Oplichter!!!!
Oplichter!!!!! Retour teruggestuurd naar retouradres klopt niet op de site. Geeft aan dat het retourneerd moet worden naar China. Het retour adres is fake. Hierdoor raakt het pakket kwijt. Retourneren dus niet mogelijk
Zeker hier niks aankopen, FRAUDE, Oplichterij bestaat NIET!!!!
besteld, betaald, niet geleverd, dus verder opgevolgd via verschillende mails, zonder antwoord, dus gemeld aan de nodige instellingen en officieel klacht ingediend.
Europees Centrum voor de Consument, via de bank en fraude meldpunt + PV bij politie.
Besteld en betaald, maar krijg niet geleverd.
ook telefonisch geen gehoor.
slecht bedrijf dus.
Hier kun je beter geen zaken mee doen.
Ik heb aangifte gedaan
Heb begin juni een bestelling gedaan we zitten nu op eind juli moet mijn bestelling nog krijgen, heb gereageerd op de mail van de bestelling die ik dan nog wel heb gehad of ik mijn bestelde artikel nog wel krijg (geen reactie) dus ik ben gewoon opgelicht, geen product en geld weg
Dit eenmansbedrijf is ZEER ONBETROUWBAAR. Het lijkt erop dat er een gelikte website is gekopieerd, getoonde plaatjes op FB geven een fraai beeld.
Ik bestelde iets, er werden tegelijk 2 exemplaren berekend waarop ik onmiddelijk de aankoop wilde annuleren. Kreeg een geautomatiseerd antwoord dat de bestelling geaccepteerd was!!
Vervolgens werd het bedrag gelijk van mijn creditcard afgeschreven (in hun voorschriften staat betaling NA levering). Er wordt gesproken over retourzenden en binnen 30 dagen geld terug. Er wordt op geen enkele manier gereageerd op mijn mails, retourzenden kan helemaal niet en geld terugkrijgen dus ook niet.
Wat een oplichterij!
Trap hier niet in!!!!
Ik had van die siliconenbakjes voor de airfryer besteld, bleken ze veel kleiner dan in de advertentie getoond. Email gestuurd voor retourneren, nooit meer wat van gehoord. Klarna wil nu weer dat ik contact met ze opneem, anders zetten ze de betaling weer actief en kan ik uiteindelijk eennincassobureau verwachten, zucht...
Wat een oplichters!
Ook ik heb een zeer slechte ervaring met Gogetretail.
Op 5 mei product ontvangen, op 8 mei email gestuurd, waarin ik hen aangegeven de het product niet is wat ik er van verwachten.
Op 9 mei antwoord ontvangen, dat ik het niet retour kan sturen omdat ik het in de uitverkoop heb gekocht.
Hierop heb ik meteen dezelfde dag gereageerd, dat volgens de Nederlandse wet ook uitverkoop artikelen retour gestuurd mogen worden.
Geen antwoord.
Op 12 mei het product opgestuurd naar het adres van Gogetretail, waarmee zij ingeschreven staan bij de KVK.
Email retour gehad op 27 mei, dat ik het naar een onbekend adres heb gestuurd.
Wederom gereageerd, dat ik dit adres heb gevonden bij de KVK.
Vandaag wederom een antwoord gekregen, dat ze mij heel graag willen helpen, maar het pakket is naar een onbekend adres gestuurd. Nooit een retouradres ontvangen, dus naar het Hoofdkantoor in Sappemeer gestuurd met track en trace. Pakket is daar aangenomen.
Ik ben er helemaal klaar mee, en ik ga aangifte doen van oplichting bij de politie.
Als ik jullie was, zou ik hetzelfde doen.
Samen staan wij dan sterker tegen dit soort bedrijfjes.
Zeer slechte ervaring. Mijn vader heeft iets teruggestuurd en nu wordt beweerd dat het niet teruggestuurd is en krijgt hij een aanmaning van een incassobureau.
Apparaat werkte ook zeker niet naar behoren en doos waar het in zat was ook al geopend geweest.
Website is ook niet bereikbaar!
Heb een bestelling ontvangen , die niet naar behoren functioneert, wil deze graag terug sturen , binnen 30 dagen , na een mail gestuurd te hebben zelfs meerdere krijg ik maar geen adres voor retour.
Deze site is er om geld te verdienen maar niet klantvriendelijk in het oplossen.
Voel me voor t blok gezet.
Wat een dubbele onzin dit bedrijf, product werkt niet, zeggen ze je had eerder moeten mailen. Heb het product volgens hun op 6 april ontvangen, dat klopt, lag in de brievenbus, paar dagen later eruit gehaald en op 12 april een mail gestuurd dat product niet in orde is, dat was volgens hun veel te laat. Ze reageren zelf veel te laat op mails en zeggen dan we hebben geantwoord en gestuurd wat dus niet zo is. Nou sorry hoor, hier ben ik het zo niet mee eens, bestel aub niks op deze site!!! Alles komt ook rechtstreeks vanuit China, op zich niks mis mee, maar je betaald veel te veel voor slechte kwaliteit!!! Die ene ster is omdat je minimaal 1 ster moet geven, anders dikke vette 0!