Købte en gaveæske med 20 ædelstene. De var skuffende små- de fleste mindre end halv størrelse og ligner ikke de udbudte.
Bedrijf heeft geantwoord
Kære Gitte, Hermed en lille hilsen fra en særdeles begejstret og trofast kunde. Jeg storelsker din butik og vi nyder vores smukke kvalitets ting derfra hver dag, de smukkeste swarowski krystalle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt i alt en god oplevelse. Jeg handlede over webshop. I første omgang modtog jeg en ødelagt figur, og jeg kontaktede dem samme dag, men efter en uge havde jeg intet hørt. Derfor ringede jeg ind og... Toon meer
Ballevej 118, 7300, Jelling, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Skønne spændende varer. Hurtig service og levering, samt ordentlig indpakning af skrøbelige varer.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
God oplevelse med kommunikation og betjening af min Bjergkrystallampe.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Meget nemmere at bruge og rengøre, kan bruges til at røre sødme ud i teen. Nem at bestille.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Har modtaget lidt til min nye lejlighed og jeg er som altid super tilfreds med både kvalitet og service.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
De er bare fantastiske 🥰 jeg bestilte en lille engel sent søndag aften.
Tirsdag formiddag kunne jeg hente den 😳 Fuldstændig vildt ❤️ tak for Jer ❤️🙏🏻❤️

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Jeg bestilte min varer tirsdag, og den kom dagen efter onsdag :-) Det er virkelig flot og en fantastisk anbefaling til dem som ønsker at få et super køb på godkarmashop.dk. Kan varmt anbefales :-)
Vibeke Olsen.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Jeg bestilte lidt sent søndag en kvindelig buddha figur. Hun er utrolig smuk 💜
Allerede tirsdag kunne jeg hente den i pakkeshoppen og den var pakket meget forsvarligt ind 😃
Kun ros herfra 💜
Mvh Jette
Fantastisk smukt udvalg og noget for en hver smag 🤩
Jeg har altid været top tilfreds med alle mine køb fra GKS 💫💫

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Kan varmt anbefale GodKarmaShop.dk - fine gode varer - og super hurtigt og sikker levering - alt kom fint frem
Vi har købt nogle fine Thailandske figurer - som skal være med til at skabe ro og harmoni i vores dejlige lejlighed -
. . . ikke sidste gang vi handler der 🙂

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Det er altid en dejlig oplevelse at handle hos Godkarmeshop🙏🏻🪐🙏🏻altid super god venlig hjælpsom sød &rar kundeservice, hurtig ekspedition, få timer efter jeg har afgivet min ordre så er pakken på vej… skal da ikke glemme at fortælle at deres varer er bare så fine smukke unikke.. når jeg har pakke i hænderne mærker super Go energi i hele kroppen. Tak for altid dejlig varm servic
Hilsner Jane

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Simpelthen sådan en flot butik og sød personale der kan hjælpe en med at tage beslutning om hvad man skal vælge ☺️

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Flot natur produkt, hurtig levering og utrolig fin kommunikation fra start til slut. 😉

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Bestilt onsdag. Ankommet fredag. Super fin krystaltårn og super, super hurtig levering :-)))))
Har skrevet men skriver igen lige...
Har været inde i god karma shop og køber gaver til både jul og fødselsdage til mine venner, som er meget nemt. Jeg elsker simpelthen den butik. Folk er så venlige både fysisk og på internettet derinde. Anbefaler virkelig.
Jeg kan især godt lide Britta. Nu har jeg mødt hende et par gange derinde, og hun er den aller venligste person jeg nogensinde har mødt. Altid dejlig gratis té i bredsten❤️
Bliv ved med den gode venlighed!❤️

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Yderst tilfreds. Varerne er pakket forsvarligt samt leveringen er i top. Bestilte igår, modtog idag. Tusinde tak!
Bestilte 2 syngeskåle, hvoraf den ene desværre ikke 'sang'. Men Britta sendte mig lynhurtigt en ny - og helt uden besvær for mig. Rigtig god service, og virkeligt nogle flotte produkter!

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Skøn butik og god service og hurtig levering. Bestilte den skønneste lille Happy Buddha og fik ham dagen efter.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
En virkelig god oplevelse.
Havde købt en saltstenslampe, den kom 2 dage efter bestilling, desværre var der en fejl på fatningen kontakter forhandler og får besked om de sender en ny med det samme kan se den skulle være her allerede imorgen, så samlet set en god oplevelse og dejligt man ikke skal vente en evighed <3

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Virkelig en god indkøbsoplevelse. Jeg har ledt længe efter en stor rå tigerøje og Britta havde nogle stykker. For at sikre mig at få den rette, ringede jeg til Britta, hun sendte straks billeder og forklarede udfra mine spørgsmål. Og indenfor en time var alt på plads og stenen på vej afsted. Helt fantastisk. Nu bor den herhjemme og bringer enorm glæde. Tak for så god service ❤️🥰
Lees meer over geverifieerde reviews.