Altijd fijn als de kreet "Vandaag bestellen, morgen in huis" ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. We konden op tijd het super leuke cadeautje overhandigen. Goede service dus!

Uitstekend! Leuke betaalbare cadeautjes en super snelle levering, zelfs voor de kerstdrukte! Er was 1 artikel niet meer leverbaar, dus er werd meteen een alternatief geboden voor dezelfde prijs. Ook z... Toon meer

Ik zocht een golfkabinet voor mijn exclusieve golfballen die ik spaar.. Bijna nergens te krijgen in Nederland, Besteld bij Golfpresentjes.nl en het pakket was netjes in keurige verpakking snel bezorg... Toon meer

Een leuke webshop met vele leuke golfpresentjes. Als je iets van een golfwedstrijd of golftripje moet organiseren, dan kun je hier hele leuke geschenkjes vinden om deze op de 19e hole uit te delen en... Toon meer

1. #50 van de 92 beste bedrijven in Cadeauwinkel

Golfpresentjes heeft voor elke gelegenheid een golf cadeau. Denk aan verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Vaderdag, Moederdag, relatiegeschenk, afscheidscadeau, etc. Golfpresentjes heeft bijna 800 specifieke golfcadeautjes op voorraad. Bijvoorbeeld vooraf bedrukte golfballen met bijzondere thema’s als verjaardag, kerst, Maar ook golf gadgets, golf accessoires, golf sieraden, golfboeken, golf oefen materialen, golfcadeaus voor kinderen, golf prijzen voor toernooien etc. Kortom, voor elke golfer of golfster heeft Golfpresentjes l voor elke gelegenheid wel een cadeau."

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Verrassend

Leuke site, met betaalbare presentjes.

Het zeepdispenser gekocht, was verrassend leuk en groter dan verwacht. Degelijk materiaal.

Ook de pennenset is een leuk item om bijvoorbeeld cadeau te geven!

Ik ga zéker nog een paar artikelen bestellen voor golfvrienden, maar ook voor onszelf 😁

15 maart 2024

Goede service. Bezorging via DHL liep niet soepel. Zonder problemen via PostNL door Golfpresentjes een andere ontvangen! En het bestelde product is uitstekend!

5 januari 2024

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice! Alles is netjes op tijd geleverd met de uiterste zorg. Ook een goede kwaliteit van de items die we gekocht hebben.

21 december 2023

Snelle verzending goede communicatie

De website is overzichtelijk en rustig je hebt leuke standaard dingen maar ook dingen die je in andere winkels niet zo snel zou vinden. De reden voor mijn 4 sterren review is toch echt de mega snelle verzending en de duidelijke en goede communicatie! Deze webwinkel is een aanrader en ik zou hier zeker weer bestellen!

7 december 2023

Fantastisch leuke hebbedingetjes.

Aantal jaren geleden een Garfield headcover kunnen vinden in Amerika.
Nu zag ik hier Odie voor een zeer mooi bedrag. Nu kunnen zij samen de clubs beschermen.
Snel geleverd en uitstekende after-sales, sjappoo.

19 december 2023

Super leuke cadeautjes voor golfers

Super leuke cadeautjes voor golfers! De medewerkers zijn enorm behulpbaar. Ik had per abuis geklikt op afhalen, maar kon makkelijk regelen dat het toch verzonden werd. Daarna is het snel verzonden en de volgende dag was het al in huis! Mijn vader was enorm blij met de sokken.

14 december 2023

Ik was opzoek naar een origineel cadeau…

Ik was opzoek naar een origineel cadeau voor een collega die met pensioen ging. Die ook van golfen houdt.
Via google kwam ik al snel terecht bij golfpresentjes. Daar zag ik een mooie wijn standaard, ik was wegens privé omstandigheden helaas was aan de late kant met bestellen, dus belde je snel op en ik werd vriendelijke te woord gestaan en als ik mijn bestelling nu ging doorvoeren dan zou die vandaag nog op de post gaan.
De volgende dag werd mij pakket bezorgd en die was goed ingepakt.
Top service!! Ik ben erg tevreden

11 december 2023

Top webshop.

Hele snelle service en leuke producten. En de afbeelding klopt perfect met het echte product, en top verpakt. Zeer zeker een aanrader.

7 december 2023