Transparante offerte vooraf en geen verrassingen achteraf. Snelle reactietijd en goede service. De airco is op tijd en volgens planning geïnstalleerd. Ik ben tevreden met mijn airco. Aanrader!

sturen herinnering factuur op 07-07-2025 van bestelling 30/09/2024, die gewoon met ideaal betaal is. Gelukkig had ik bijna een jaar naar dato de gegevens nog, maar lijkt alsof ze hun administrat... Toon meer

het zijn oplichters ben al 1,5 jaar met hun in strijd in de rechtbank die hebben ze onlangs verloren en weigeren nog steeds om te betalen. Mensen trap er niet in bij zoals ze zich noemen KWB Cool... Toon meer

1. Airconditioningwinkel
  2. Airconditioningsystemen leverancier

Wij zijn GoedkopeAirconditioning.com, dé specialist in betaalbare, energiezuinige airco’s. Wij leveren een ruim assortiment aan split-units en accessoires, altijd tegen scherpe prijzen. Of je nu zoekt naar een single-, duo- of multi-split systeem: bij ons vind je de juiste oplossing voor elk budget. Wat ons écht onderscheidt? Bij ons kun je gemakkelijk betalen in 3 rentevrije termijnen, zónder BKR-registratie. Liever een airco leasen? Ook dat is mogelijk – ideaal als je geen grote uitgave in één keer wilt doen, maar wél wilt genieten van een koel en comfortabel binnenklimaat. Daarnaast bieden we professionele montage, onderhoud en tot 5 jaar garantie. Dankzij onze vakkennis en certificeringen (BRL 100 en 200) ben je verzekerd van kwaliteit en service. GoedkopeAirconditioning.com – slim, snel en voordelig geregeld.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fijne ervaring!

16 maart 2026

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Heel graag gedaan, en heel veel plezier van uw airco.

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas…

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas negatief verlopen.
Vanaf het begin heb ik problemen gehad met de airconditioning. Deze zijn meerdere keren gemeld en zijn nooit definitief opgelost. Vorig jaar is er een monteur langs geweest en is er tijdelijk een oplossing geboden, waaronder het vervangen van een afstandsbediening. Het oorspronkelijke probleem bleef echter bestaan.
Wat ik vooral jammer vind, is de manier waarop er later met mij is gecommuniceerd. In plaats van samen naar een oplossing te zoeken, werd de toon onvriendelijk en dreigend. Dat gaf mij geen vertrouwen meer.
Ik deel deze review om mijn persoonlijke ervaring te beschrijven. Voor mij was dit onvoldoende service en professionaliteit. Ik zal daarom in de toekomst voor een ander bedrijf kiezen.

7 januari 2026

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Wij zijn 2 dagen met elkaar in contact geweest en ik heb u talloze malen uitgelegd dat u geen airco gekocht heeft bij ons. U zegt zelf ook dat deze gekocht is bij KWB cooling. Dat zijn wij, Goedkopeairconditioning dus niet.
Van ons is er bij u nog nooit een monteur langs geweest, sterker nog u komt niet eens voor ins ons klantenbestand.
En mijn toon is nooit dreigend geweest, u begon te schreeuwen aan de telefoon en eist dat ik voor niets bij u kom om de airco te repareren. U verdraaide de feiten zelfs zo dat u verzon dat de airco net een jaar oud zou zijn.
De airco is dus al 5 jaar oud , volgens uw eigen berichten, waarmee deze sowieso al buiten zijn garantietermijn valt. Er blijkt nooit onderhoud te zijn gepleegd wat een voorwaarde is voor behoud van de garantie. En de airco is gekocht bij een bedrijf dat nu 2 jaar geleden failliet is gegaan.
Drie redenen om niet garantiewerk bij u uit te hoeven voeren voor niets.
Zelfs uw rechtsbijstand heeft u dat medegedeeld. Maar als je je gelijk niet kan halen moet je tegenwoordig een slechte review schrijven om te chanteren blijkbaar. Daar gaan wij ons niet toe verlagen
Goedkopeairconditioning heeft nooit zaken met u gedaan, dus deze review is het resultaat van een heel zuur iemand die haar gelijk niet kan krijgen en dan maar probeert te chanteren. Daar zullen wij nooit voor zwichten mevrouw.

