1. Haartransplantatiekliniek

Gold City Clinics in Nederland is naast Gold City Clinics in Londen en Istanboel de derde kliniek die zijn deuren opent. Als eerste kliniek in Nederland die voor een vast tarief onbeperkt of tot maximaal haartransplantatie behandelingen uitvoert. Bij ons staat de medische haalbaarheid en kwalitatieve behandelingen altijd voorop. Of u voor de vaste tarief 2500 Grafts ontvangt of 6000 Grafts, voor iedereen is de service en nazorg gelijk. Wij als kliniek hanteren altijd een tevredenheidsgarantie. Ieder persoon die bij Gold City Clinics behandeld wordt mag uitgaan van een tevreden resultaat. En wat ons ook erg uniek maakt, is dat we ons niet schuilen achter garantie bepalingen, maar juist meedenkend zijn. Bent u iet tevreden, dan doen wij het nog een keer. Gold City Clinics is internationaal actief en ontvangt mensen over de hele wereld. Nu ook met onze vestiging in Nederland zijn we net als Schiphol centraal voor veel mensen uit verschillende landen. Al onze tarieven zijn inclusief de behandeling een jaar lang nazorg, met alle controle momenten en was afspraken. Kortom, voor één bedrag all inclusief in Nederland behandeld.

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zet je stap bij Gold City Hair

Mijn ervaring bij Gold City Hair in Capelle aan den IJssel was werkelijk uitzonderlijk. Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik hier met echte professionals te maken had. De ontvangst was warm, de sfeer in de kliniek prettig en het hele team straalt een enorme mate van betrokkenheid en deskundigheid uit.

In het bijzonder wil ik mijn grote dank uitspreken aan Özlem. Haar begeleiding gedurende het hele traject was werkelijk fantastisch. Ze neemt de tijd, luistert goed, denkt actief mee en geeft duidelijke en eerlijke uitleg. Dat gaf mij vanaf het begin veel vertrouwen. Özlem combineert vakkennis met oprechte aandacht voor de patiënt, iets wat je tegenwoordig helaas niet overal meer tegenkomt.

Wat mij daarnaast echt opviel is de positieve en proactieve houding van iedereen in de kliniek. Het hele team werkt zichtbaar met passie en professionaliteit. Er wordt continu meegedacht, alles wordt zorgvuldig uitgelegd en je voelt dat kwaliteit hier oprecht voorop staat. Tegelijk blijft de sfeer persoonlijk, vriendelijk en ontspannen.

Gold City Hair is voor mij een kliniek waar professionaliteit, service en menselijkheid samenkomen. Als je op zoek bent naar een plek waar je serieus genomen wordt, waar vakmanschap centraal staat en waar je met vertrouwen behandeld wordt, dan kan ik Gold City Hair in Capelle aan den IJssel van harte aanbevelen.

10 maart 2026

Behandeling ondergaan bij Golden City…

Behandeling ondergaan bij Golden City Clinic en wat een fijne ervaring! De kliniek is schoon, netjes en alles werd duidelijk uitgelegd. Je voelt je echt als klant koning daar. Mijn behandeling werd uitgevoerd door Buchra en een andere dame, en ik kan met zekerheid zeggen dat Buchra een engel is die uit de hemel is gevallen. Ze heeft haar uiterste best gedaan, met een prachtig resultaat als gevolg. En dit is nog maar het begin – het uiteindelijke resultaat is nog niet volledig zichtbaar, maar je ziet nu al een groot verschil. Mijn haar is prachtig en vol.

Ik ben enorm tevreden en raad Golden City Clinic aan iedereen aan die een haartransplantatie overweegt. Ik wil het hele team bedanken, van de begeleiding tot de uitvoering. Een speciale dank aan Roos, die me heeft overtuigd om deze stap te zetten. Haar woorden waren niet alleen overtuigend, maar ze zijn volledig waargemaakt. In één woord: geweldig!"

21 januari 2025

Gold City Clinics heeft service…

Gold City Clinics heeft service verlenen tot kunst verheven! Wat een vriendelijke deskundige mensen. Mijn haartransplantatie is nu 7 dagen geleden. Over de artsen, en de Turkse ondersteuning niets dan lof.

Zeker een aanrader voor mensen die er tegenop zien. Zeer gunstige voorwaarden, prettige ambiance, prima verzorging!

Nu afwachten op wat er bovenop mijn hoofd komen gaat.

Cees Heeneman

18 januari 2024

Goede keuze

Het kennismakingsgesprek en de indruk die ik kreeg op de locatie gaven mij een goed gevoel waardoor ik voor Gold City Clinics gekozen heb. Het bedrijf is keurig en fantastisch qua inrichting.
Nadat ik mij had aangemeld voor de haartransplantatie kreeg ik alle relevante informatie netjes via de mail toegestuurd.
Op de dag van de behandeling wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd en krijg je ruimschoots de tijd om vragen te stellen. Tijdens de behandeling, door Turkse medewerksters, wordt er regelmatig door de Nederlands sprekende arts geïnformeerd en gecontroleerd. Vragen kun je stellen bij een Nederlands sprekende medewerker die ook geregeld langskomt.
De behandeling duurde lang en van tevoren kreeg ik een lunch en halverwege een avondmaaltijd. Alles is prima geregeld en ze nemen ruim de tijd om tot een goed eindresultaat te komen. De nazorg is ook prima en je krijgt een duidelijke uitleg over hoe je zelf je haar moet wassen nadat het hoofd in de kliniek gewassen wordt. Het personeel is heel attent en behulpzaam. Ik kan Gold City Clinics zeker aanraden en ben blij met het resultaat dat na de derde dag al zichtbaar is.

Henri S

13 september 2023
Toon reviews in alle talen. (10 reviews)