2 dozen besteld, 1 doos in orde, andere doos volledig zonder ijzertjes geleverd. Na melding hiervan werd ik onmiddellijk door de verkoper gecontacteerd en werd dezelfde dag nog een nieuwe doos verzond... Toon meer
Na een eerste verkeerde levering van mondkapjes uiteindelijk toch nog de juiste in ontvangst mogen nemen, echter nu ik over de bestelling een vraag heb hoor ik niks meer van ze. Edit: uiteindelijk... Toon meer
2 verkeerde producten geleverd gekregen. Kleur en stof is anders, plus geen pochette voor het bijhorende filter zakje. Retour proces geeft een error bij de aanvraag ernaar.
Bestelling is zeer vlot verlopen. Levering was supersnel. De kwaliteit van de producten voldoet aan onze verwachtingen. Voor herhaling vatbaar, maar hopelijk voor iets anders dan mondmaskers :-)
Verkoop van wegwerp-en stoffen mondmaskers
Kwarteldreef, 8800, Roeselare, België
- +32470864326
- mathias@toels.be
- goedkopemondmaskers.be
Teleurgesteld in zwarte mondmaskers
Teleurgesteld in zwarte mondmaskers, geen witte binnenkant dus uiterst moeilijk binnenkant van buitenkant te onderscheiden.
Bij contactopname lange reactietijd, antwoord niet behulpzaam.
Sowieso Chinese makelij, liever CE goedgekeurde maskers kopen.
Goede prijs en snelle levering!
Super snelle service
Super snelle service, goeie mondmaskers op met een bril te combineren omdat je het ijzertje aan de bovenkant heel goed kan plooien over je neusbrug
Snelle levering leuk mondkapje voor…
Snelle levering leuk mondkapje voor weinig geld ik zou hier zeker weer bestellen
Materiaal is van goede kwaliteit
Materiaal is van goede kwaliteit. Levering was tijdig en correct zoals aangegeven.
alles verliep naar wens
heel tevreden snelle levering en ti to…
heel tevreden snelle levering en ti to in orde
Vlotte opvolging.
Zeer tevreden!
Heel behulpzaam, snelle levering, goede kwaliteit. Zal er zeker nog bestellen👍🏼
Goede communicatie en snelle levering
De zending kwam volledig aan
De zending kwam volledig aan , bij mirakel want de verpakkingsdoos was erbarmelijk slecht. Je kon er gewoon doorheen kijken wat men duidelijk ook had gedaan.

Antwoord van Goedkopemondmaskers
Heel tevreden
Heel tevreden. Snel antwoord op mails. Snelle en perfecte levering. Zeer goede kwaliteit en pasvorm. Aan te raden.
Heel professionele en snelle service.
Wij hebben al meerdere malen besteld en steeds zeer correcte service en prijzen.