Custom phone and tablet cases. High quality print, Fast shipping, Your own photos, iPhone, Samsung, LG, iPad. Made in Amsterdam, shipped to your door
Gonnetstraat 26, 2011 KA, Haarlem, Nederland
- reviews@gocustomized.com
- gocustomized.com
Ik heb besteld en betaald maar geen…
Ik heb besteld en betaald maar geen levering. Via de mails zeggen ze dat hij vestuurd is maar dat is niet het geval

Niet Tevreden!
Ik heb bij jullie een bestelling gedaan, extra betaald om het op tijd te laten aankomen.
Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, dus probeer ik jullie te contacteren en ik krijg een mail terug met "dit emailadres is niet meer in gebruik"
besteld en betaald
besteld en betaald
geen levering
bij herhaaldelijke mails ook geen reactie
ook niet via facebook
telefonisch niet te bereiken
Ondertussen contact gehad met hen en ook ons pakje ontvangen - EIND GOED AL GOED - dit ter info

Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice, geen contact mee te krijgen, had een product besteld en extra verzendkosten betaald zodat het de dag zelf binnen zou komen, is niet het geval. Product komt een dag later, geen communicatie van hun kant dat het product vertraagd is. E-mail gestuurd en via Facebook proberen contact te leggen maar geen reactie. Telefoonnummer nergens te bekennen.
Ze leveren goede producten, maar nu toch hopen dat ik de extra kosten vergoed krijg..

triest
Ik heb een aantal dingen bij jullie besteld, bewust bij jullie omdat jullie snel leverde. Dit hield in dat ik mijn cadeaus voor kerst had. Nu is het inmiddels kerst en zit ik zonder cadeaus voor mijn dierbaren, diep triest. Daarnaast reageren jullie niet op de mail en is er geen telefoonnummer.
Erg fijn dit, maar niet heus!