Golf Hotel Viborg Reviews 24

TrustScore 3.5 uit 5

3,4

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Giver af princip ikke 5 * men det er tæt på denne gang. Servicen var fuldstændig fantastisk, personalet vil gæsterne. Værelset var hyggeligt, pænt møbleret, gode senge. Stor fladskærm, elkedel kaffe o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk. Vi havde booket en miniferie (fredag til søndag) i en superior suite. 2 retter hhv. fredag og lørdag samt en super veludført morgenmadsbuffet. Tjenerne var gude... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde bestilt 3 overnatninger. Fin velkomst, og hurtig udlevering af nøglekort. Ønsket om en bestemt værelsesgang, var imødekommet. Udsigt til vandet. Pænt og rent overalt. Herlig wellnesområde.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi tog på golf hotel viborg for at holde min fødselsdag, at man kun tillade sig at kalde det for et spa, kan jeg ikke forstå virkelig dårligt. Vi var nede for at pynte et morgen bord med flag og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
  3. Deens restaurant
  4. Multifunctionele ruimte

Geschreven door het bedrijf

Golf Hotel Viborg er det perfekte valg for erhvervsgæster og private, med eller uden interesse for golf. Stik af fra hverdagen og forkæl krop og sjæl, med et afslappende og oplevelsesrigt ophold i hjertet af Viborg. Med en helt unik placering ved de idylliske søer i midten af Viborg, kan du bo side om side med naturen. Vores placering gør os til et oplagt tilhørssted når I skal på tur i det jyske, og vores faciliteter skaber de bedste rammer for at nyde kvalitetstid sammen, i skønne omgivelser, udsøgte smagsoplevelser ud over det sædvanlige, wellness-afdeling, oplevelser og smuk natur. Omgivelserne er balsam for sjælen, med plads til gåture, sejlture og golfture, mange forskellige seværdigheder og kun 2 minutter til byens gågade. Efter en lang dag, forkæler vi med en udsøgt middag i vores restaurant, med udsigt til Søndersø og herefter kan I slappe af i vores wellnessafdeling eller strække ud i vores træningscenter. I golfsæsonen ser vi frem til at tage imod mange golfglade gæster, som vil prøve Midtjyllands baner. Vi har greenfee-aftaler med både Viborg Golfklub, som kun er 3 km væk og Hjarbæk Fjord Golfcenter, som ligger indenfor 20 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet er også et førsteklasses kursus- og konferencehotel med plads til 550 deltagere. Centralt placeret i Jylland i Viborg midtby, er hotellet et naturligt mødested for gæster fra hele Danmark. Her er også plads til at holde livets fester og begivenheder i helt unikke rammer; med billedskønne omgivelser og indbydende lokaler, er her plads til de intime fødselsdage, festlige bryllupper og firmaarrangementer, vinsmagninger og konferencer. Vi byder indenfor til en helhedsoplevelse af forskellige elementer, der alle bidrager til et afslappet ophold. Vores to restauranter, Restaurant Brænderigaarden og Restaurant Salonen, byder på dejlige madoplevelser i hyggelige rammer. Begge restauranter forener gedigen gastronomi, smuk beliggenhed og familievenlige omgivelser – om I spiser inde eller ude er i tæt på de smukke søer i Viborg. Uanset om du er her for business, wellness, golf eller blot for at nyde en pause fra hverdagen, sørger vi for, at dit ophold bliver en sand fornøjelse. Besøg os hos Golf Hotel Viborg og opdag, hvorfor vores gæster elsker at vende tilbage til vores smukke hotel igen og igen.

3,4

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

vegetarmenu

Famileiweekend på Golfhoteleti viborg
Min søns skrev en meget udførlig anmeldelse på Google som jeg har sakset i

Enormt flot beliggenhed, men dog et relativt slidt værelse,. Sengen var rimelig hård men ikke ulidelig
Der er et wellness-område som ikke er specielt stort, men dog okay veludstyret med en lille pool, et varmt bad med bobler og en sauna og dampbad.
Restauranten var dog en meget blandet fornøjelse. Morgenmaden var ganske udemærket, men aftensmaden var tenderende til sølle. Vi havde to vegetarer I vores selskab og på trods af at hotellet var blevet informeret flere gange om det på forhånd virkede tjenerne nærmest chokerede. Vegetarmaden den ene dag var så smagløs og dårlig præsenteret at vi reelt overvejede om de lige havde løbet ned i supermarkedet og købt det for at varme det op, og dagen efter bød hovedretten på torsk som var lidt udkogt og ret sej.
Hvis man ikke har nogle specielle kostmæssige krav så kan det godt være at restauranten er en udemærket oplevelse, men hvis man har det så ville jeg nok vælge et andet hotel, eller i hvert falde spise et andet sted.

Ophold kun med morgenmad kunne godt få 3 stjerner

16 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Golf Hotel Viborg

Vi havde booket værelse fra 10 til13-07 2023 på Golf Hotel i Viborg.
Vi blev rigtig godt modtaget i receptionen, yderst venligt personale.
Værelset var rigtigt pænt og rent.
Wellness området, var ligeledes pænt og rent.
Dejlig morgen buffet, med rigt udvalg, og helt friske råvarer.
Kommer vi til Viborg igen, booker vi her igen.
Klart ***** stjerner fra os.

10 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sætter aldrig mine ben der igen

Har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service!! Havde booket bor via receptionen aftenen før og da vi ankommer til frokost bliver man mødt af en sur tjener med ordene “det kender jeg ikke noget til”. Hvorefter han bare gik.

6 september 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.