varan postades samma dag
varan postades samma dag, snabba svar o rätt priser för rätt produkter🙌
Golfbasen gör det enkelt, tryggt och prisvärt att både köpa och sälja begagnade golfklubbor. Vår idé är att ge klubbor ett nytt liv och samtidigt hjälpa golfare att spara pengar. Många klubbor som fortfarande har mycket att ge blir liggande i garderoben eller i garaget – vi ser till att de kommer ut på banan igen. Hos oss hittar du ett noggrant utvalt sortiment från välkända märken som Titleist, TaylorMade, Callaway, Cobra, Mizuno, Ping och fler. Varje klubba som säljs via Golfbasen är inspekterad och bedömd i skick för att du som kund alltid ska veta vad du får. Vi erbjuder också en smidig process för dig som vill sälja: fyll i vårt formulär, få ett prisförslag och skicka in klubborna kostnadsfritt med vår fraktsedel. Utbetalning sker snabbt efter mottagning och godkännande. Det som gör oss unika är kombinationen av premiumkänsla och hållbarhet. Genom att återanvända utrustning minskar vi avfall och bidrar till en mer hållbar golfkultur. För oss handlar det om att både miljön och golfaren ska vinna. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare kan du lita på att vi hjälper dig hitta rätt utrustning – på ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt.
Gränsvägen 21, 13547, Tyresö, Zweden
varan postades samma dag, snabba svar o rätt priser för rätt produkter🙌
Grym kommunikation. Grymt bemötande. Smidigt rakt igenom👍
Väldigt fint packeterat, köpte ett järnset. Lätt kommunikation och leveransen löste sig jättebra!
Snabb och proffsig hjälp när jag ville sälja några av mina golfklubbor. Extra plus att det gick så smidigt att få klubborna upphämtade.
Snabb leverans och skicket på klubban överträffade förväntningarna!
Lees meer over geverifieerde reviews.