Zet je stap bij Gold City Hair
Mijn ervaring bij Gold City Hair in Capelle aan den IJssel was werkelijk uitzonderlijk. Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik hier met echte professionals te maken had. De ontvangst was warm, de sfeer in de kliniek prettig en het hele team straalt een enorme mate van betrokkenheid en deskundigheid uit.
In het bijzonder wil ik mijn grote dank uitspreken aan Özlem. Haar begeleiding gedurende het hele traject was werkelijk fantastisch. Ze neemt de tijd, luistert goed, denkt actief mee en geeft duidelijke en eerlijke uitleg. Dat gaf mij vanaf het begin veel vertrouwen. Özlem combineert vakkennis met oprechte aandacht voor de patiënt, iets wat je tegenwoordig helaas niet overal meer tegenkomt.
Wat mij daarnaast echt opviel is de positieve en proactieve houding van iedereen in de kliniek. Het hele team werkt zichtbaar met passie en professionaliteit. Er wordt continu meegedacht, alles wordt zorgvuldig uitgelegd en je voelt dat kwaliteit hier oprecht voorop staat. Tegelijk blijft de sfeer persoonlijk, vriendelijk en ontspannen.
Gold City Hair is voor mij een kliniek waar professionaliteit, service en menselijkheid samenkomen. Als je op zoek bent naar een plek waar je serieus genomen wordt, waar vakmanschap centraal staat en waar je met vertrouwen behandeld wordt, dan kan ik Gold City Hair in Capelle aan den IJssel van harte aanbevelen.