Prima bedrijf

Geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Installatie keuring en begeleiding(after sale) perfect voor elkaar.

5 december 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Bedankt voor uw review, we hebben het heel graag gedaan.

100% 5 sterren waard

Gisteren zijn ze hier geweest voor het instaleren van de Airco's. Ze hebben super werk afgeleverd. Zeer beleefd en netjes te werk. Het voortaject voor informatie en afspraken gaf ons al goede hoop, en dat is helemal waargemaakt. Alles is geheel volgens onze wensen. Ze zijn de 5 sterren 100% waard.

29 juli 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Fijn om te horen dat we de verwachtingen hebben waargemaakt, en heel erg bedankt voor uw prachtige review. En nu lekker genieten van de airco's.

Vandaag bij mijn moeder thuis LG airco…

Vandaag bij mijn moeder thuis LG airco geplaatst. Super service, vriendelijk en netjes! Zie je niet vaak meer maar nogmaals aanrader. Moos Sonnevelt

24 juli 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

We hebben het heel graag gedaan Moos, en deze week komen we even de puntje op de i zetten.

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden. Contact over de offerte via whatsapp (en mail) was vlot, vriendelijk en ook in de vrije uren.

Monteurs vriendelijk en vakkundig.

De airco's zijn inderdaad heel concurrerend qua prijs, dus ik heb geen echte minpunten. Dat ikzelf de dozen enzo moest afvoeren is voor mij geen probleem, maar als je geen vervoer hebt of oud en gebrekkig bent kan dat lastig zijn.

Ik ben heel tevreden. Aanrader.

10 juli 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent. Nu lekker gaan genieten van je koele huis.

Goed advies en vakkundige plaatsing

Goed en snel advies, snelle levering en vakkundig geplaatst.

10 juli 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Richard bedankt voor de 4 sterren. We hebben je met veel plezier geholpen en we hopen dat je dochter veel plezier beleeft aan haar airco.

Prijs / kwaliteit prima in orde

Snelle reactietijd, goed advies. Montage op korte termijn. Keurig geïnstalleerd. Lege dozen niet meegenomen vind ik een klein minpuntje.

4 juli 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Bedankt voor je review Stephan. Klopt inderdaad dat we de lege dozen nooit meenemen. Maar gelukkig ben je wel super tevreden over je airco. Geniet er van.

administratie niet in orde

Gelukkig had ik bijna een jaar naar dato de gegevens nog, maar lijkt alsof ze hun administratie niet op order hebben.

Update 08-07, ze hebben netjes hun excuses via mail aangeboden. Even ter verduidelijking ik heb geen airco gekocht maar trillingsdempers, administratie blijft lastig 😀. Dus geen volle 5 sterren

7 juli 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Oscar, wij betreuren het ook zeer dat deze fout in ons systeem voorkomt. We hebben u al onze excuses aangeboden en dat doen we hier nogmaals.
We hopen dat u wel veel plezier heeft van uw airco.

Helemaal top!

Ik heb nu mijn 2e airco laten installeren (eerste in woonkamer, tweede in slaapkamer. Uitstekende service, goede prijs en perfecte kwaliteit geleverd. Installatie was al mogelijk binnen 5 werkdagen in buurt van Amsterdam zonder extra kosten en de monteur denkt fijn met je mee om alles zo mooi mogelijk weg te werken!

23 juni 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Altijd fijn om te horen dat de klant blij is met onze service en ons product. Bedankt voor je mooie review en heel veel genot van je airco.

Een super bedrijf!

Een super bedrijf!
Geweldige service!
En ontzettend vriendelijke mensen wat er werken!
In één woord: Top!!!
Absoluut een aanrader!!!

10 juni 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Fijn om te horen Marco en Debby, nu lekker genieten van je koele huis.

