
Jan en Marie-Louise.
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice, vriendelijk en erg behulpzame medewerkers.En ze bieden reizen aan voor een mooie prijs.
Niets is teveel voor ze. Ze willen alles voor je uitzoeken en regelen.
Met kennis over het land. Waardoor ze ons veel "to do" tips hebben gegeven tijdens onze eerste reis naar Amerika de "dixie swing".
Bij onze 2e reis die wij geboekt hebben bij hun. (Fly & drive Philadelphia)
Op dag 1 vanwege het weer hadden we een beetje pech.
De dag dat wij zouden vliegen was storm en hadden wij vertraging van Amsterdam naar Frankfurt waardoor wij de vlucht naar Philadelphia gemist hebben.
GoAmerika in Frankfurt gebeld dat wij het die dag niet zouden redden om de huurauto op te halen. Zij hebben dit perfect voor ons geregeld dat bij aankomst in Philadelphia gewoon een auto beschikbaar was voor ons. (auto met upgrade)
Zojuist hebben wij onze volgende reis naar Amerika weer via GoAmerika geboekt.
Fantastische reis naar Houston / San…
Fantastische reis naar Houston / San Antonio / Austin ervaren. Goed geregeld door de zeer vriendelijke en goed meedenkende mensen van GoAmerika. Volgende reis gaan we zeker weer via hen boeken.
GoAmerika denkt met je mee om de reis…
GoAmerika denkt met je mee om de reis aan te passen aan jouw wensen. Alles was in Amerika ook perfect geregeld.
Zelfs toen een van de reisgenoten op…
Zelfs toen een van de reisgenoten op het laatste moment niet mee kon heeft GO ons fantastisch geholpen! Prachtige reis, echt een aanrader!!
Goed georganiseerd!
Alles heel goed geregeld. Over het algemeen waren de hotels prima. In een hotel moest er een extra fee worden betaald, die niet stond aangegeven in onze reispapieren. Routebeschrijvingen en beschrijvingen van bezienswaardigheden heel goed en uitgebreid. Enige minpuntje is dat uit de beschrijving niet duidelijk is of de reistijd van punt A naar punt B alleen pure rijtijd is, of dat hier al bezienswaardigheden in zijn meegenomen. In sommige gevallen klopte alles vrij goed, maar soms was de rijtijd aanzienlijk langer dan aangegeven. Al met al hebben we genoten van onze reis!
Geweldige specialist in de markt
Geweldige specialist in de markt. Vanaf het eerst contact tot aan het delen van ervaringen bij terugkomst in Nederland hebben wij genoten van deze organisatie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het bijzondere is o.a. dat je letterlijk tijd overhoud om te genieten van je reis ipv dat je nog iets moet regelen. Met de dienstverlening van Corrina kan je alleen maar happy worden. Alle reizen naar de VS boek ik voortaan via Go Amerika!
Great Job Guys!!
eerste amerikareis
Wij hebben onze eerste amerikareis bij go amerika geboekt. Wij hebben vanuit go amerika veel adviezen gekregen over de mooiste plekken en hotels. Onze vragen werden binnen 1 dag beantwoord. Wij zijn zeer tevreden over go amerika.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met…
Ik heb alleen maar goede ervaringen met GoAmerika.
Dit jaar voor het eerst kennisgemaakt…
Dit jaar voor het eerst kennisgemaakt met Go Amerika. Via de vakantiebeurs de nodige info ingewonnen over de staten Oregon en Washington. Het reisaanbod sprak ons erg aan en mede dankzij de hulp van het team Go Amerika en onze wensen hebben wij een geweldige rondreis geboekt en gemaakt. Van offerte tot boeking en 2 weken voor vertrek onze reisdocumenten in het bezit, kunnen wij niet anders zeggen dat het top geregeld was. Daarna de vakantie, geweldige route, super locaties qua hotels en verblijf. Wij hebben genoten en vinden Go Amerika een echte aanrader!!!
Van de zomer genoten van onze reis door…
Van de zomer genoten van onze reis door Florida, die geheel naar onze wensen, was samengesteld door Olivia, van GoAmerika !! Alles was super geregeld en Olivia luisterde goed naar onze wensen en kwam zelf ook met een aantal goede aanbevelingen
Nauw betrokken organisatie
Een fijne, kundige, nauw betrokken organisatie die veel kennis heeft van Amerika. Onze navigatie hield ermee op tijdens de reis en dit is na een telefoontje snel opgelost.
Hartelijk dank voor deze prachtige ervaring!
Southern Enchantments - een aanrader!
We hebben een fantastische reis gemaakt door de Deep South (Southern Enchantments). Alles perfect geregeld, van de auto, tot aan de verschillende hotels. Het enige was dat het wifi-apparaatje niet op tijd in het eerste hotel was, maar GoAmerika reageerde super snel op de e-mail en bood gelijk genoeg alternatieven en passende oplossingen waar we uit konden kiezen.
Qua hotels was alles goed, misschien alleen dat het hotel in Nashville iets geupgrade kan worden. De ligging was perfect in de Music Valley, maar het was iets aan de verouderde kant.
Qua reis en de plaatsen die je aandoet, kan misschien Greenwood uit het programma gehaald worden, niet qua hotel, want deze was fantastisch, maar in Greenwood zelf was niet zoveel te doen. Of dit hotel erin laten en het hotel in Vicksburg eruit laten. Vanuit Vicksburg gelijk doorrijden naar Greenwood en dan heerlijk bijkomen in dit luxueuze hotel!
Al met al was het een fantastische reis en kan ik GoAmerika zeker aanbevelen!
Uitstekend
Uitstekend! Alles goed geregeld, en altijd bereikbaar.
Zeer vriendelijk!
Fijne reisorganisatie
We kregen erg snel reactie op onze offerte-aanvraag en ook wanneer we vragen hadden werd er zeer snel gereageerd wat natuurlijk erg fijn is wanneer je helemaal enthousiast zo'n reis wilt boeken. Dit was de 2e x dat we via GoAmerika hebben geboekt en ook deze keer weer prima bevallen. Helaas wel verkeerde info gehad over het aantal mee te nemen kg bagage voor ons dochtertje, maar dit leidde verder niet tot problemen.
Geweldige verzorgd
Geweldige verzorgd.
Allerlei veranderingen mogelijk om de vakantie persoonlijk in te vullen.
Een paar weken voor vertrek viel er een dik pak info op de deurmat, waaronder een geweldig verzorgd reisboek. We hebben tips onderweg bijna allemaal gedaan. Zonder deze tips hadden we veel leuke en interessante dingen gemist.
We promoten Go Amerika zoveel mogelijk.
Go Amerika mag onze volgende USA/ Canada reis zeker weer regelen.
Goed geholpen
Goed geholpen. Er dreigde eerst een verschil. Maar dat hebben ze mooi opgelost. Je kan gemakkelijk wat wijzigen. Men denkt met je mee. Papieren op tijd.
Overstap op SLC
Enige wat een minpuntje was, was de overstap op Salt Lake City, daar was 2 uur voor gepland maar dit was door douane wat enorm lang duurde heel krap.
Gelukkig wachtte het personeel op ons zodat we onze aansluitende vlucht alsnog gehaald hebben.
Verder was het als van ouds prima geregeld!