De allerleukste selectie kinderkleding, zeker ook voor tieners. De service is top en de sfeer warm en ongedwongen.
Ze hebben zoveel van mijn favoriete merken, met altijd kwalitatieve en super stijlvolle kleding – perfect voor modebewuste kids. Alles is met zorg uitgekozen, dat voel je meteen. En wat een lief, b... Toon meer
- Hele vriendelijke verkoopsters - Je kan/ mag rustig rondkijken zonder dat de verkoopster je pouchen - Hele leuke collecties - Goede klantenservice: Bij aankoop krijg je de volgende keer een kor... Toon meer
Goldfish is your online kids boutique for girls and boys from 0 to 18 years and even with some cool brands for the mamas. In a cool, fresh and contemporary atmosphere we combine top children's clothing brands into a unique concept. We work with established brands but also with trendy newcomers, with large and small children's brands, with Belgian and international brands, always according to our vision and values of creativity, ecology, loyalty and originality.
Hanswijkstraat 4 , 2800, Mechelen, België
- +32 (0) 478340164
- eva@goldfish.be
- goldfish.be
Vraagt klanten om een review
Ongedwongen sfeer en topservice
Altijd vriendelijk en laten klanten…
Altijd vriendelijk en laten klanten rustig kijken.
Ik vind dat heel fijn om zelf te mogen rondkijken. Als er iets is, staan ze altijd klaar om te helpen.
Heel toffe winkel en heel vlot…
Heel toffe winkel en heel vlot geholpen! Ik kom zeker terug!
Mooie collectie,hele vriendelijke…
Mooie collectie,hele vriendelijke verkoopsters, hele fijne ervaring
Mijn vaste go-to voor alle kinderkleding
Eva en haar team zijn altijd zo vriendelijk en geduldig. Ze nemen de tijd om samen de beste outfits uit te zoeken. Hele toffe selectie kinderkleding. Altijd mijn aanrader voor al wie een goede winkel voor kinderkleding zoekt.
Heerlijk shoppen!
Zeer vriendelijke en hulpvaardige verkoopster.
Leuk dat je in de webwinkel de stoffen kan voelen en meten .
Zeer blij met mijn aankopen!
Echt een pareltje!
En wat een lief, behulpzaam team! De service is top. En dan die supersnelle levering... mijn bestellingen zijn er altijd razendsnel!
Heerlijke winkel met breed aanbod.
Heerlijke winkel met een heel breed aanbod en super vriendelijke en enthousiaste medewerkers!
Super winkel!
Heel aangename winkel om te winkelen, zeer lieve mensen en erg geduldig 😀
Kan ik ook 6 sterren geven?! ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Prachtige kledij en een topservice! Een winkel waar je met open armen ontvangen wordt, waar ze klaarstaan voor een eerlijk advies maar waar je eveneens de ruimte krijgt om zelf rond te kijken en te passen.
Of je nu iets koopt of niet, de service en klantvriendelijkheid blijven hetzelfde. Je hebt op geen enkel moment het gevoel dat je iets “moet” kopen.
Top-adres!
We komen terug!
Mijn dochter (bijna 13 jaar) gaat zooo graag shoppen bij Goldfish: supermooie tienerkledij, leuke hebbedingetjes, veel sfeer en supergoeie vibes in de winkel!
Origineel en zeer gevarieerd aanbod aan…
Origineel en zeer gevarieerd aanbod aan kwaliteitskledij voor stoere kids (en mama's), heel vriendelijke verkoopsters die onmiddellijk de stijl van mijn dochter begrepen en haar leuke combo's voorstelden.
Altijd een hele fijne shopbeleving bij…
Altijd een hele fijne shopbeleving bij Goldfish.
Van het aanbod tot de service en de heerlijke geur inbetween: dikke aanrader!