Goed geholpen en eerlijk advies

Goed geholpen. Na contact via WhatsApp snel een offerte ontvangen en een eerlijk advies gekregen. Na het bespreken van mijn wensen, kon het toch nog wat voordeliger dan ik had gedacht. Ik blij met mijn airco!

26 juni 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Dankjewel voor je mooie review, we hebben je met alle plezier geholpen.

Ik ben ontzettend blij met mijn airco

Ik ben ontzettend blij met mijn airco.
Ben goed geadviseerd over welke airco ik nodig had voor in mijn woning. De monteur kwam op tijd en heeft het super netjes gemonteerd, tijdens een bakkie koffie heeft hij me rustig uitlegt hoe het werkt.
prijs kwaliteit is prima. Niks mis mee.
Heb het heerlijk koel in huis.

27 juni 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Fijn om te horen en bedankt voor je review!

Ik heb de duurste airco gekocht in de…

Ik heb de duurste airco gekocht in de 2,5KW range, met warmtepomp systeem omdat ik ook moet verwarmen. Waarom ik de beslissing heb gemaakt om hier te bestellen is het volgende:

1: Kreeg tot in de avond laat antwoorden op me vragen m.b.t. airco, dus iemand is bijna altijd telefonisch beschikbaar.

2: Je kan in 3 delen betalen zonder problemen, handig voor grote bedragen.

3: De producten, zijn absoluut niet prijzig vergeleken met andere sites zijn ze zelfs goedkoper, dus ze doen hun eigen naam ook erg goed.

4: Die airco die ik heb heeft een air purifier en goeie wifi functionaliteiten.

Bel goed, doe je onderzoek en vraag wat je precies nodig hebt en daarna maak je keuze.

De monteur was op tijd en heeft het werk heel netjes achtergelaten. Ik vroeg hem om de airco precies in het midden te zetten en dit heeft hij ook speciaal voor mij gedaan waardoor het esthetisch ook erg mooi eruit ziet.

Denkt ook mee aan juiste plaatsing, de service kost wat, maar is het absoluut waard.

Kortom, ik ben tevreden!

27 juni 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Bedankt voor uw mooie review en we zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.

Op 23 juni is er een airco geplaats …

Op 23 juni is er een airco geplaats bij mij monteur Mattia heeft alles keurig uitgelegd en alles heel netjes gemonteerd.
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf hoe ze de tijd nemen en de snelle afhandeling.

23 juni 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Zo horen wij het graag, heelveel plezier van uw airco

Zo slecht en incompetent

Zo een slecht en incompetent bedrijf als IQ ENERGIE goedkope aircontitioning ban ene Ger heb ik nog nooit mee gemaakt. Eerst werd een airco geplastst, toen was de zogenaamde elektriciën ziek en ef kwam een persoon. Deze kon de afgesproken werkzaamheden niet verrichten. Na weken wachten gebeld en geappt toen werd er weer een gestuurd die geen elektriciën is. Dus werkzaamheden weer niet uitgeboerd. Nu weer weken achter dat bedrijf aan en niets gebeurd. Ondrrtussen ander bedrijf ingeschakelt dat het prutswerk afmaakt. De rekening gaat naar het bedrijf wasr de aico gekocht is. Ik kan alleen waarschuwen voor dit bedrijf met leugens en incompetente leiding. Niets kopen daar!!!!!

26 februari 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Dank voor je bericht. We vinden het oprecht jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd en begrijpen dat het vervelend is als werkzaamheden niet tijdig worden afgerond.

In jouw situatie ging het om een aanvullende technische aansluiting waarvoor specifieke voorwaarden gelden. Hoewel wij die werkzaamheden wel kunnen uitvoeren via een erkende elektricien, mochten we dit in dit geval niet afronden om redenen buiten onze invloed. We hebben vervolgens een datum voorgesteld om het werk alsnog uit te voeren. Op dat moment gaf je aan verhinderd te zijn vanwege een privé-afspraak. Daar hadden wij uiteraard alle begrip voor.

