Virkelig omstændigt at indløse med krav om at oprette en bruger med latterlige koder og andre gener for kunden. Absolut nul stjerner herfra, men fik dog set filmen.
Lees wat reviewers zeggen
Dette virker som lite seriøst opplegg. Fikk gavekort som jeg ville innløse 26.12, ble oppgitt at det tok 2-3 dager. Venter enda 04.01… Pøvde å ringe tlf som er oppgitt, men det er jo ute av drift.... Toon meer
Ventet 2 måneder (til nå) på kinobilletter, og forsatt ikke fått dem. Har snakket med 2 ulike ansette på mail, som skrev til meg en gang, men svarer ikke når jeg skriver tilbake. Ingen problem med gav... Toon meer
Jeg bestilte et gavekort i god tid før jul, bestilte dette i gaveeske. Jeg fikk hverken gavekort eller eske. Jeg forsøkte å sende flere mail, uten å få svar. Jeg prøvde også å ringe, men fikk beskjed... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Contactgegevens
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Denemarken
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Undgå i videst mulige omfang
Vi får jævnligt gavekort fra venner og familie til fx Zoo. Jeg har endnu ikke prøvet at tingene bare virker. Der er altid problemer, hvor de ikke kan indløses og man ender med at hænge i en telefonkø eller måtte udskyde at bruge kortene til næste gang og til sidst ryger de ud fordi man ikke får dem brugt. Man kan ikke lade være med at få følelsen at det er helt bevidst da de så kan skovle alle pengene ind selv. Giv meget hellere dine kære et sødt kort og nogle kontanter, så sparer du dem for en masse besvær/frustrationer.
Har fået gavekort til kro ophold men…
Har fået gavekort til kro ophold men kan ikkeindløse det ,har før været inde og kigge det gik fint ,men nu kan jeg ikke gøre det der bliver ved med at stå det ikke er aktiveret ved køb . Har prøvet at kontakte go Dream men uden held ,jeg ved det snart er udløbet ,men hvad hjælper det når man ikke kan ringe eller få kontakt på andre måder
Go dream har haft tekniske problemer i…
Go dream har haft tekniske problemer i 13 dage nu. Tager ikke deres telefon eller mulighed for at aktiverer ens gavekort. Så de når at udløbe. Det er sidste gang jeg bruger GoDream. Kæft noget øv...
Firmaet er gået konkurs
Firmaet er gået konkurs. Totalt fup og svindel. Utroligt at Godream udnytter covid 19 til at få firmaer til at købe medarbejder gavekort og så putte penge i egen lomme og så lukke firmaet. Føj for en moral!
Udløbet gavekort til go Dream
Vi har fået et gavekort til go Dream i gave. Det fik vi forlænget 3 måneder og så blev Danmark lukket ned for barer og restauranter. Nu er det desværre udløbet og vi har ikke kunnet komme igennem til go Dream hverken pr telefon eller mail.
Tænker at mange er i sammen båd.
Håber snart vi hører noget.
Kan ikke indløse gavekort og kan ikke…
Kan ikke indløse gavekort og kan ikke komme i kontakt med kunde omsorg har prøvet i 3 dage. ØV.....
Har lige talt med den sødeste pige på…
Har lige talt med den sødeste pige på Go' dream
har fået et åbent gavekort, da vores er udgået, super service, har købt før hos go'dream og det er ikke sidste gang :-)
Pengemaskine - dårligste kundeservice
Har flere gavekort, som nu er udløbet. Corona gør desværre ikke man kan forlænge det.
Så spred budskabet på alle medier og alt, og del trustpilot at det er den dårligste kundeservice ever. Og så kan I komme med jeres auto svar “du kan kontakte kundeservice” og “det er desværre udløbet så vi kan ikke gøre noget”...
Det er vanskelig å finne fram til…
Det er vanskelig å finne fram til hvilke behandlinger som dekkes av gavekortet, og hvordan det anvendes.

Antwoord van GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Virkelig uoverskueligt og besværligt at…
Virkelig uoverskueligt og besværligt at indløse gavekort.
Har prøvet flere forskellige gavekort og det er det samme hver gang.
Man bliver kastet frem og tilbage på hjemmesiden og det er uklart hvad man præcist kan bruge sit gavekort til.
Har også flere gange oplevet at de steder man kommer for at benytte kortet, ved personalet ikke helt hvad de skal stille op med det.
Kan virkelig ikke anbefales.

Forlængelse
Super god service. Fik gavekort forlænget da vi ikke kunne nå at bruge det på grund af Corona. Kan kun anbefales 👍👍 Birgit Christensen

Køb smartboks
Hvis man skal give bokse i gave, så køb dem hos smartboks....De har en god service og kan forlænge efter udløbsdato, kan kun anbefale dem ;-)

Rigtig god service hos 'kundeomsorgen'
Vi havde fået glemt at aktivere min søns gavekort i tide, og skrev til GoDreams kundeomsorg, om vi mon kunne få lov at få det aktiveret alligevel.
Kundeomsorgern svarede hurtigt, og kvitterede ikke blot ved at åbne det, men sendte et nyt med yderligere et år.
Virkelig god service, og langt ud over det forventede.
Det sætter vi rigtig stor pris på!

Tak til IT eksperterne hos Go Dream
Jeg kom til at smide mit gavekort ud og skrev ind til Go Dream, hvor jeg ikke blev garanteret noget i første omgang, men at deres it-team villle tage sig af det. Det lykkedes heldigvis og jeg fik pr mail sendt et nyt elektronisk gavekort. Nu har jeg benyttet det med god tilfredshed, dog kunne jeg ønske at deres hjemmeside var mere brugervenlig, så der i mindre grad opstår misforståelser. Men tak til den IT mand som løste mit problem. Det er jeg glad for.

Gavekort = penge med udløbsdato
Gavekort = penge med udløbsdato
Får man ikke brugt gavekortet inden udløbsdatoen, eks. fordi det er for bøvlet at finde den rigtige "oplevelse" (pris, geografi etc), så har man reelt set smidt pengene i skraldespanden.
Gavekort er sq noget at det dummeste der er opfundet (undtagen for de bondefangere der udsteder dem)

Antwoord van GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Løbetid for biograf gavekort på 1 år..
Løbetid for biograf gavekort på 1 år... Køber du i f. Eks i megascope.dk er der 5 år

Mega dårligt
Mega dårligt. De reklamere med biograf i Viborg, men de er ikke tilknyttet biografen Viborg. Så det er falsk markedsføring

Antwoord van GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Giv mig nu en god oplevelse tak
Jeg modtog august 2019 5 GoDream gavekort i bryllupsgave og beder om at sende ét retur, da vi ikke kan bruge rejse-gave-kortet. Får at vide af "Kundeomsorg", at det allerede er indløst - selvfølgelig har jeg ikke indløst rejsen. Jeg tænker, det på være hårdt at være medarbejder hos GoDream og endda kalde det kundeomsorg. Det er simpelthen så ringe service. Dbh Hanne

Antwoord van GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Hvordan kan man give en udløbsdato der…
Hvordan kan man give en udløbsdato der hedder 1-2 år på biografbilletter? Jeg vil gerne have det først udløber om 2 år så.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.