We hebben toen aangegeven dat we graag een nieuwe afspraak wilden plannen zodra het jou weer uitkwam. Omdat we daarna geen reactie meer ontvingen, wachtten we nog op een voorstel van jouw kant. Helaas hoorden we niets meer, tot het moment waarop we vernamen dat je een ander bedrijf had ingeschakeld en geen verdere samenwerking meer wenste.

We willen benadrukken dat we steeds bereid zijn geweest om binnen onze mogelijkheden het werk netjes af te ronden, maar dit lukt alleen met wederzijdse afstemming. Mocht je alsnog het gesprek willen aangaan of samen tot een oplossing willen komen, dan staan we daar nog steeds voor open. Je kunt ons bereiken via

Super snelle en goeie service

Op maandag gebeld en aan het eind van de week al geplaatst naar volle tevredenheid, vriendelijk monteurs die meedenken met de wensen van de klant.

1 mei 2025

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Bedankt voor je mooie review!

Fijn dat we zo snel konden schakelen en dat de installatie naar volle tevredenheid is verlopen. We geven je complimenten graag door aan onze monteurs!

We zetten elke dag in op klantgerichte service zoals deze. Laat het gerust weten als we je in de toekomst weer kunnen helpen.

Goedkope airco’s heeft KWB overgenomen

Goedkope airco’s heeft KWB overgenomen. Ik heb afspraak voor onderhoud afgezegd. Geen probleem. Namen wel weer contact op. Belde op gegeven moment dat ze in de buurt waren en of het uitkwam. En het kwam uit.
13 december was dat. Monteur vroeg een sopje. Heeft het filter (die ik regelmatig reinig) met een sopje schoongemaakt! 2 moeren gecheckt en na 15 minuten klaar. Kopje koffie gegeven en (oliekoekedom) mijn handtekening op telefoon van monteur geplaatst. Was voor zijn werkbon die ik niet te zien kreeg
Op 14 december ontvang ik een eerste! herinnering. Factuur is van IQ energie. Nooit van gehoord
Factuur is € 175,00. Binnen 5 dagen betalen.
Op zich zag t busje van goedkope airco’s er profi uit, monteur was als zodanig gekleed. Leek ook wel te weten wat ie moest doen.
Maar de facturatie riekt naar oplichting. Ik ga (nog) niet betalen. Er zijn tenslotte wettelijke betalingstermijnen.
Verder ga ik dit juridiseren.
Maar let op.

14 december 2024

Dank voor je bericht.

Goedkope Airco’s is in april 2024 overgenomen door een andere partij. Sindsdien zijn er enkele interne wijzigingen doorgevoerd, waaronder in de facturatie.

Laat ons gerust weten via welk kanaal we je het best kunnen bereiken om dit netjes af te ronden.

Review over goedkopeaircondioning.com

Review over goedkopeaircondioning.com

Een hele slechte ervaring met dit bedrijf. In het verleden een airco gekocht bij kwbcooling, ik kreeg te horen toen ik hen belde dat dit bedrijf gestopt was en zij de aftersales deden. De meneer die altijd de telefoon opneemt beloofde een hoop maar kwam het alleen niet na. Wat een service.

21 augustus 2024

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring.

Goedkope Airco’s heeft in april 2024 de activiteiten van KWB Cooling overgenomen, dit is onze duitse site. We begrijpen dat zo’n overgang vragen of verwarring kan oproepen.

Laat ons gerust weten via welk kanaal we je het best kunnen bereiken om dit samen rustig te bespreken.

Prima airco

Prima airco, goede prijs, vriendelijke en nette monteur. Nam alle overtollige verpakkingen weer mee. Apparaat werkt uitstekend, heel de "winter"mee verwarmd en nauwelijks nog gas hoeven te gebruiken. Nu het een 8 maanden gebruikt, nog steeds prima. In deze zomer nog niet nodig gehad.

13 juni 2024

Antwoord van Goedkopeairconditioning

Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de airco, installatie én onze monteur. Fijn dat het apparaat zo goed bevalt — zowel in de winter als nu richting de zomer.

Als je in de toekomst vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het gerust weten. We helpen je graag!